Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Geçmiş olsun mümkünse kemikli et samirsak biraz tuz bir çay kaşığı sirke düdük lü tencereye katin güzelce haşlayın sonra kemikleri ayırın etiyle suyuyla beraber tüketin baya iyi geliyor
Bende bu tarifle eşimk 1 gunde ayaga kaldirmisligim var cok faydali oluyo anneler bunu bi kenara yazin mutlaka yapin ama ben eri iyice kaynattiktan sonra buyuk buyuk patatez tadi guzel olsun diye biber atiyorum ohhh mis suyunu bardaga koyup bile iciyorum hic rahatsiz etmiyor gribe nane limondan daha faydali

Benim drun da özel muayenehane. Doğumları da Acıbadem ya da Memorialda yapıyor. Muayenesi de 500 tl. Ama neyseki sigortam var. 100tl tutuyor. Ama maalesef detaylı ultrason gibi durumları kapsamıyor sigortalar. Atıl beye de drum yönlendirdi. Arayıp fiyat sorduğumda bunu söylemedim. Bir ihtimal aracı dr olduğu İçin indirim yaparlar diye umuyorum. Bu fiyat gerçekten çok fazla yoksa.

Ben tabağa alınca biraz limonda sıkıyorum üzerine oh miss :)

Buyuk isim yapmis hastaneler oyle malesef ilk dogumu nisada yapmistim 2012 de 2.500 küsur odemistim.dr istemedim ekstra para istediler o sanciyla kim dogurtuyorsa dogurtsun dedim. Ikinciyi araf diye bjr hastane.vardi 2015 te 600 tl ye dogurdum:

Buyuk isim yapmis hastaneler oyle malesef ilk dogumu nisada yapmistim 2012 de 2.500 küsur odemistim.dr istemedim ekstra para istediler o sanciyla kim dogurtuyorsa dogurtsun dedim. Ikinciyi araf diye bjr hastane.vardi 2015 te 600 tl ye dogurdum:
Maalesef öyle. İnsanların daha iyisini istemesinin önüne geçen bir sağlık sistemi var ülkede.

Ben de iki gündür evde yatak döşek yatıyorum çok zor hamilelikte hasta olmak yaa
Geçmiş olsun komşu. Hamileyken daha beter geçiyor maalesef. Bol limonlu ballı sıcak su yap. Çok da kaynar olmasın ama. Boğazın tahriş olmasın.

Valla mümkün oldugunca uzak tutacam telefondan ne kadar geç o kadar iyi
Kesinlikle öyle. Benim oğlum 2 yaşında ve hiç telefon vermedim, tv izletmedim. Öyle fark yaratıyor ki. Bu sayede inanılmaz sosyal ve kendine yetebilen bir çocuk. Gözünden hiçbir şey kaçmıyor. Algıları inanılmaz açık. Telefon kullanan çocuklar çok hırçın, kendi kendine vakit geçirmeyi bilmeyen ve dış dünyadan fazla kopuk oluyorlar.

Maalesef öyle. İnsanların daha iyisini istemesinin önüne geçen bir sağlık sistemi var ülkede.
Evet cnm benim bir arkadasin kocasi motorunu satti bir kac once 40.bin tl lik motorsiklet karisinin dogumunada 20.bin gibi para odediler yani cok geldi bana acikcasi.gereksiz bir para .tabi herkes kendi bilir

Evet cnm benim bir arkadasin kocasi motorunu satti bir kac once 40.bin tl lik motorsiklet karisinin dogumunada 20.bin gibi para odediler yani cok geldi bana acikcasi.gereksiz bir para .tabi herkes kendi bilir
20bin de çok fazla gerçekten doğum İçin. Muhtemelen Amerikan hastanesinde falan doğum yapmıştır. Hayır imkanın varsa yaparsın tabii de motorunu da satmazsın heralde.

Gecmis olsun cnm hamile hir insana niye anlatirlarki kadin kadini cekemiyor malesef niye boyle cok merak ediyorum.

Aynen katılıyorum eşimin yegenleri öyle hep Bi de gelinin tarafında Bi çocuk var 4 yasında konusamıyor elinde telefon sürekli aile ilgisiz Bi şey söylüyorsun hiç tepki vermiyor telefonu görünce tepki veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…