Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Teşekkür ederim canım. İçime su serptiniz. Allah hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun.

Bence cihaza göre değişiklik gösteriyordur, endişelemeyin.

Özeniyorum ilaç kullanmayanlara. Ben multivitamin alıyorum içinde yok yok. Ama zaten güzel besleniyorum gerek var mı bilmiyorum. Haftaya başka doktora gideceğim soracağım bu konuyu.

yavrucum senin ilaca ihtiyacın mı var? Boş vakitlerinde tuz ruhu çamaşır suyu çekiyosun ya ciğerlerine o seni korur lütfennn... bir dahakine bırak doktora gitmeyi,kusma bileee tamam mııı

hala hiçbir ilaç kullanmamaya devam ediyorum, sizlerde de var mı hiç ilaç kullanmayan? doktorum besleniyorsan sorun değil diyor, kan değerlerim de iyiymiş ama ilkinde kullamıştım az da olsa
Ben ilk 3 ay folik asit kullandım. Sonra değerlerim yüksek diye dr sadece d vitamini kullan dedi. D vitamini düşüktü sadece.

yavrucum senin ilaca ihtiyacın mı var? Boş vakitlerinde tuz ruhu çamaşır suyu çekiyosun ya ciğerlerine o seni korur lütfennn... bir dahakine bırak doktora gitmeyi,kusma bileee tamam mııı
BettyRuble çok doğru söylüyor. Lütfen artık daha dikkatli ol. Hamile olmasan dahi tehlikeli bir şey bu yaptığın be canım.

Bugun cok halsizim gene ya ne zamam gececek ama sanirim hasta olacagim üsumede var.ustune üstlük eş tribi cekiyorum malum nedenden dolayiinsan halinden anlamiyorlar malesef
Aman hasta olayım deme. Bol bol mandalina limon tüket. Hamileyken hastalık çok daha ağır geçiyor ve geçmek de bilmiyor.

Şimdi asla yapmam diyo ama bilemiyorum gerçekten şimdiden bu konu çok canımı sıkmaya başladı
Ben hep karışacak gibi olduklarinda herkes çocuğunu doğurdu büyüttü bitti şimdi sıra bende istediğim ismi vermek ve istediğim gibi yetiştirmek benim hakkım kimseye karışma hakkı vermiyorum dedim

Aynı durumdayım çit yok hala ikinciyi hemen anlarsın dediler ama ezber bozduk resmen
Ben 3. olmasına rağmen hissetmiyordum geçen haftaya kadar. Şimdi hissediyorum ama nasıl dersen benimki karnına değil aşağı doğru vuruyor, sızı hissediyorum aşağıda ve çalkalanma hissediyorum karnımda, napıyorsa artık içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…