Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bebeğime ilk defa birşey aldım kızlar, cartersdaki indirime dayanamadım, kızlar için olan kıyafetleri görünce erkek çocuğu resmen paketliyormuşuz gibi hissettim
pançoda da çok güzel yeni doğan ürünleri var bayıldım bayıldım ama indirim bitti sanırım
kundaktır alt açmadır anneannesi yıllardır gittiği kumaşcısından kumaş seçeceğiz kendisi dikecek, battaniyeleri de teyzesi örmeye özeniyor

oğlumdan kalan çok az şeyi kullanabilecek kerata :)

hala hiçbir ilaç kullanmamaya devam ediyorum, sizlerde de var mı hiç ilaç kullanmayan? doktorum besleniyorsan sorun değil diyor, kan değerlerim de iyiymiş ama ilkinde kullamıştım az da olsa
Özeniyorum ilaç kullanmayanlara. Ben multivitamin alıyorum içinde yok yok. Ama zaten güzel besleniyorum gerek var mı bilmiyorum. Haftaya başka doktora gideceğim soracağım bu konuyu.

Kizlarrrrrr ilk defa kan sulandirici ignemi geç yaptim unuttum salak gbi hergun ayni saatte yapardim 12.30 gbi yaa bsey olursaa
Ben de saati saatine vurulmuyorum aksam 10dan sonra bi saatte yaptiriyorum. Hatta dunden onceki gun unutmusum ertesi aksam tekrar vuruldum
Sampuan yuzunden sorun yasiyorsan ben dogal sabun kullanmani tavsiye ederim. Hem hic kokusu yok hem de zehirsiz. Ben instagramda bir sayfadan almistim kendileri uretiyorlar ve yenilebilir icerikte, gercekten hic kokusu da yok tavsiye ederim :)

Bugun cok halsizim gene ya ne zamam gececek ama sanirim hasta olacagim üsumede var.ustune üstlük eş tribi cekiyorum malum nedenden dolayiinsan halinden anlamiyorlar malesef
Halsizlik bende de var
Daha doğrusu okulda ve gezerken enerjim yerinde ..ama ev işi yapmaya gelince halim yok... yatıyorum okuldan geldiğimden beri.hala akşam yemeği yapmadım

Halsizlik bende de var
Daha doğrusu okulda ve gezerken enerjim yerinde ..ama ev işi yapmaya gelince halim yok... yatıyorum okuldan geldiğimden beri.hala akşam yemeği yapmadım
Allah kolaylik versin cnm sozde enerjimiz gelecekti ama yok malesef

Amanın da amanın ne güzel ne güzel.

Herkese günaydın, kızlar sağ kalça kemiğim baya ağrıyor topallayarak yürüyorum bazen tek bende mi var bu.

Bende de var maalesef. Çok kötü bir şey. Bazen çığırından çıkıyor. Oturup kalkarken ağlayacak oluyorum. Önceki hamileliğimde ilerleyen aylarda çok ağlamıştım. Oturduğum yerden kalkamazdım, yattığım yerden doğrulamazdım. Yine aynı duruma doğru gidiyorum.

Kalça ve uyluk kemiğim inceden ağrıyor sende de mi öyle. Yürümek de eziyet ağrıyınca.

Kızlar 5 gün önce doktora gittim, 14.0 cm, 99 gr dedi; bugün başka bir doktora gittim o da 14.0 cm 102 gram dedi. Başka bir şey söylemedi. Bugün gittiğim doktorun ultrason cihazı diğeri kadar iyi değildi sanki. Daha sonradan düşündükçe korktum bebeğim büyümüyor mu acaba diye. Size bu sonuçlar normal mi, cihazdan cihaza farklılıklar olur mu

Cnm simdi anlayamazsin onu daha soyle 500 600 gram olsunlar oyle daha iyi anlasilir.daha kucukler anlik ölcumler onlar birde sen muz cevizini sutunu ihmal etme

Cihazdan cihaza fark var tabiki 2 gün geriden geliyor bebeğim başka hastanede 1 hafta 2 gün geriden dedi,oğlumunda bel çevresi 2 hafta geri geliyordu bişey yok çok güzel heryeri ölçümde yanılma oluyor içiniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…