Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Habibeyi kulağına okursunuz göbek adı olur kimlige yazdirmazsiniz

Bu aralar yerleri geniş ya fır dönüyorlardir artık takmiyorum kafaya sağlıklı olsun da geç hissedeyim bişey olmaz

bizde de oldu ama ben de eşime kıyamadığımdan kabul ettim yarın bi gün ölür gider sen izin vermedin koyamadım adını annemin der diye bi de arada kalsın istemedim çünkü o da istedi annesi istiyor diye
kayınvalideyle öyle sorunlarımız yok aramızda ben sadece eski isim diye istemedim ama o bir şekilde istediğini yaptırdı ☺

icime kurt dustu simdi ben hic dusunemedim kac defa gectim bisey olurmu ki
Ben işim gereği de x ray olan yerden geçmem gerekiyor. Ama ben geçmiyorum. Söylüyorum kenardan geçiyorum

Bu aralar yerleri geniş ya fır dönüyorlardir artık takmiyorum kafaya sağlıklı olsun da geç hissedeyim bişey olmaz
1-2 haftaya hissedersin kesinlikle. Evet en önemlisi o, sağlıklı olsunlar inşallah, eninde sonunda hissedeceğiz

Benim bi tanıdığım sabah akşam kullandı insülin sağlıkla doğdu dert etme sakın

Heh. 2 erkek çocuk büyütmek nasıl oluyor? Çok zor mu? İlki erkekti ve muhtemelen şimdiki de erkek olacak.
Araları ne kadar olacak
Her çocuk farklıdır ama.bnmkiler çok iyi anlasiyorlar araları az olduğu için sanirm
Ama tabiki bu yaşlarda daha çok zorlandım hiç enerjileri bitmiyor hep bir boğuşma savaşma merakndalar :)

Küçükken bu kdr yaramaz değillerdi

2,5 yaş olacak araları. Oğlum yaramaz değil ama hiç bitmeyen bir enerjisi var Aynısından bir tane daha olursa buna nasıl can dayanır bilemiyorum Üstüne evde 2 tane de erkek kedi var. Of of

2,5 yaş olacak araları. Oğlum yaramaz değil ama hiç bitmeyen bir enerjisi var Aynısından bir tane daha olursa buna nasıl can dayanır bilemiyorum Üstüne evde 2 tane de erkek kedi var. Of of
Bir de koca var etti mi sana 5 erkek

Bak benm ilk oğlum çok sakindi aşırı hemde yani varlığı yokluğu belli olmazdı öyle diyeyim

Ama ikincisini anlatamam daha karnımın içinden başladı tepiklemeye enerjilerini göstermeye :)

Emin ol biri çok yaramazsa biri uslu
Biri usluysa biri yaramaz oluyor

İkincide ogrenirdi hep yaramazliklari büyük oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…