Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu kayın ailenin ismimizi ver diye tutturması çok komik değil mi
kaldı mı böyle şeyler ya, bu mudur saygı göstergesi.
Saygı mi ondan bizde kalmadı canım maalesef. Küslük olacağını adım gibi biliyorum ama ilk çocuğuma ( gerçi beş ye olsa fark etmezdi ama) sırf başkaları istiyo diye koymucam. Eşim bu konuda net koymucaz diyo ama gerçekten benim için bu kadar önemli zamanlarda sıkıntı yaşamak istemiyorum ama galiba başka çaremiz yok

içinden gelerek yapıyorsun ne kadar güzel. Ben hem ismini beğenmiyorum hem de kv adını koymak istemiyorum. O yüzden sıkıntı oluyor canım
evet kendisini annemi (kayınvalidemi) seviyorum kendi annemden sonra içimden gelerek koyacam eğer kendi koyma derse ben yine koyarım çünkü ismide güzel

Bu kayın ailenin ismimizi ver diye tutturması çok komik değil mi
kaldı mı böyle şeyler ya, bu mudur saygı göstergesi.
Ben şey derdin yağcılık olsun diye anne off desem sana saygısızlık olur. Koymayalım derim. Hoş bizimkilerin ismi çok eski isim aşırı zor. Ayrıca karışmadılar hiç. Karışsalar eşim kavga eder benim. Eşim baya ters. Bana karşı değil ama çevreye öyle. Çok zor zamanlar geçirdim altımı bile değiştirdi eşim. Off demedi. Allah ondan razı olsun. Kayınvalidem de geldi yanımda şimdi annemle dönüşümlü kalıyor. Allah hepsinden razı olsun. Antibiyotik iğne sonrası ayağım uyuşuyor diye ovalıyor bile kayınvalidem. Ama ben de gram kırmam onu. Kendi evi gibi davranır evimde.
Bir de taşınmam gerek 10 güne. Ben birşeye elimi bile sürmedim.

Ben varim malesef. Rejim verdiler ama uymuyorum
Benim aclik iyi tokluk 180/190.
Spor yapmaliyiz
Ben de rejim yapıyorum. Şeker ölçüm cihazı aldım.5 gün sabah, öğle aksam açlık ve tokluk şekeri çetelesi tuttum gönderdim.Endokrin doktorum gerekirse insulin kullanabiliriz, ölçümleri gönder demisti. Gönderdik ama kimsenin aradığı sorduğu da yok.

Ben de severim kayınvalidemi ama ne onun ne de kendi annemin ismini koymam çocuğuma, anlamsız geliyor Kendilerinin de öyle bir talebi olmaz zaten.

içinden gelerek yapıyorsun ne kadar güzel. Ben hem ismini beğenmiyorum hem de kv adını koymak istemiyorum. O yüzden sıkıntı oluyor canım
Eşiyle bu yüzden birsürü kişi tartışıyor,biz danıştık ailesine onlarda onay verdiler ama akrabalar hala k.babamın adını söylüyorlar gülüyorum bende,2.Daha belli değil bunda taşımaz ama ben eşimden daha ılımlılık sıkma canını

C ceycey4444 bizimkiler tembel mi acaba?
Doktor ultrasonda bakarken bizimki ani bir dönüş yaptı, bunu da mı hissetmedin diye sordu ama kıpırtıyı geçtim kıp bile yoktu.

Kizlarrrrrr ilk defa kan sulandirici ignemi geç yaptim unuttum salak gbi hergun ayni saatte yapardim 12.30 gbi yaa bsey olursaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…