Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Geçmiş olsun canım. Benim sol ayak bileği inin önünde ve ayagimin ustunde sisilik var. Gözle görülmüyor ama çoraplar giyince sıkıyor. Yanlarını keserek giyiyorum.Doktora sormadım hiç.

Çarşıda pazarda "diyabetliler" için üretilmiş lastiksiz hava alan çoraplar var. Masa başı çalıtıştığım için ayaklarım şişiyor ve lastik yerleri iz yapıyordu,o çoraplar hem ısııtıyor hem ayağa hava aldırıyor hem de lastiksiz olduğundan sorunsuz. Ayak problemlerinizde kullanmanız işe yarayabilir.

Teşekkür ederim. Dün penti den aldım dediğiniz coraptan. Üstünde çok ince bi lastik var. Seninkiler de öyle mi. Hiç lastik yoksa ondan da alabilirim.

Teşekkür ederim. Dün penti den aldım dediğiniz coraptan. Üstünde çok ince bi lastik var. Seninkiler de öyle mi. Hiç lastik yoksa ondan da alabilirim.

Rica ederim ne demek. Lastik görünümü var ama iz yapmıyor sıkmıyorda,umarım aldığın da işe yarar,denk gelirsen de bundan almanı öneriririm. Kalın bir naylon çorap ama sıcak tutuyor.

Merhaba mayıs anneleri siz ikili ve uclu tarama testlerini yaptinizmi bide renkli ultrasonu nerde yaptirmayi dusunuyosunuz

günaydın, 2li yaptırdım 3lü yaptırmadım, detaylı ultrasonu perinatoloji istanbul diye bir yerde (maltepe-cevizli minibüs cad. üzerinde) yaptıracağım. Profesör bakıyor 45 dk sürüyor yaklaşık. 14. haftada da detaylı yaptırmıştım oradan biliyorum.

Merhaba mayıs anneleri siz ikili ve uclu tarama testlerini yaptinizmi bide renkli ultrasonu nerde yaptirmayi dusunuyosunuz
2li yi yaptırmıştım sonuçlarım gayet iyi, doğum paketi aldık içinde 3lü taramada olduğu için haftaya 17. haftamda onu yapacak. Detaylı ultrason vakti ne zaman onu bilmiyorum

Allah uzun saglikli omur versin yavrularimiza.
Benim 2. ama bende baglaticam.
Başka istemiyorum Rabbim olmayanlara nasip etsin insAllah.

kızlar bu tüp bağlatma olayı nasıl oluyor? Dönüşü olmayan birşey bu değil mi?
Ve doğumda değil atıyorum 5yıl sonra bağlatçam desen bir daha mı sezeryan gibi kesip yapacaklar

Ayak bileklerinde ve ayaklarında şişme olan arkadaşlarım mutlaka doktorlarınızla konuşun bu konuyu. Tansiyon ve idrarda protein takibinizi yaptırın. İlk gebeliğimde bu sebeplerden apar topar doğuma alındım.

2li yaptırdım sadece ayrıntılı ultrason için 21.haftayı bekliyorum onun öncesinde her bebekte kalp deliği olurmus %85 i sonradan düzeliyormus o yüzden canımı sıkmak istemedim 21.haftada daha rahat görürlermiş organları

Cnm benim.tam ayak bilegi arkasinda hafif bir sisilik var ayaklarimda sisilik yok.agri yapiyor

Kızlar gün içinde çay kahve içiyor musunuz? Ben her gün 1 çay içiyorum. Haftada 3 te kahve içiyorum. Öğlen arkadaşlar starbucs ta kahve içmeye çağırdı. Muhtemelen latte alcam ama hiç içmesem mi zararı olur mu bilemiyorum

Ben günde 7-8 bardak ince bardak çay içiyorum,kahve aralarda içiyorum,

Bn aksamlari en fazla 2 bardak cay iciyorm kahveden sogudm misafr varsa anca ona eslik ediyorm yoksa hic aramıyorum

Ben her gün 1 tane Türk kahvesi içiyorum içmediğimde baş ağrım oluyor maalesef. Doktorumda çok sınırlamadı kahveyi bana açıkçası 1 fincandan bir şey olmaz demişti. Yumuşak içimli bir kahve içebilirsin bence

Sanırım 1 latte içeceğim. Çayı epey azalttım ama aralarda bu soğuk havada kahveye de hayır diyemiyorum. İnternette 200 mg ye kadar içebilirsiniz diyor o ne kadara denk geliyor bilmiyorum.
Doktorumda her gün 1 çay bir kahve içebilirsin bütün Karadeniz çay içiyor sonuçta onlar da doğuruyor dedi çok rahat adam

Hiç derdim bitmiyor. Şimdi de ishal oldum yeşil dışkılama oluyor acaba kan ilacından mı ?

Günaydın kızlar bugün nasilsiniz bakalim umarim çokk çok iyisinizdir kac gundur takip edemiyorum . Şua aralar şiddetli sol kalca agrisi cekiyorum bu durumda olanlar varmi doktoruna bunu danisan neden oluyo acaba bilen varmi cok merak ediyorum

Kafein bebek icin zararli diye okumuştum, hamilelige etkisi oldugu gibi (erken dogum vs) bebegin beyin ve vücut gelişimini etkileyebilir dikkat edin bence sıklığını azaltabilirsiniz fazla çay da demir emilimini azaltiyormus

Hiç derdim bitmiyor. Şimdi de ishal oldum yeşil dışkılama oluyor acaba kan ilacından mı ?
Bende kan ilacini ilk kullandigimda oluyordu ama alisti galiba artik olmuyo. birde sendede ağız kuruluğu oluyormu ben kan ilacina bagliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…