Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok doğru yapmışsınız inşallah dualarımız hep o yönde

Tmm söylerim sizindemi rubella sıkıntınız var
Toxoplazma kötüydü çıktı benim adivite ıgm yapılması istendi(hamilelikte mi yoksa hamilelikten önce mi kaptığım araştırıldı)
2 ay önce.
eğer o tesstte kötü çıkarsa(yani hamilelik döneminde kaptığım enfeksiyon ise) bebeğin alınması söylendi o enfeksiyon anne kanında var olduğu içi ve bebeğe direkt geçermiş ve kör sağır sakat ya da ölü doğum olacağı söylendi
Allaha şükür gebelik öncesi kapmışım bağışıklık kazandığım içinde bebeğe geçmiyormuş şükürler olsun ki.. çok zor bir süreçti 1 hafta sürdü bunlar esomesom canım en büyük destekçilerimdendi hakkı ödenmez

Çok geçmiş olsun canım

Benim de 2 haftadır ugraşıyorum 4 aylık olacam geç fark etik ne yapacağımı şaşırdım bu ikinci gebeligim dediler eger birinci gebeliginde de pozitif de korkma ama onun sonucunu bulamadık 3 yıl olmuş

Benim de 2 haftadır ugraşıyorum 4 aylık olacam geç fark etik ne yapacağımı şaşırdım bu ikinci gebeligim dediler eger birinci gebeliginde de pozitif de korkma ama onun sonucunu bulamadık 3 yıl olmuş
Benimde ilk gittiğim doktor istemedi o testi 2,5 ayda doktor değiştirdim bu doktor bu testi isteyince şaşırdım meğersem yapılması gereken önemli bi testmiş... geç kalınmışlık ilk doktorun ihmali ya da başka bişey...
yaaaaa keşke bulabilseniz

İyi akşamlar kızlar. Göbek deliğimin etrafında bi ağrı var. Daha öncede olmuştu doktor bebekle ya da rahimle ilgili değil demişti. Ama neden olduğunu da bilemedi. 2-3 saattir yine agriyor sebebini de bilmiyorum. Bi şeyler yiyince daha da artıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı.

Asil ismini biz de düşünüyoruz. Ne gibi olumsuz yorumlar aldınız?
Ağır isim çocuğa sorumluluk yukleyebilecegimizi dalga konusu olabileceği hareketlerini ismine göre şekillendirmek isterken yanlış davranabilecegi çoğu kişi ağır isim dedi.. birde köpek ismi kedi ismi dediler ama ben bunu hiç umursamamıştım artık her ismi koyuyorlar çünkü hayvanlara hem onlarda bir can dedim. Ama çok fazla fikrini önemsediğim kişilerden ağır isim diye yorum alınca göremediğim bisey var herhalde dedim risk almadım

Gecmis olsun oncelikle.. Bende hamileligin ilk aylarinda yaptirmistim kalp atisindan sonraki randevuda negatif cikmisti. Evde 2 seneye yakindir kedimiz var, kediler gunah kecisi bu enfeksiyonda dışkısından bulasabiliyormus ama disarda yedigimiz salata, iyi yikanmamis sebze meyve ve çiğ etten bulaşabiliyor. Kedimizin tuvaletini eşim temizliyor sadece kuru mama yer kuzum hic çiğ et yemez, testimizde negatif çıkmıştı ama yorumu görünce korktum vallahi cunku hergun kedimle iç içeyim. Hamilelikten once sokaktaki hayvanlarida cok seviyordum.

Üşütünce de göbek bölgesi ağrır,ya da ağır fan kaldırdıysan ya da erkek bebekse göbek bölgesinde oluyor,genişlemeden de olabilir

Kedim ve köpeğim var ama 20 senedir kedili evde 7 senedir de köpekli olduğum için doktor hayvandan olmadığını sushi yediğim için hamilelik öncesi ondan kapma olasılığımın %100 olduğunu söyledi.

Ne kedimden ne köpeğimden şüphelendim.
Kuru mama ve full aşılılar dediğiniz gibi günah keçileri gerçekten...
Tamamen bizim beslenmemiz ile alakalı.
Şimdi herşeyi yerken çok dikkat ediyorum köfte bile mimik minik kesip ya da ikiye bölüp pişiriyorum 1 kere korkunca her şeyde tedbirli olunuyor korkudan.
Anne olmak zormuş Ve harikaymış

Buda bizim sınavımız herhalde dua etmek ten başka bir şey gelmiyor Allah hepimizin bebegini saglıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…