Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bugun kontrol vardı hissetmiyorum dedim cinsiyetinide göstermedi Allahtan en azından kalp atışını duydum
hala öğrenemedinmi kuzum oyy çok merak ederdim yerinde olsam kesin başka doktorada giderdim ben ama detaylıya az kaldı bu kadar beklemişsin bikaç hafta sonra ayrıntılıda kesin öğrenirsin inşallah

hala öğrenemedinmi kuzum oyy çok merak ederdim yerinde olsam kesin başka doktorada giderdim ben ama detaylıya az kaldı bu kadar beklemişsin bikaç hafta sonra ayrıntılıda kesin öğrenirsin inşallah
bugunde çok net göremedim dedi hafta içi tekrar gidecem ayrıntılıdanda gün aldım 30 aralık

Kızlar bişey sorucam :) yasin ve tesbih satan güvenilir bir site biliyormusnuz ve fiyatı uygun olan

bulunduğum ilde doktor sıkıntısı var özele gidiyorum ama olmayıncada olmuyor

Baştan beri söylüyoruz ama pek vazgeçen insanlar değiller. İki isim hiç düşünmüyoruz. Olmayacak bi şey ama gereksiz gerginlik kısacası maalesef
Ne kadar gereksiz muhabbetler benm babam rahmetli oldu diye biz koymak istiyoruz yaşarken Bi çocucga kendi isminin verilmesi bile bana göre abes babaannem öldükten 1 hafta sonra ben dogmusum ama babam tutupta annesinin ismini koymamıs aynı kaderi paylaşmayayım diye

ilk cocukda yasadim ben isim ararken esim nie ariosun adi belli dedi kayinvalidemin ismi bende 9 ay tasicam bi fikrim sorulmucakmi koycak olsamda koymam dedim konulmadi ama olay beni cok germisti sen izin verme o sizin bebeginiz

merhaba güzel mayıs anneleriiii
maşallah döktürmüş herkes yine ben haftada 1 ancak bakabiliyorum
18. haftaya girdim hala kokulara karşı aşırı hassasiyetim devam ediyor, öyle ki kendim bile duş alırken ağlamaklı oluyorum, şampuan kokusunu duymamak için kafamı şallarla sarıyorum, en az 5 tane doğal ve kokusu az denen şampuan aldım hiçbirine katlanamıyorum. bir yandan da fazla köpürmesin fazla kimyasal olmasın saç diplerimizden direkt bünyemize giriyor sonuçta diye pimpirikleniyorum

minnoşuma ilk doktorumuz 13. haftada %99 kız demişti, sonra doktor değiştirdik, bu doktorumuz 16. haftada kız dedi erkek evlat tecrübe etmiştik bu sefer de kız tecrübe edeceğiz, sağlıkla gelsin inşallah

yeni doktorum şu ana dek olan kilo alımımı ve beslenmemi beğendi, ssvd ye sıcak bakıyor sanırım, böyle devam et fazla kilo alma normal de doğurturum ben seni dedi

ilk cocukda yasadim ben isim ararken esim nie ariosun adi belli dedi kayinvalidemin ismi bende 9 ay tasicam bi fikrim sorulmucakmi koycak olsamda koymam dedim konulmadi ama olay beni cok germisti sen izin verme o sizin bebeginiz
bizimkiler karışmadı, kayınvalidem bizim isimlerimize uysun diye ısrarla bir isim önermişti ama ben gayet netim o konuda, eşim de pek prim vermek böyle şeylere, karışamadılar
eşimd e ısrarcı olsaydı muhtemelen gerilmeden tatlı dille eşimi ikna etmeyi düşünürdüm, böyle tatlı işlerde gergirnlik sevmiyorum hiç

hala hiçbir ilaç kullanmamaya devam ediyorum, sizlerde de var mı hiç ilaç kullanmayan? doktorum besleniyorsan sorun değil diyor, kan değerlerim de iyiymiş ama ilkinde kullamıştım az da olsa

ne kadar araları benim doktorum ssvd riske atmayalım araları 20 ay olcak dedi

hala hiçbir ilaç kullanmamaya devam ediyorum, sizlerde de var mı hiç ilaç kullanmayan? doktorum besleniyorsan sorun değil diyor, kan değerlerim de iyiymiş ama ilkinde kullamıştım az da olsa
Ben de kullanmıyorum ama son 3 tahlilimi değerlendirdiğimde kanda biraz düşüş var bir sonraki girişimde doktora göstermeyi düşünüyorum. Ben hamilelik öncesi diyetisyene gidiyordum bundan dolayı ağustos eylül ve kasım aylarında yapılmış tahlillerim var onlara bakarak kendimce değerlendirme yaptım

fetal dna vs yaptıran arkadaşlar, ikili sonuçlarınız nasıl gelmişti de kan gönderdiniz yurtdışına?

fetal dna vs yaptıran arkadaşlar, ikili sonuçlarınız nasıl gelmişti de kan gönderdiniz yurtdışına?
benim ikili sonucumda çok şükür bir risk görülmedi, doktorum da şart koşmadı sadece testi anlattı,
herhangi bir sorun varsa hazırlıklı olmak, doğum ve sonrası süreci planlamak adına yaptırmaya karar verdik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…