Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
cevabın için saol kuzum teşekkür ederim. hergün haslanmış yumurta yemek gerek aslında ama hiç dikkat edemiyorum ben
Memleketten kıtlık varmış gibi hamile olduğumu ögrendiklerinde yumurta getirmişlerdi, her gün düzenli tüketiyordum alerji oldum bana dokundu oyüzden şimdi hafta içi 1 haftasonu 1 yiyorum :)
Ama yemek harici en önemli suymuş aman diyim ona çook dikkat edin.

Greensey çok sağol, peki kepek sorunun oldu mu? ben de bıttım sabunu kullanmıştım ama kokusu aşırı rahatsız etti ve saç diplerim kum gibi oldu :S

Allah bağışlasın benimde ara ara lekenlenmem oluyor. Bobreklerim kum döktü, idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Yine de cok sukur büyüyoruz. Allahin izniyle saglicakla kucagimiza alicaz bebislerimizi❤ kendinize dikkat edin, bol su icin, dr verdigi vitaminler varsa kullanin . progestan veya başka bir ilaç kullaniyormusunuz? Hamileligini sizin gibi geçiren gebeler var saglikli yavrulari oluyor

Ben çok yoğun kanama yaşamıştım. Bacaklarımdan aşağıya su gibi akti. O kan yüzünden rahim ağzım açıldı. 4 gün tuvalete bile kalkmadım. Progestan ilaç ve iğne kullandım. Ördek kullandım. Rahim ağzım kapandı. Bu sefer enfeksiyon kaptım. Enfeksiyon 145 çıktı. Çünkü eşim annem kayınvalidem yanımda altıma ördek sürüyorlar. Su içemedim. Çekindim yapamadım.

Bu sefer antibiyotik iğne verdi. Progestan iğne antibiyotik derken bir de bu kalça üstüne yatmam gerekti. Bir de çok kötü bir iğne oldum. Erkek hemşire iğneyi yanlış yaptı. Bacağım uyuştu. İğne yerinden kanama oldu. Kalçam mosmor oldu.Çok çektim belki ama güçlü bir kızım olacak inanıyorum

Burada paylaşmıştım ama tabi 15 gün geçti. Tamamen bitmedi. Kanama nerden bilmiyoruz ama rahim ağzına birikmiş kan var dediler. Bebeğe uzak dediler. Kanama zaten parlak kırmızı değil şu anda.

ben hala hissetmiyorum sanki bir iki kere oldu birşeyler, ikinciler daha çabuk hissedilir deniyor ama arkadaşımda 19 da hissetti ikinciyi.
Bende bir gün hissediyorsam 2 gün hissetmiyorum 20. Haftadan sonra netlesir sanırım

Ağrı sızı yok çok şükür canım ama sebebini de bilmiyorum. Doktora da sormadım hiç. Ultrasondan sonra kafamdan her şey uçup gidiyor hiç bir şey sormadan cikiyorum bi daha ki sefere yazacağım.
Soracaklarını bir kağıda yazmadıkça hepsi uçup gidiyor. Ponçiği karnında kıpır kıpır görünce geri kalan her şey bir anda önemini yitiriyor Eve gelince de onu neden sormadım, bundan niye bahsetmedim diye hayıflanıyor insan

Benim de oluyor ilk gebeligimde de olmustu malesef hamileleik ilerledikce artiyor

Gunaydin benimde gobegim var dyrmem ama bacaklarim inceldi yaa pantlnlardan anliyorim bollasmaya basladilar sivri bir gobegim var ama disardan belli olmuyor hala

Günaydın benim baya baya belli artık herkes cinsiyeti soruyor bana gidicem daha belli değil diyorum kimse inanmıyor sakladığımi düşünen bile varr..su ne zmzn canım isterse içiyorum hiç lt tutmadım tutmalimiyimki

Günaydınlar kızlar kilo konusu açılmış ilk hamileler 30 da alsak 10 kilo da alsak 3 kilo bebek çıkıyor,dikkatli gitmeye özen gösteriyorum her sabah tartılıyorum,ilkte 15 kilo almıştım ilk 4 ay 4 kilo idi.şimdi 1,5 kilo ama +5 ile kaldım zaten o yarar bu kilo yapar diyenler yüzünden şişmeyelim,bebek bizden alıyor zaten biz kendimizi koruyalım,ben süt içemiyorum dış etim kanıyor,kalsiyum desteklemeliyim

Meyve de masum değil akşam olamdan meyve konusunu kapatıyorum.

Canım ben her gün 2 ceviz (sevmediğim için 2 tane yiyip geçiyorum)
1 muz + 1 meyve
Yoğurt
Başka da düzenli tükettiğim bir şey yok :)
yumurta muhakkak olsun ve sağlıklı karbonhidrat, et balık tavuk tabi organik bulabilirsen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…