Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar nede güzel ben başka çocuk istemiyorum yok 3-5 sene sonra istiyorum diyosunuz tıpkı bende sizin gibi kızım 4 yaşına gelmeden 2.çocuk istemiyorum diyordum taki 4 ay öncesine kadar.. korunurken tek ilişkiyle hamile kaldım kızımsa 25 aylık hamileliğimi öğrendiğimde 22 aylıktı:) uçtu gittiii 4 yaş hikayesi:) apar topar kızımı memeden kestim 15 gün öncede tuvalet eğitimini verdim 2yaşında abla oluverdi minik yavrum.. şu an ne eşim ne de ben nasıl hamile kaldığımı kestiremiyoruz o 1 tanecik sperm nasıl olduysa gitmiş döllenmiş, şükürki oldu.. bundan sonra nasıl olur 3.4.gelirmi tek kelime edemem:)

Spiral taktırıp hamile kalanlarda var canım Allah verdi mi hiç bir engel tanımıyor sıpalar

nasip kismet cnm. benim annem siprial ile hamile kalmıştı 7aylık erken doğum oldu öldü bebek. 4 saat yaşadı.

Asla yapmam diye büyük konuşmamak lazım hayat bizlere ne gösterir bilemeyiz. evlerden ırak bir arkadaşımızın oğlu kanser oldu kardeş yaptılar hemen. yani tek kendimizi düşünmemiz lazım şahsi görüşüm hiç bir çocuk kardeş sevgisinden mahrum kalmamalı ana baba vefat eder, en azından iki kardeş birbirine tutunur, destek olur. Ben iki kardeşim abimle uzağız ama başım dara düşşe koşar gelir varılğı bile bana destek.

Kızlar bugün peçeteye gelen pembe kırmızı kahve lekelenme ve kasık ağrısıyla doktora gittim,çok şükür bebeğim benimle ama eşinin bir ucu biraz aşağıdaymış.1aya yukarı çıkar dedi doktor ama çok endişelendim

Geçmiş olsun

Endiselenme cnm dr cikar diyorsa cikar.bebegin iyimis onemli olan bu

İşin garibi bende düşük tehdidi de geçti doktor herşey normal diyor ama kanamam var. Doktor belki önceki kanama içinde kalmıştır. Sızacak yer buldukça rahimden geliyordur dedi.
O da tabi tedirgin ediyor sizi normal olarak,iyiyi düşünün bazı kadınlarda olabiliyor demekki biraz önce geçer inşallah

Bende dayamayıp hast gittim devlet hast.ama kimse eşime de izin verdi 10 hafta sonrasına bakmıyorum ama bu sefer bakayım dedi,çok güzel ilgilendi kesin erkek dedi gösterdi çok şükür içim rahatladı 2 hafta uzun geliyor bana

Ya benim gelişimi bebeğin konumu kendisi vs iyi ama bilmediğimiz bi kanamam var. Doktor düşük tehlikesi yok dedi ama yine de şüphede oluyorsun
Biliyorum ki cok zor kanamali gebelik kimseye vermesin rabbim progestan kullaniyor musun bnm de ara ara kanamalrim oluyo progestani fitil olarak kullaninca duruyor

Çok merak ettim kendi işyerim dedin ya, ne iş yapıyorsun Benim de hep hayalimdir işi bırakığ bir iş kurmak ama ne yapacağımı bulamıyorum bir türlü ve para kazanamam gibi geliyor.

7 yıldır fastfood restoranı işletiyorum uzaktan güzel geliyor parası vs iyi ama malesef çok yoğun ve zahmetli bi iş. Yanı pek öle özel günün vs kalmıyor dükkan benim çok canıma tak edince kapatıp kafa tatili yapıyorum

Yaaaa aradığımızzzzz şeyi buldumm koşunnnnn mr_ca BettyRuble bana bir sosissssliiii arkadaşlarımaaa daaa lütfennnn şuan ihtiyacım olan tek işletmesiinn

Senin tükkan nerdeee kardeşcağızım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…