Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Dün bir doktoru aradım ayrıntılı ultrason fiyat ve zamanını sordum. 18-24 haftalar arası yapılıyormuş 500 tl dedi. Sanırım bunu yaptırıcam çünkü ikili test vs yaptırmadım.
Bende 9 ocakta aldım randevu perinatologtan fiyat sormadım iki yıl önce 350ydi 500 olmuştur diyorum.

Ya kızlar hamile kaldıgımdan beri sol kasıgım sag kasıgım rahim bölgesi dönüşümlü olarak sızlıyor devamlı ani hareket hapaurma öksürme gibi durumlarda bıcak saplanıyor doktoruma dedim kanama olmadığı sürece sıkıntı yok rahim genişliyor dedi ama süreklide sızlaması geceleri uyandırması korkutuyor beni Doguma kadar hep böyle mi olacak

Bende de arasira oluyor agri sizi surekli degil.

Gecen gun kayinvalidem diyor kiz gebelik zor olurmus cok halsizlik yaprmis erkek gebelikte canin hafif olurmus yani daha hareketli olurmussun dedi nekadar dogru bilmem ama iki oglumda cok rahat hamilelik gecirdim 9 ay ofise gittim geldim bunda totomu kaldircak halim yok yahu

Bide daha cocuga alisveris yapilcak isimiz cok bu yorgunlukla nasil yapacagiz

Bu zaten sigorta şirketinin verdiği rakam doğum sigortası mı ne işte Ankara çok pahalı ya hastane konusunda. Hastanenin kendi paketi de 8 bin zaten. İçinde muayeneler testler doğum diyetisyen vb var.
Urfada böyle olsa kimse doğurmaz valla ..burda öyle pahalı değil çok şükürki

Bilemedim ki ultrasonla baktıgımzda da maşallah kıpır kıpır gelişimi iyi suyu falan da iyi ama niye böyle oluyor hamile oldugumu unutuyorum yazanlara sasırıyorum
Ayni ben bende hamile oldugumu unutuyorum, ama ben tum hamileliklerim böyle gecer. Agir bile kaldırırim. Çok şükür

Dogru demis bende kizimda karnm yok deneck kadar azdi kilo bile almadim ama yermden zor kalkiodum zor yuruyodum.karni dha buyuk olan erkek bebek bekleyen arkdslarm dha aktiflerdi.bu hamilelgmde de ayni sekilde daha simdiden zor hareket ediorm

Dogru demis bende kizimda karnm yok deneck kadar azdi kilo bile almadim ama yermden zor kalkiodum zor yuruyodum.karni dha buyuk olan erkek bebek bekleyen arkdslarm dha aktiflerdi.bu hamilelgmde de ayni sekilde daha simdiden zor hareket ediorm
nefes almak bile zor cnm sanki 9 aylık bir bebek taşıyorumda nefes nefese kalıyorum eşim bile diyor o sesler ne sanki çok iş yapmışsında yorulmuşssun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…