Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İlk hamileliğimde de vardı şimdi de var. Siyatik ağrısı mı bilmiyorum ama kuyruk sokumum ağrıyor. Oturup kalkarken yaşlılar gibi ayyyy ayyyy ayyyy demeden kalkamıyorum
Hani ikinci trimester balayı idi. Valla ben de göremedim pek bir fark. Midem iyi ama halsizlik tam gaz devam... baştan aşağı zor bir süreç. Bol bol dinlenmek lazım...

Ahhhh tatlım ne yaptın sen yahu... ben hamileliğin başından beri çamaşır suyu bile kullanmıyorum. Zaten çok azaltmıştım bir senedir. Banyom bayağı kirlenmişti. Eşime kireç çözücü ile temizlettim. Mümkün oldukça evde kullanmıyorum artık kimyasal temizleme ürünleri.
Çok geçmiş olsun.

Allah korusun cnm git tabi bir ultrasona gir bakalim.ruyalar tersine cikiyormus ya iyidir insallah

hergun biryerim agriyor halsizlik bas donmeleri falan pskolojik mi acaba ya hala kendimi dinc hissetmiyorum cinsel istek 0 kocama yanaşamıyorum bile benim gibi olan varmi ?
Canım bence o durum çok kişiden kişiye değişen bi durum. Ben mesela düz duvara tırmanacak şekildeyim ama abartmamaya çalışıyorumAma iki durumda çok normal bence

Gunaydın cocuklari okula biraktim bende markete gittim enerjim bitti daha kahvalati yapicam insallah bebek dogduktan sonra insan diyor hamilelik daha iyimis cunku cok korumaci oluyorsun kimse ellemesin istiyorsun hele birde bazilari hemen kucagina alip opuyor minnacik yavruyu gicik oluyorsun.annelik gercekten aklin mantigin almadigi yorgunda olsan bir tebesumuyle o yorgunlugun bittigi essiz birsey.hele birde meme emerken gozlerinin icine bakinca icinin eridigi bir aşk.zor olsada herseye deger:

aynı beni anlatmışsın
ya bir kerecik içimden gelerek keyifle bir şey yiyebilsem ya, hadi yemeği gectim 1 bardak suyu isteyerek icebilsem.ilk gebeligimde boyleydi , mecburen bir sey yiyorum sadece mecbur oldugum için..
4 ay bitecek nerdeyse sabahlari hala kusuyorum gün icinde ogurmeler devam.
kuyruk sokumu agrisindan hic bahsetmiyorum iki büklüm biraz yurumeden acilmiyor dizim bacagim belim..
80lik nine gibiyim afedersin

şükür iyiyim dün doktora gittim cinsiyet net göremiyorum dedi tekrar kontrole çağırdı 13+1 de kız demişti
Hayirlisi kuzum kizlar.gec belli.oluyor diyorlar seninki edepli demekkibizimki hep acik

Kizlar ilk iki cocukta agiz mendili yapmistim yumusacik bezden.simdi biraz hazir aldim ama onun kadar ince degil kalinlar alip gene mi yapsam kenarini tigla yapsam cunku baya yumisak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…