Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Banada 3 hafta sonra gel dedi hayirlisi bakalim

Dün bir doktoru aradım ayrıntılı ultrason fiyat ve zamanını sordum. 18-24 haftalar arası yapılıyormuş 500 tl dedi. Sanırım bunu yaptırıcam çünkü ikili test vs yaptırmadım.
Ben sormadim ama 3 luyu 150 ye yaptirmistim nenkasar pahali 500

Örneğin avuç içlerinizdeki kızarıklar dikkatinizi çekebilir. Endişelenecek bir şey yok, bunun sebebi vücudunuzdaki ekstra östrojendir. Ayrıca bazı bölgelerde de deride kararma görülmesi normaldir. Vücudunuzdaki geçici pigment artışı buna sebep olur. Eğer bu cilt kararmaları dudağınızın üstünde, yanaklarınızda ya da alın bölgesinde çıkarsa bu görünüme “hamilelik maskesi” adı verilir. Çiller, göğüs uçları, yara izleri, koltuk altı ve genital bölgede de kararmalar ortaya çıkabilir. Eğer bu kararma göbek deliğinizden kasık kemiklerinize doğru ilerliyorsa, buna Linea Nigra adı verilir. Ortaya çıkan ten rengi değişiklikleri çoğu anne adayında doğumdan sonra yok olur. Bu esnada mümkün olduğunca güneşten kaçının çünkü güneş, kararmaları kuvvetlendirebilir. Dışarı çıkacağınızda kararmaların olduğu bölgeleri kapatın, güneş kremi sürün ve mümkünse kenarları geniş bir şapka takın. Eğer bu lekelerden çok rahatsız oluyorsanız biraz kapatıcı yardımı ile cilt tonunuzu eşitlemeyi deneyin.

hatta dün gün aldım ayrıntılıdan 2 li testim şükür iyi geldi 4 lü yaptırmak istersen yapalım dedi doktorum 2li ile 4 lü arasında fark varmı dediğimde 2 li testi kaçıranlar için genelde 4 lü istiyorum dedi çok ısrarda etmedi 4 lü için yaptırmadım

Devlette yapıyorlar mı canım, yarın devlet hastanesine gidicem olmadı oradan randevu alayım. (Şehir hastanesi)
Yaparlar cnm randevu alabilirsen niye yapmasinlar aslinda ozellikle universite hastanelerinde yan dallar daha cok daha iyi bakiyorlar.bizim gelinnizmirde hep 9 eylul univ.hastanesinde yaptiriyordu testlerini birde ozel dr vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…