Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende kan ilacini ilk kullandigimda oluyordu ama alisti galiba artik olmuyo. birde sendede ağız kuruluğu oluyormu ben kan ilacina bagliyorum .
Yok ama karnım şişiyor ama enfeksiyon nedeniyle çok su içtiğim için hissetmiyor da olabilirim bir de bu kadar ishal yiyorum yiyorum kilo gidiyor. Eşim karbonhidrat yedirdi ekmek simit falan aldı. Kilo alayım diye 15 günde 2 kilodan fazla verdim

Hiç derdim bitmiyor. Şimdi de ishal oldum yeşil dışkılama oluyor acaba kan ilacından mı ?
Doktoruna danis istersen. Enfeksiyon ola bilir. Bende de olmusdu 3. Gebelikte cabuk gecmisdi doktor jole gibi ilac yazmisdi. InshAllah sende cabuk atlatirsin.

Doktoruna danis istersen. Enfeksiyon ola bilir. Bende de olmusdu 3. Gebelikte cabuk gecmisdi doktor gel gibi ilac yazmisdi. InshAllah sende cabuk atlatirsin.
İdrar yolu enfeksiyonum vardı. 6 tane novosef iğne oldum son idrar tahlili temiz çıktı.

En sevdiğim doktor tipi şimdiden afiyet olsun

2li yi yaptırmıştım sonuçlarım gayet iyi, doğum paketi aldık içinde 3lü taramada olduğu için haftaya 17. haftamda onu yapacak. Detaylı ultrason vakti ne zaman onu bilmiyorum
Dogum paketi ucreti ne kadar oluyo

Ben ilaci ictikten sonra kahvalti yapiyorum mutlaka wc ye cikiyorum o o renk oluyor.gece sislik oluyor sabah karnim kuculuyor cnm

Haftada 3 e azalttım kahveyi, çayı da açık şekilde içiyorum. Yılların ofis çalışanının çay kahveyi bir anda bırakması çok zor. Siz hiç içmiyor musunuz?

Yeşil mi ? Bnde kan ilaci kullaniyorm ferrum ama benmki siyah gibi hangi renk normal anlayamadm yalnz diskimizin rengini konusabilecegimz tek yer burasi olabilir hrlde
Ay güldüm benim de siyah de silince peçete yeşil gibi koyu yeşil herşeyden nem kapıyoruz. Napalım dışkımız bile önemli.

Valla bezdim rüyalardan hani sakin rüya yok bir gün uzaylılarla ugrasıyom bir gün hırsız bir gün bilim kurgu sabah dayak yemiş gibi kalkıp akşama kadar çalış arada çocuk ve ödevi vs kursu bildiğiniz zeyna gibi hissediyorum ama bezgin yorgun olanı

Kışın kötü yanı çıkmak istesen çıkamiyosun kalmak istesen kalamiyosun bende o durumdayim birde hamile olunca sıkıntilar ikiye katlaniyo nasil gecicek bu kış ya

Bir de iş yerinde oduğunu düşünsene.
Ama ben kışı çok severim çünkü kışın sonu Bahar'dır

Arkadaslar yardimci olurmusunuz hamilelik belirtisi olurmu kabızlık sivilcelenme kasıklarda ağrı oturup kalkınmada batma var kasıklarda göğüslerim şişti dokununca ağrı var iştahım yok yemek yemek istemiyorum ama yiyincede çok yiyiyorum tükürüğümu yutunca bile hafif mide bulantısı var hic birsey yaomak istemiyorum temuzlik yaomak falan sanki ayaklarim gucu yok halsiz gibiyim anlamadım gitti

Dün gece rüyamda, beni yakalamaya çalışan vampir bir adamın kollarını satırla kesmeye çalışıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…