Kızlar cokhizlisiniz valla yetişemiyorum dün çok yoğun geçti hastane misafir derken bugün de anneme gittim ama dışarısı buz gibi kar havası var bu arada benim de yaşım 31 3.çocuk olacak inşallah ilk bebeklerim evliliğinin 4.yılının bitiminde geldi tedaviyle şimdiki yavrum da supriz yaptı bize hiç beklemediğimiz ve istemediğimiz zamanda aslında eşim sıcak olsaydı ben hep diyorsun kızıma bir kızkardeş isterim aslında ama bu babayla bunlar bana yeter diye.insallah doğumla birlikte tüplerimi de bağlamayı dusunuyorum tekrar riske girmemek için.benden bu kadar
Kızlar cokhizlisiniz valla yetişemiyorum dün çok yoğun geçti hastane misafir derken bugün de anneme gittim ama dışarısı buz gibi kar havası var bu arada benim de yaşım 31 3.çocuk olacak inşallah ilk bebeklerim evliliğinin 4.yılının bitiminde geldi tedaviyle şimdiki yavrum da supriz yaptı bize hiç beklemediğimiz ve istemediğimiz zamanda aslında eşim sıcak olsaydı ben hep diyorsun kızıma bir kızkardeş isterim aslında ama bu babayla bunlar bana yeter diye.insallah doğumla birlikte tüplerimi de bağlamayı dusunuyorum tekrar riske girmemek için.benden bu kadar
Arastirmadim ama teyzem, yengem, halam, arkadasim baglatti.
suan yas olarak en yas almis halam 62 yasinda
Hic problem yasamadi kadin hastaliklari vs ile ilgili.
Digerlerindende duymadim.
Bana hap yaramiyor reglimi kesiyor.
spiralide ben istemiyorum.
Ignede bir nevi hapin igne sekli hormon bozuyor.
Baska cocuk dusunmuyorum zaten yas oldu 35.
Rabbim evlatlarimiza saglik uzun omur versin
Yaşadığım sıkıntıları sormuşsun sahi. 6.aya yaklaşırken rahimde öyle bir baskı hissediyordum Ki resmen bebek doğdu doğacak gibiydi. Bu baskı öyle bir şeydi ki yürüyemiyordum bile bazen. Zaten son aylarda hep yatmak zorunda kaldım. Sadece tuvalete ve banyoya kalktım. Bir daha aynı süreci yaşamak zorunda kalmam umarım.
Benim de azıcık fazla yürüme azıcık fazla ayakta kalma ile kasık bel ağrım acayip şiddetli oluyor.şuan ona bağlıyorum çok şükür kanama dediğim şey peçeteye hafif geldi ama hemen doktora koştum panikten tabiki.inşalllah tekrarlamaz 21.Haftaya girdiğim gün ayrıntılı ultrasonum var endişelenmiyodeğilim
Benim de azıcık fazla yürüme azıcık fazla ayakta kalma ile kasık bel ağrım acayip şiddetli oluyor.şuan ona bağlıyorum çok şükür kanama dediğim şey peçeteye hafif geldi ama hemen doktora koştum panikten tabiki.inşalllah tekrarlamaz 21.Haftaya girdiğim gün ayrıntılı ultrasonum var endişelenmiyodeğilim
Küçük kanamalara çok takılma. Çoğu hamile yaşıyor bunları. Ayrıntılı ultrasonu iyi bir perinatolog yaparsa o daha net görecektir şu anki durumu. Senin yapman gereken kendini fazla yormayıp telaşlanmamak. Bak benimki baya kötüydü ama atlattım şimdi ikinci bebekten bahsediyorum. Senin ucu tutunuyormuş bir de. Benim tutunmayan yeri yoktu. Ama geçti gitti. Endişelenip üzme kendini. Ne olursa olsun üstesinden geleceksin. Sadece o dönemi daha keyifli geçirmen için dilerim yukarı çıkar da rahat edersin.
Küçük kanamalara çok takılma. Çoğu hamile yaşıyor bunları. Ayrıntılı ultrasonu iyi bir perinatolog yaparsa o daha net görecektir şu anki durumu. Senin yapman gereken kendini fazla yormayıp telaşlanmamak. Bak benimki baya kötüydü ama atlattım şimdi ikinci bebekten bahsediyorum. Senin ucu tutunuyormuş bir de. Benim tutunmayan yeri yoktu. Ama geçti gitti. Endişelenip üzme kendini. Ne olursa olsun üstesinden geleceksin. Sadece o dönemi daha keyifli geçirmen için dilerim yukarı çıkar da rahat edersin.
İnşallah canım inşallah şimdi kahverengi akıntı olarak devam ediyor.rabbim bana da inşallah senin gibi sorunsuz kucağıma almayı nasip etsin.inşallah senin de bu sefer previa durumu olmaz
Bugün akşam üzeri çok kötuydüm ..ilk defa kanamam oldu çok korktum hemen hastaneye gittim nöbetçi doktor bakti bebek iyi şükür ama sancim kasılmam vardı doktor da dedi sancin baya var ..plasenta asagda dikkat et dedi hep dinlenmem lazım dedi ama bişey yapmamıştım nasip iste olacak bişey muhakak oluyor ..düşük tehlikem varmış iğne ve fitil verdi ..ve hap övmeyi hemen vurduk eve geldim hap ta attım..çok üzüldüm
Hiç kalkma benim de açılmam vardı. Ördek kullandım. Bir de kabız olmamaya çalış canım halinden anlarım Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle. Ben de çok çektim.
Afedersiniz ishal ve istifra ardından -3 kilo işte şuan iyi hissediyorum ama yarın doktora gidicem tedirgin oldum baya. Kan veririm ultrasona girerim durumu anlatırım.
dün gece de ilk kez olumsuz bir rüya gördüm doktor diyor almamız lazım ölmüş karnınızda filan...
Kartala girmiyorum hic. Umraniye kapali da çalıştırmıyorlar ben geçerken. Adliye de de guvenlikciler cantami alip koyuyor ben kenardan geçiyorum sagolsunlar
İnşallah canım inşallah şimdi kahverengi akıntı olarak devam ediyor.rabbim bana da inşallah senin gibi sorunsuz kucağıma almayı nasip etsin.inşallah senin de bu kez previa durumu olmaz
Yavaş kanıyor ya. Bekleyen kan da kahverengi oluyor bazen. Farklı bir şey olduğunda drunla hep temas halinde ol. İnşallah ikimiz için de iyi olur her şey. Hatta hepimiz için.
Geçmişolsun canım inşallah istirahatle hemen iyileşirsin içini ferah tut Allaha emanet yavrularımız. Benimde dünden beri sağ kasığımda çok batma var yarın randevum var yoksa dün acile gidicektim bugün kısmen daha hafif. İnt okuduğum kadarıyla rahim genişlediğinden bağların kasılması nedeniyle olur normaldir yazıyo ama yinede içim rahat değil. Yarın öğleden sonra randevum inşallah herkes ben de hayırlı haberlerle geliriz.
Yavaş kanıyor ya. Bekleyen kan da kahverengi oluyor bazen. Farklı bir şey olduğunda drunla hep temas halinde ol. İnşallah ikimiz için de iyi olur her şey. Hatta hepimiz için.
200 mg gunde iki kere 3 4 gun kullaninca bitiyor bnmki ama parlak kirmizi oluyor kahverngi olmasi iyi birsey dye biliyorum ama doktor sebebini bilmiyor mu surekli diken ustunde yasamak cok zor rabbim sabir versin