Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kesinlikle katiliyorum.
Oglum da mayis dogumlu.
Kusma bebege ozgu sanirim dogum ayiyla alakasi yok.
Oglumda cok kusardi ama kilosu masallah cok iyiydi.
Tombikti.
Fazlasini kusuyo demisti dr.

Giysi konusunda da yeni dogan tulumlar almistim hic giyemedi cunku icine giremedi.
Cok hevesle almistim.
Yeni dogan 2-3 takim alip hep 3-6 aya yonelicem.

Evet ya çok pahalı. İnternetten indirim kolluyorum onun İçin. Ama bir paketi baya gidiyor. Daha uygun bir alternatif olarak baby & me de iyi diyorlar.

Ebebek’in dimi? Ben de bir dönem ondan almıştım. Mendilleri biraz ince unibaby’e göre ama fiyat olarak uygun. Acaba onun içeriğinde de ekstra birşey var mı bir bakayım.

Ebebek’in dimi? Ben de bir dönem ondan almıştım. Mendilleri biraz ince unibaby’e göre ama fiyat olarak uygun. Acaba onun içeriğinde de ekstra birşey var mı bir bakayım.
En son geçtiğimiz ay Ekstra bir şey olmadığı söyleniyordu. Onlarda cinsiyete göre ıslak mendil var bir de sanırım. Kuzenim kullanıyor. Memnun olduğunu söyledi. Bana ince gelmişti dediğin gibi. Alışmışım unibabynin ıslak yoğun haline.

Evet mendilleri biraz daha kuru. Bir de ince olduğu için bir tane çekerken bir top geliyor. Sonra fazladan çıkanları geri tepmek zorunda kalıyorsun. Ben ondan bırakmıştım onu. Ama başka bir alternatif bulamazsam yine onu kullanacağım.

Başka alternatifler de var aslında. Ama nasıllar bilmiyorum. İnstagramdan mühendisinoğlu diye bir sayfa var onu takip edebilirsin. İçerikleri inceleyip zararsız olanları bildiriyor. Baya ürün araştırması var. Bak bence.

Eklentiler

• EDADEFE6-9395-4AD3-BC20-626E7BD67658.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 51

Ben de şimdi ona baktım. Aslında Unibabydeki madde diğer yenidoğan ıslak mendillerin neredeyse tamamında var. Bana çok korkutucu gelmedi. Yenilebilir bir madde imiş. Alttaki yazı sayfadan alıntı. Yenilebilir birşey zehirli değildir herhalde ama yine de potasyum sorbatı biraz daha araştıracağım

Ürünün içeriği:
  • saf su
  • pamuk
  • ve kimyasal olarak sadece potasyum sorbat
POTASYUM SORBAT nedir bir de onu söyleyelim ; günümüzde gıda sektöründe kullanılan en güvenilir, en sağlıklı kimyasal. Gıda sektörü diyorum yani yenilebilir özelliktedir Ne amaçla kullanılır; küf oluşumunu engeller Neden kullanılıyor; pamuğu ıslatıp bi kavanoza kapatın bi kaç gün izleyin küf oluşumunu gözle dahi göreceksiniz. İşte bu küfü bilmeden görmeden çocuğunuzun cildine temas ettirmeyelim diye kullanılıyor.
Bu arada diyeceksiniz ki ben su ve pamuk kullanıyorum . Tabii kullanılabilir ama evinizdeki su saf su mu, ıslattığınız pamuğu saklarken küf oluşumu başladı mı, Bu soruların cevabını bilmediğim için güvenli markaların güvenli içerikli ürünleri tercih sebebi olacaktır.

Kızlar ben günde 2 fincan espresso 3-4 fincan Türk kahvesi içiyordum hamile olduğumu öğrendiğinden beri hiç içmedim kafein zararlı diye inanılmaz canım çekiyor zararlı bişey yediğimde direk vicdan azabı sizde de oluyor mu? Yoksa canınız ne isterse yiyor musunuz

Nerdeyse 2 senedir unibaby yenidoğan kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Potasyum sorbat olmadan gayet iyi bir üründü. Eklenmesi gerekmiyordu. Daha ucuz bir maliyet için yapılmış bir şey bu. Daha ucuz maliyet=sağlıktan ödün vermek olur her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…