Memleketten kıtlık varmış gibi hamile olduğumu ögrendiklerinde yumurta getirmişlerdi, her gün düzenli tüketiyordum alerji oldum bana dokundu oyüzden şimdi hafta içi 1 haftasonu 1 yiyorum :)
Ama yemek harici en önemli suymuş aman diyim ona çook dikkat edin.
Ben de saati saatine vurulmuyorum aksam 10dan sonra bi saatte yaptiriyorum. Hatta dunden onceki gun unutmusum ertesi aksam tekrar vuruldum
Sampuan yuzunden sorun yasiyorsan ben dogal sabun kullanmani tavsiye ederim. Hem hic kokusu yok hem de zehirsiz. Ben instagramda bir sayfadan almistim kendileri uretiyorlar ve yenilebilir icerikte, gercekten hic kokusu da yok tavsiye ederim :)
Merhaba beni de tabloya eklersiniz. KIZ ANNESİYİM , dünyalar eşimin oldu kız denilince. Kanamam hala devam ediyor ama bebek sağlıklı dedi doktor. Düşük riski yok birikmiş kan geliyordur dedi. Enfeksiyon da gitmiş çok şükür. Şimdi psikolojim daha iyi tabi kanama bitse çok daha güzel olacak. Dualarınızda az da olsa bana da yer verirseniz çok sevinirim. 2 farklı doktora gittim ikisi de iyi dedi. Ama işte kanama devam ettikçe rahat olamıyor insan.
Allah bağışlasın benimde ara ara lekenlenmem oluyor. Bobreklerim kum döktü, idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Yine de cok sukur büyüyoruz. Allahin izniyle saglicakla kucagimiza alicaz bebislerimizi❤ kendinize dikkat edin, bol su icin, dr verdigi vitaminler varsa kullanin . progestan veya başka bir ilaç kullaniyormusunuz? Hamileligini sizin gibi geçiren gebeler var saglikli yavrulari oluyor
Allah bağışlasın benimde ara ara lekenlenmem oluyor. Bobreklerim kum döktü, idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Yine de cok sukur büyüyoruz. Allahin izniyle saglicakla kucagimiza alicaz bebislerimizi❤ kendinize dikkat edin, bol su icin, dr verdigi vitaminler varsa kullanin . progestan veya başka bir ilaç kullaniyormusunuz? Hamileligini sizin gibi geçiren gebeler var saglikli yavrulari oluyor
Ben çok yoğun kanama yaşamıştım. Bacaklarımdan aşağıya su gibi akti. O kan yüzünden rahim ağzım açıldı. 4 gün tuvalete bile kalkmadım. Progestan ilaç ve iğne kullandım. Ördek kullandım. Rahim ağzım kapandı. Bu sefer enfeksiyon kaptım. Enfeksiyon 145 çıktı. Çünkü eşim annem kayınvalidem yanımda altıma ördek sürüyorlar. Su içemedim. Çekindim yapamadım.
Bu sefer antibiyotik iğne verdi. Progestan iğne antibiyotik derken bir de bu kalça üstüne yatmam gerekti. Bir de çok kötü bir iğne oldum. Erkek hemşire iğneyi yanlış yaptı. Bacağım uyuştu. İğne yerinden kanama oldu. Kalçam mosmor oldu.Çok çektim belki ama güçlü bir kızım olacak inanıyorum
Burada paylaşmıştım ama tabi 15 gün geçti. Tamamen bitmedi. Kanama nerden bilmiyoruz ama rahim ağzına birikmiş kan var dediler. Bebeğe uzak dediler. Kanama zaten parlak kırmızı değil şu anda.
Ağrı sızı yok çok şükür canım ama sebebini de bilmiyorum. Doktora da sormadım hiç. Ultrasondan sonra kafamdan her şey uçup gidiyor hiç bir şey sormadan cikiyorum bi daha ki sefere yazacağım.
Soracaklarını bir kağıda yazmadıkça hepsi uçup gidiyor. Ponçiği karnında kıpır kıpır görünce geri kalan her şey bir anda önemini yitiriyor Eve gelince de onu neden sormadım, bundan niye bahsetmedim diye hayıflanıyor insan
Aranızda ayak yanması sorunu yaşayan var mı? Gece boyu ayağımı dayamadığım yer kalmıyor ama nafile. Bazen kolonya döküyorum ve kısa bir an rahatlatıyor. Sonra yine cayır cayır. Zaten uyumamak işin bir sürü neden varken bir de bu çıktı başımıza
Günaydın canım göbüşlüü kadınlar karınlarınız çıkmaya başladı mı çevreden anlaşılıyor mu
Günde kaç litre su içiyorsunuz lütfen su içmeyi ihmal etmeyin
Seviliyorsunuz öptüm kocamannnn
Gunaydin benimde gobegim var dyrmem ama bacaklarim inceldi yaa pantlnlardan anliyorim bollasmaya basladilar sivri bir gobegim var ama disardan belli olmuyor hala
Gunaydin benimde gobegim var dyrmem ama bacaklarim inceldi yaa pantlnlardan anliyorim bollasmaya basladilar sivri bir gobegim var ama disardan belli olmuyor hala
Kimin gücü neye yetiyorsa onu yaptırır, ekşi ya da taze sütle alakası yok. Biz de sabahtan akşama kadar çalışıyoruz biraz daha iyi yaşayabilmek adına. Değilse evde oturup tek maaşla özele para vermek insana zor gelir tabii. Ama yapabileni eleştirmek yersiz.
Günaydın canım göbüşlüü kadınlar karınlarınız çıkmaya başladı mı çevreden anlaşılıyor mu
Günde kaç litre su içiyorsunuz lütfen su içmeyi ihmal etmeyin
Seviliyorsunuz öptüm kocamannnn
Günaydın benim baya baya belli artık herkes cinsiyeti soruyor bana gidicem daha belli değil diyorum kimse inanmıyor sakladığımi düşünen bile varr..su ne zmzn canım isterse içiyorum hiç lt tutmadım tutmalimiyimki
Günaydınlar kızlar kilo konusu açılmış ilk hamileler 30 da alsak 10 kilo da alsak 3 kilo bebek çıkıyor,dikkatli gitmeye özen gösteriyorum her sabah tartılıyorum,ilkte 15 kilo almıştım ilk 4 ay 4 kilo idi.şimdi 1,5 kilo ama +5 ile kaldım zaten o yarar bu kilo yapar diyenler yüzünden şişmeyelim,bebek bizden alıyor zaten biz kendimizi koruyalım,ben süt içemiyorum dış etim kanıyor,kalsiyum desteklemeliyim