Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
InşaAllah çıkar yukarı..Bana iğne ve fitil verdi insaAllah daha iyi olur oluruz

Çok saol evet rahim de genişleyince ağrı oluyor korkma benimde genelde haftalarım.bitince ağrırdı..normal demişti doktor ..Allah korusun zaten sorun olunca batma değil kasılma oluyor aklında olsun batma bişey değil yani Rabbime emanet yavrularımız aminn

Teşekkürler inşallah yukarı çıkar plasenta da plasenta previa teşhisi konmaz.teşhis için 24.haftayı bekliyorlarmış ama
Canım benim ilk gebeliğim plasenta previa totalisti. İlki öyle olunca ikincide de %50 olasılıkla aynı durum yaşanabiliyor. Geçen ay doktorum yine aynı yere tutunmuş gibi görünüyor dedi. Ama 28. Haftaya kadar değişir belki diye de ekledi. Umarım ikimiz için de durum değişir.

Amin inşallah canım hiç kanaman oldu mu ilk gebeliğinde,ya da yaşadığın sıkıntılar nelerdi?İnşallah ikimiz için de değişir

Son düzenleme:
Doğru dükkan işinin o zorluğu var dimi haftasonu yok, bayramı seyranı yok

Amin inşallah canım hiç kanaman oldu mu ilk gebeliğinde,ya da yaşadığın sıkıntılar nelerdi?İnşallah ikimiz için de değişir
Benim ilginç bir şekilde ilk zamanlar hiç kanamam olmadı. Çok rahat geçti hatta. Şimdi de öyle mesela. Ama sonlara doğru 2 defa büyük kanama geçirdim. Hatta son kanamam doktoru korkuttu ve doğum tarihimi öne çekmek zorunda kaldı. Benim öyle kenarı falan kapamıyordu bir de. Komple rahim ağzı kapanmıştı.

Yaşadığım sıkıntıları sormuşsun sahi. 6.aya yaklaşırken rahimde öyle bir baskı hissediyordum Ki resmen bebek doğdu doğacak gibiydi. Bu baskı öyle bir şeydi ki yürüyemiyordum bile bazen. Zaten son aylarda hep yatmak zorunda kaldım. Sadece tuvalete ve banyoya kalktım. Bir daha aynı süreci yaşamak zorunda kalmam umarım.

Bende de aksam uzeri rahime baski sık idrara cikma oldu( Sık wc olayi hep var zatende) bi korktum ama sanirim usuttum.
Ayaklarim isinmiyordu bugun hic cunku.
patik falan giydim gecti biraz
Vallahi heseyden korkar olduk

Allah yardımcın olsun kuzum, allah Yavrunu korusun inşallah.

benim doktorum detaylı için bn bakarım geek olursa yönlendiririm dedi ama bn randevu aldım detaylı için devletten için rahat etmez
devletten kadın doğumdan mı alıyorsunuz yoksa hastaneyimi arıyorsunuz nasıl oluyor süreç

devletten kadın doğumdan mı alıyorsunuz yoksa hastaneyimi arıyorsunuz nasıl oluyor süreç
Canım ben devlete gittim, üçlü tarama yaptıracak mısınız dedi hayır dedim. İmza aldılar. Detaylı ultrason yaptıracak mısınız dediler evet dedim. Radyolojiden randevu alın şu kağıt ile dediler. 20-24 hafta arasına.

önce kadın doğuma muane olup radyolojiye yönlendiriyor ozaman tamam canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…