Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cok gecmis olsun cnm

200 mg gunde iki kere 3 4 gun kullaninca bitiyor bnmki ama parlak kirmizi oluyor kahverngi olmasi iyi birsey dye biliyorum ama doktor sebebini bilmiyor mu surekli diken ustunde yasamak cok zor rabbim sabir versin
Bilmiyor. Çok kanama ile gitmiştim 15 gün önce 10 gündür böyle kahverengi devam ediyor ama sebep belli değil. Kanama bebek çevresinde değil. Kese su iyi. Bebekle ilgili herşey normal ama benim kanamam var. 2 doktora gittim. Ama 2si de aynısını dedi. Şu an birikmiş kan akıyor dedi. Rahim ağzın kapalı dedi

Kiyamam ya cok uzuldum gercekten kanama ve ustune belirsizlik daha zor gerci bnm kinede sebep bulamiyorlar ama rahmim kalp seklinde ve arkada biraz ona bagliyorlar bu drumu cok gecmis olsun insallh gecer bian once

Günaydın herkese
Yine 4:30 da uyandım
Basım çatlıyor
Açlıktan da midem bulanıyor
Sabahın 5.30unda bi günaydında benden olsun. 1saattir dön dön uyuyamıyorum, dr yattığınız odada telf olmasın uyurken telefonla aranızda 1 duvar olsun mutlaka dediği için telf başka odada oluyor sonunda gittim diğer odadan telf aldım geldim, uyumaya çalış dur şimdi

Bende de vardı. Doktorum normal dedi. Kafana takma stres daha etkili dedi. Burnun kanarsa normal; dışkından kan gelirse normal vs diye de sıraladı.
Sürekli olsa mutlaka giderdim dr.a 2 gün önce neredeyse tüm gün vardı dün hafifledi şükür canım. Sanada geçmişolsun elimizden geldiğince stres yapmayalım

Telefon dibimde uyuyorum maalesef
Sabahları 6:30 da kalkmam gerekiyor
Alarm kuruyorum
Biliyorum çok zararlı ama ...

Kiyamam ya cok uzuldum gercekten kanama ve ustune belirsizlik daha zor gerci bnm kinede sebep bulamiyorlar ama rahmim kalp seklinde ve arkada biraz ona bagliyorlar bu drumu cok gecmis olsun insallh gecer bian once
Teşekkürler sana da geçmiş olsun. Ben de hiç sebep yok. Su gibi kanama ile gittiğimde bile kanamayı göremediler. Çünkü rahim ağzına yakın yerde olmuştu. Öyle denildi. Umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Telefon dibimde uyuyorum maalesef
Sabahları 6:30 da kalkmam gerekiyor
Alarm kuruyorum
Biliyorum çok zararlı ama ...
Tedavi olurken tr de gittiğim ünlü bi prof asla aynı odada uyumayacaksın mutlaka 1 duvar olacak aranda dedi, o gün bugündür ne eşim ne ben yatak odasına yatacagımız zaman telf sokmayız. Hatta o günden beri telf salonada sokmuyoruz telf lar hep mutfak masasının üzerinde durur, konuşacağımız zaman mutfakta konuşur ya da uzunsa sohbet salona alırız o zaman telf.u. Ama ben int gireceğim zaman salonda takılıyorum telf maalesef. Sen de yatak odasının kapısına koyabilirsin telf, o zaman alarmı duyarsın sanırım.

Hiç kalkma benim de açılmam vardı. Ördek kullandım. Bir de kabız olmamaya çalış canım halinden anlarım Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle. Ben de çok çektim.
Saolasin kalkmamaya çalışıyorum Rabbim hepimizn yardımcısı olsun

Geçmiş olsun canım. Benim sol ayak bileği inin önünde ve ayagimin ustunde sisilik var. Gözle görülmüyor ama çoraplar giyince sıkıyor. Yanlarını keserek giyiyorum.Doktora sormadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…