Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İşte sadece bu yüzden bile kız olmasını istiyordum ki az biraz denge sağlansın. Ama olmayacak gibi duruyor Bizim oğlan yaramaz değil ama kıçında kurt var. Asla yorulmuyor. Hep koştursun zıplasın. Yemeğini bile 40 takla atarak yiyor. Ama yapmadan anlar. Açıklama yapınca kabul eder. İkinci nasıl bir karışım olacak merakla bekliyorum

Bence yaşları yakın iki cins aynı olunca güzel anlasiyorlar
Eminm.seninkkler de çok güzel anlasacak cnm

Bnde şuan üçüncü ne olacak çok merak içindeyim :)

Bence yaşları yakın iki cins aynı olunca güzel anlasiyorlar
Eminm.seninkkler de çok güzel anlasacak cnm

Bnde şuan üçüncü ne olacak çok merak içindeyim :)
Cinsiyeti belli mi peki? İnşallah kız olur canım ya.

Amaaan benimki uzun hikaye neresini anlatayım uzakta yasıyoruz onlara ben ogullarını alıp goturmusum gibi suclandım. Benim memleketime geldik cünkü ondan beri limoniydik. Hamile oldugumu ogrenince de hic aramaz oldular.
Ay Allahım ya hiç canını sıkma boşver yokluğu varlığından daha huzur verici belli ki.

Bende yaptım parmaklarim acıyordu artık. Bana da insulin dediler ama ben yapmadim. Azcik dikkat ettim yüzdüm bir daha da sekerime bakmadim. Bebek onden gitmedikce ve fazla kilolu olmadica seker bebegi etkilemiyor bence. Zaten 38+3veya +5 gibi bebegi alıyorlar sekerden etkilenmesin diye. Ben insilun yapmam walla

Bir çok kitaba ve app ye göre 2. Trimesterda halsizlik geçiyodu sözde benim de fazla bi değişiklik olmadı. Daha şimdiden şu hamilelik 9 ay değilde 5 ay falan sürseydi dediğim oluyor Daha bunun doğumdan sonrası var uykusuz gecelerrr uykuya da çok düşkünüm şimdiden kara kara düşünüyorum daha ilk çocuk bide. Siyatik ağrısı bende de oluyor bazen kalcama bi ağrı saplaniyor yürümekte oturup kalkmada zorlaniyorum

Bende dun anneme dogursamda olsa bitse nasil tasicam dedim.
Annemde az daha icimde kalsaydi dersin dogunca dedi☺
O bel boyun agrilari en korktugum.
Bir de oglumda kramp girerdi bacagima gece surekli.
Iyi dusunmek istiyorum iyi olsun.
Her gebelik bir degildir diye ümit ediyorum..

Ama rahatim elhamdulillah suan.
Sadece yere falan egildigimde oturuyorum bazen kalkarken hic kalkasim gelmiyor
Hep oturim ben diyorum kalkmim.

Bir de erkenden uykum geliyor sonra boyle gece uykum kaciyor.
Ses de yapmim diye öyle zaman gecsin diye bekliyorum.

Ben ilk 3 ay folik asit kullandım. Sonra değerlerim yüksek diye dr sadece d vitamini kullan dedi. D vitamini düşüktü sadece.
Bende d vitamini ve demir kullanıyorum doktor diğerlerini gerekli görmedi eğer sağlıklı besleniyorsan vitamine gerek yok dedi. Haftada 1 balık, hergün yoğurt,peynir,ceviz,fındık seni takviye eder dedi.
Omega takviyesi içinde 5. aydan sonra öneriyoruz öncesi gerekli değil dedi.
Aklımda d vitamini 9 damla çok değil mi vardı ama o hamileler için tavsiye edilen düzeymiş.

Hamileyken yapilir mi bu !? Şimdi nasılsınız?
Afedersiniz ishal ve istifra ardından -3 kilo işte şuan iyi hissediyorum ama yarın doktora gidicem tedirgin oldum baya. Kan veririm ultrasona girerim durumu anlatırım.

dün gece de ilk kez olumsuz bir rüya gördüm doktor diyor almamız lazım ölmüş karnınızda filan...

Allah korusun, birşey olmamıştır inşallah. Bilinçaltınızdan dolayı öyle bir rüya görmüşsünüzdür. Doktora gittiğinizde güzel haber almanızı dilerim. Kendinize iyi bakın

Bence bir sorun var ve dışarıya karşı çocuk konusunu actirmamak veya sorunu yansıtmamak için öyle konuşuyor boşver görmezden gel insan ancak öyle rahatlıyor
olabilir yani ama işin komik kısmı şu hep yanaşıp kendi anlattı sordu etti bilmem ne sırf merak gidermekmiş başka bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…