Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Daha hamile bile degilken kv erkek olursa ali koyun demişti. Bende tavrımı belli ettim biz buluruz eşimle bi isim dedim. Kp isimlerine karsiyim dedim siz ne koyarsaniz koyun ben alim alim diye severim dedi. Sonra kizim oldu tabi isim mevuzusu geçmedi. Simdi ikizlere hamileyim bi kiz bi erkek. Simdi ne dicekler bakalım. Erkek ismi hazir zaten. Eşim de istemiyor biz istemedikten sonra koyduramazlar merak etme dedi. Umarım sorun cikarmazlar. Arkadasim da buyuk olay çıkmıştı kiz daha ameliyattan cikmadan benim adimi koycaksiniz diye ortalik yıkmışlar. Sonuç koymadilar ama arada kırgınlık kaldi

Cokkk saçmalamışlar...banada kaynanam erkek olursa şu olsun dedi kiź olursa şu olsun dedi...direk yüzüne baktım ve yooo olmicak benim kafamda farklı isimler var dedim sen git dier eltilere görümceler e de dedim umrumda değil ki kizarsada kızsın..bozuldu ama sustu bari ..yani bastan keşke tavrını koysaydın..lohusalık zor geçiyor ailen yanındaysa umursama haa yanında değilse ailen ve kırmak istemiyorsan ilk ismi tamam onlar katsin ama yanına istediğin ismi sen koy veya eşin maksat 2 tarafında gönlü okur

Merhaba arkadaşlar, bugün sağlık ocağında izlem günümüzdü kalp atışını dinledik. Bir ara bahsi geçmişti burada 20 haftadan önce duyulur mu diye, duyuluyormuş :)
Bugün oğlumu goturucem soğuk almış..bende şansımı denerim insaAllah duyarım

Valla gurul guruul sesler geliyor su sesi gibi pek bi sey anlamadim. Esimin kuzeni hemsire o dinleyip söylüyor bazen
Bence de duyulmaz yaa duyulsa doktorlar o aletleri neden kullansin en azindan saglik ocaklari steteskopla dinlerdi ama onlarda bile küçük doppler aletlerinden var

Kizlar bnm ilk hamileliğim gobegimin altinda kimil kimil ilk defa boyle hssediorm hatta 3 4 gun hareket yoktu korktum dun baya hssettim bide bu aralar burnum kaniyo durduk yere
Birak kiz burnun kanasin kilcal damarlar çatlıyormuş baskidan benim altim kaniyorr ped degistirmekten biktim

Baştan beri söylüyoruz ama pek vazgeçen insanlar değiller. İki isim hiç düşünmüyoruz. Olmayacak bi şey ama gereksiz gerginlik kısacası maalesef

Baştan beri söylüyoruz ama pek vazgeçen insanlar değiller. İki isim hiç düşünmüyoruz. Olmayacak bi şey ama gereksiz gerginlik kısacası maalesef
isim konusu çok ilginç ve sıkıcı bir konu. Bizzat iki oğlumda da yaşadım.Eşim tarafından ilk erkek torunlar bizde olduğu için ismimi koyun diye direttiler.Eşimde hep fatih ismini koymak istiyordu ve hep diretti ne kavgalara ne tartışmalar yaşadık iki hamilelikte de hep göz yaşı ile geçmişti çünkü kayınvalidem bildiğin kavgaya geliyordu laf gönderiyordu.işte kayınpederinin adın vermemiş biri çocucuğuna çocuk özürlü olmuş ay neler neler. doğuma gelmedi k,peder iki çocugada vel hasıl benimki uzun hikaye eşim vermedi .hepsinin ağzının payını da verdi.Sonuçta bizim istedğimiz oldu.çocuklar bizim kusura bakmasınlar ne canımızz isterse onu veririz.

Ben gittim sağlık ocağına yine dinletmediler kalp atışını 20 haftadan önce duyamayız hem doktora gitseniz daha iyi dediler

isim konusunda kendi ailem hiç karışmadı eşimde hiç karışmadı annem (kayınvalidem) birkaç isim buldu ama oğlumun adını ben koydum soyadımızlada çok uyumlu bir isimdi kendi babamın +1 isim koydum. Allah nasip ederse kız gibi dedi doktorum annemim (kayınvalidemin)+ oğlumun ismine uygun isim düşündüm Annemede (kayınvalideme) daha senin ismini koyacam demedim netleşsin inş. koyacam

ismi güzelse konabilir cnm isim önemli.

içinden gelerek yapıyorsun ne kadar güzel. Ben hem ismini beğenmiyorum hem de kv adını koymak istemiyorum. O yüzden sıkıntı oluyor canım

Benim kv de düşündüğümüz adı beğenmemiş her gün yeni bir fikirle geliyor, annecim gerek yok biz düşündüğümüzü koyacağız diyorum olsun belki bunları da beğenirsin diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…