Dün bir doktoru aradım ayrıntılı ultrason fiyat ve zamanını sordum. 18-24 haftalar arası yapılıyormuş 500 tl dedi. Sanırım bunu yaptırıcam çünkü ikili test vs yaptırmadım.
BettyRuble
okudum şimdi geçmişolsun canım şükür atlatmışsın.
Ben ayrıntılı ult için bize 2saat uzaklıktaki ünv hastanesinde dr akrabamıza gidicem. 18-24 arası gelebilirsin ancak 21.hafta gelirsen beyin gelişimi tamamlanmaya yakın olduğundan herşeyini daha net görürürüz 21 ideal dedi, bilgin olsun.
Benim ilki 2 sene önce 500dü. Fiyat sorup da gitmiştim. Bunda ben de sormadım. İlkinde daha detaycı oluyoruz galiba her şeyde Bazı yerlerde video ve fotoğrafa ayrı para ödüyorsun. Her şeyi ticarete döküyorlar maalesef
Aslında sorabilirim ama ben ailemi görmek için Eskişehire gidiyorum Turgay Şener tecrübeli bir perinatolog ve uygundu fiyatı diğer şehirlerden bir de 500-700 artık vericem farketmez diyorum içime sinsin yeterki. burada özel hastanede 500 araştırma ücretsiz ama asistan yapıyor gerek yok. yani illa para vereceksem işin uzmanına verelim.
Aslında sorabilirim ama ben ailemi görmek için Eskişehire gidiyorum Turgay Şener tecrübeli bir perinatolog ve uygundu fiyatı diğer şehirlerden bir de 500-700 artık vericem farketmez diyorum içime sinsin yeterki. burada özel hastanede 500 araştırma ücretsiz ama asistan yapıyor gerek yok. yani illa para vereceksem işin uzmanına verelim.
Randevumu almıştım zaten çoktan. Konuşmamızın üstüne arayıp sorayım dedim. Sormaz olaydım. 1300 tl imiş Atıl Yüksel bu arada kendisi. Zaten fetal dnaya da 2400 vermiştik. Bu fiyatlar ne böyle gerçekten ya. Şaka gibi. İnsan da gitmişken iyi doktora gideyim diyor. Ama bu kadar da olmamalı ya.
Fena grip oldum iş güç dinlenemiyorum da bütün gün nane limon ıhlamur böle geçmez ama bide üzücü gebelik hikayeleri anlattı etrafımdakiler canım fa extra sıkıldı bildiğiniz depresif oldum ay çok yorgunum
Randevumu almıştım zaten çoktan. Konuşmamızın üstüne arayıp sorayım dedim. Sormaz olaydım. 1300 tl imiş Atıl Yüksel bu arada kendisi. Zaten fetal dnaya da 2400 vermiştik. Bu fiyatlar ne böyle gerçekten ya. Şaka gibi. İnsan da gitmişken iyi doktora gideyim diyor. Ama bu kadar da olmamalı ya.
Maalesef İstanbul’da doğumlar daha da beter. İyi bir yerde doğum yapayım dediğinde 10binden başlıyor. Böyle olmamalı ama bu işler ya. Ne kadar iyi dr olursan ol 1300 ne yahu? Yapacağın şey ultrasondan çocuğa bakmak, atla deve değil ki.
Fena grip oldum iş güç dinlenemiyorum da bütün gün nane limon ıhlamur böle geçmez ama bide üzücü gebelik hikayeleri anlattı etrafımdakiler canım fa extra sıkıldı bildiğiniz depresif oldum ay çok yorgunum
Geçmiş olsun mümkünse kemikli et samirsak biraz tuz bir çay kaşığı sirke düdük lü tencereye katin güzelce haşlayın sonra kemikleri ayırın etiyle suyuyla beraber tüketin baya iyi geliyor
Maalesef İstanbul’da doğumlar daha da beter. İyi bir yerde doğum yapayım dediğinde 10binden başlıyor. Böyle olmamalı ama bu işler ya. Ne kadar iyi dr olursan ol 1300 ne yahu? Yapacağın şey ultrasondan çocuğa bakmak, atla deve değil ki.
Ben İstanbul’da bir Prof. Özel muayenehanesine gidiyorum Perinatolog. En baştan beri tüm takiplerim orada ve her gittiğimde ayrıntılı ultrasonda bakıldığı gibi bakıyor. En az 40-45 dk bakıyor. Aynı zamanda Acıbadem hastane doktoru ama muayenehanesinde daha uygun fiyatlar. Muayeneye 500 veriyorum. Dışarıdan sadece ayrıntılı için gelenlere 750 ye bakıyor diye biliyorum ama hastanede daha fazla ve uçuk fiyatlar istiyorlar. 1300 gerçekten insafsızcaymış