Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın, dün akşam midem patlicak sandım. Sanırım çözüm yemek yememek çünkü kahvaltı hariç ne yesem davul mode on oluyor ...
Şimdiye kadar beni en çok zorlayan konu bu.
Bende oyle oluyorum hemen siskinlim oluyor yemeyince de midem bulaniyor

Alla alla tek taraflı ayak yanmasını ilk kez duyuyorum. Ağrı sızı yok di mi? Şiştiğine göre ödem oluşmuş.
Ağrı sızı yok çok şükür canım ama sebebini de bilmiyorum. Doktora da sormadım hiç. Ultrasondan sonra kafamdan her şey uçup gidiyor hiç bir şey sormadan cikiyorum bi daha ki sefere yazacağım.

Bende iltihapli romatizma var sade dizimde sisilik ve ates oluyor .
Merhabalar günaydın canım iltihaplı romatizmam var demişsin. Bende de hamile kalmadan bikaç ay önce başlayan eklem şişliklerim vardı hareket kısıtlılıkları falan dr bir sürü tahlil yaptı sadece iltihaplı romatizma dendi başka bir teşhis koyamadı kortizon kullandım çok düşük dozda onu iki ayda bıraktım sonra hamile kaldım şu ara hareket kısıtlılığı yaşamıyorum ama sabahları yine ellerim şiş uyanıyorum sonra hemen geçiyor sizin ne şekilde ilerlemişti ilk hamileliğiniz mi

Cnm ben de stres ve uzuntu kaynakli cikti ilk ellerimde sabah sisiligi ile basladi ilerleyen donemde dizlerimde tutulum oldu zor zamnlar gecirdim anlatsam cok uzun kortizon cok kullanmistim.metotreksat tarzi agir ilaclarda kullandim.hatta ozaman gebelik yasakti.ilaclari biraktim 1 yil bekledik etkisi gitsin diye ilaclarin.sonra ilk oglum oldu .hamilelikte duruyor benimki ama dogumdan sonra tekrar basliya biliyor.ikinci oglumdan buyana ilac kullanmiyorum cok agrim yok ama stres ve ev isi cok yaparsam agrilar şislikler basliyor.kizim.bir dogsun emzirme surecinden sonra gene baslicam tedaviye.yasam kalitemi dusuruyor.su an sag dizimde sislik var ozellike sabah ilk kaltigim zaman oluyor geciyor.siz kendiniz takip edin .agrilarinizi hemen romatait artrit teshisi koymuyorlar crp testi yapiliyor el bileklerinden rontgen cekiliyor.insallah sizde yoktur

He birde ates olur bu romatizmada eklem yerlerin sıcak olur.sicagi sevmez sicak suyu sevmez zaten gebelikte ilik su ile banyo onerilir.benim tavsiyem sisliklerin tutulumlat devam ederse dr git romotoloji bolumu varsa oraya git cnm

He birde ates olur bu romatizmada eklem yerlerin sıcak olur.sicagi sevmez sicak suyu sevmez zaten gebelikte ilik su ile banyo onerilir.benim tavsiyem sisliklerin tutulumlat devam ederse dr git romotoloji bolumu varsa oraya git cnm
Canım crp sedimantasyon falan benim hep temiz çıkmıştı sadece romatoid faktör pozitifti. Röntgenler mr lar hepsini çekildim her şey temiz ama şişliklerim vardı bende stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum. metotreksat tarzı ilaçlar kullanmadım çok şükür ama doğumdan sonra beni ne bekliyor bilmiyorum. Romatologa da gittim hiçbir teşhis koyamayınca sjögren sendromu diye bişey varmış ondan şüphelendi onun testini yaptıramadan hamile kaldım çok şükür stresimin büyük kısmını attım üzermden. Şuan sadece bebeğime odaklanmak istiyorum inşallah ilerleyen aylarda doğumda bir sıkıntı yaşamam bu rahatsızlığımla ilgili

Merhaba beni de tabloya eklersiniz. KIZ ANNESİYİM , dünyalar eşimin oldu kız denilince. Kanamam hala devam ediyor ama bebek sağlıklı dedi doktor. Düşük riski yok birikmiş kan geliyordur dedi. Enfeksiyon da gitmiş çok şükür. Şimdi psikolojim daha iyi tabi kanama bitse çok daha güzel olacak. Dualarınızda az da olsa bana da yer verirseniz çok sevinirim. 2 farklı doktora gittim ikisi de iyi dedi. Ama işte kanama devam ettikçe rahat olamıyor insan.

günaydın canım benim profile bak gaz şişim inince göbeğim sivrildi buda mı erkek diyorum bugün 4 te randevum bakalım açacak mı bebiş
Oyy masALLAH sen baya bayahamile olmuşşsun :) çevrendekiler direk anlıyordur hamile olduğunu <3
Benim karnım daha ifakçık çıktı ama pantolonlarım olmuyor sadece elbiselerim oluyorum :)
İnş randevum çok güzel geçer güzel haberlerle gelirsin :)

Sikilasmak için spor şart ben platesle bekarliktan bile zayıf vücutlu olmuştum ve benim çocukların arasinda 18 ay var kilolu hamile kalmıştım 2.sine ama hepsi boş önemli olan çocuğu güzelce emzirmek bir annenin çocuğuna en Güzel armağanı kilo verilir geç de olsa kafaya koydun mu olur ben ikincisinde emzirirken dikkat edeyim dedim sonra sütüm azaldı sonra kaşık kaşık ayva reçeli o yüzden acele etmeyin derim

hergün neler yemeye özen gösteriyosunuz kızlar bebişiniz için
Enazın 2,5-3 litre su , ofisteki kişi başına düşen su miktarını düşünüyorum
iş yerinde ara ögün için 1 meyve ve 1-2 avuç çerez
Kahvaltıda bol bol peynir az ekmek(tahılı)
Ögle yada akşam yoğurt
Hamur işi tatlı yememeye çalışıyorum(canımın çok istediği zamanlara saklıyorum hakkımı)
Akşamlarıda yemek sonrası 1 ayva midemi rahatlatıyormuş gibi hissediyorum.
Geri kalan ögle ve akşam yemeğinde ne varsa yiyorum, yemek güzel değilse 2 kase çorba içiyorum.
Haftada 1de balık yemeye çalışıyorum.
1 demir ve 9 damla d vitamini kullanıyorum ilave olarak.

Eklerim cnm kanamasi cok olup yavrusunu kucagina alan cok kisi var tanidigim.stres yapma zor bir durum ama kizimiz gelecek saglikla insallah:❤

Kotu dusunme stres yapma ev isinde cok zorlama kendini testler temizmis.hic bir sey olmaz❤

ben de aynıyım az sık ve zararsız yediğimde midem rahatlıyor ve akşamları mümkünse yemekten kaçıyorum meyve yiyorum ama herşeyden yemek lazım gün içinde ona dikkat et canım
Meyve de masum değil akşam olamdan meyve konusunu kapatıyorum.
hergün neler yemeye özen gösteriyosunuz kızlar bebişiniz için
Canım ben her gün 2 ceviz (sevmediğim için 2 tane yiyip geçiyorum)
1 muz + 1 meyve
Yoğurt
Başka da düzenli tükettiğim bir şey yok :)

cevabın için saol kuzum teşekkür ederim. hergün haslanmış yumurta yemek gerek aslında ama hiç dikkat edemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…