iki kızın varsa sigortalısın, hayatta ortada kalmazsın.
bir kız bir oğlansa bağ-kur'lusun, döner dolaşır kızın bakar.
iki oğlun varsa yeşil kartlısın. devlet bakarsa bakar, yoksa geçmiş olsun."
Ankara şehir hastanesiydi di mi? Yarın sorunca buradan haber verir misin? Bi de ne kadar sonraya gun veriyorlar acaba? Ben de haftaya şehir hastanesinden randevu aldim detaylı ultrason yapıyorlardır diye. Yoksa ali ipek e yaptırılan gecenkinde de ona yaptirmistim. Onun fiyatı da 500 tl.
Dün bir doktoru aradım ayrıntılı ultrason fiyat ve zamanını sordum. 18-24 haftalar arası yapılıyormuş 500 tl dedi. Sanırım bunu yaptırıcam çünkü ikili test vs yaptırmadım.
ben ne biliyim ya hala şoktayım
kendini çelimsiz güçsüz duygusal gösteriyo hemen ağlar bilmem ne saf ayaklarında
ama meğer gayet akıllıymış hepsi rolmüş
Ankara şehir hastanesiydi di mi? Yarın sorunca buradan haber verir misin? Bi de ne kadar sonraya gun veriyorlar acaba? Ben de haftaya şehir hastanesinden randevu aldim detaylı ultrason yapıyorlardır diye. Yoksa ali ipek e yaptırılan gecenkinde de ona yaptirmistim. Onun fiyatı da 500 tl.
Benim ilki 2 sene önce 500dü. Fiyat sorup da gitmiştim. Bunda ben de sormadım. İlkinde daha detaycı oluyoruz galiba her şeyde Bazı yerlerde video ve fotoğrafa ayrı para ödüyorsun. Her şeyi ticarete döküyorlar maalesef
Sonuçların çıkınca da kafanın karışıklığı geçmiyor, biz ikili taramadan sonra detaylı ultrasonda baktırdık, sağlıklı, down riski yok dendi, takipçi doktorumuz da diyor ki ultrasonda her şey normal görünse de risk hala var. en güzeli hiç yaptırmamak.
İlk hamileliğimde de vardı şimdi de var. Siyatik ağrısı mı bilmiyorum ama kuyruk sokumum ağrıyor. Oturup kalkarken yaşlılar gibi ayyyy ayyyy ayyyy demeden kalkamıyorum
Hani ikinci trimester balayı idi. Valla ben de göremedim pek bir fark. Midem iyi ama halsizlik tam gaz devam... baştan aşağı zor bir süreç. Bol bol dinlenmek lazım...
Benim de neredeyse hamileliğimin ilk belirtilerindendi kuyruk sökümü ağrısı o kadar erken başladı ki git gide de artarak devam ediyor. Bazen sağ bacağımı hareket ettiremiyorum o tarafa vuruyor bazen de belim ve sırtıma
Sonuçların çıkınca da kafanın karışıklığı geçmiyor, biz ikili taramadan sonra detaylı ultrasonda baktırdık, sağlıklı, down riski yok dendi, takipçi doktorumuz da diyor ki ultrasonda her şey normal görünse de risk hala var. en güzeli hiç yaptırmamak.