Çok doğru yapmışsınız inşallah dualarımız hep o yöndeÇok geçmiş olsun. Bana da doktorum 2li test iyi çıkmasına rağmen 3lu test ya da fetal dna testi yaptır dedi. Ben bir şey yaptırmadım. 3lu testte hep sıkıntı çıkıyor. Ve anne gerildigiyle kaliyor. Şimdi detaylı ultrasonu bekliyorum. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım bebislerimizi vaktiyle ınsallah
Bende seyirme gibi tuhaf bisey hissediyorum ara ara ama bebekten mi bilemiyorum:) tik tik yapıyor sanki kuş varda anlık kanat çırpmış gibi:)Benimle aynı haftada olup bebeğini hisseden var mı
Erkek peki sizin?
13+1 de kız dedi ama 17.,haftasinda tam.netlestiremedik hayırlısı artıkErkek peki sizin?
Allah bağıslasinErkek peki sizin?
Özel sektörün gözü kör olsun, memur olmak vardıAslında kanunda hamileler 7.5 saatten fazla çalışamaz diye madde var ama işte özel sektör
Toxoplazma kötüydü çıktı benim adivite ıgm yapılması istendi(hamilelikte mi yoksa hamilelikten önce mi kaptığım araştırıldı)Tmm söylerim sizindemi rubella sıkıntınız var
Asil ismini biz de düşünüyoruz. Ne gibi olumsuz yorumlar aldınız?Ben kesin Asil olacak diyordumama kötü yorumlar alınca çevreden Güney ismine kesin olarak karar verdik inş:)
Çok geçmiş olsun canımToxoplazma kötüydü çıktı benim adivite ıgm yapılması istendi(hamilelikte mi yoksa hamilelikten önce mi kaptığım araştırıldı)
2 ay önce.
eğer o tesstte kötü çıkarsa(yani hamilelik döneminde kaptığım enfeksiyon ise) bebeğin alınması söylendi o enfeksiyon anne kanında var olduğu içi ve bebeğe direkt geçermiş ve kör sağır sakat ya da ölü doğum olacağı söylendi
Allaha şükür gebelik öncesi kapmışım bağışıklık kazandığım içinde bebeğe geçmiyormuş şükürler olsun ki.. çok zor bir süreçti 1 hafta sürdü bunlaresomesom canım en büyük destekçilerimdendi hakkı ödenmez❤
KızSizce benim bebişin cinsiyeti nedir?
Icinize ne doğuyor?
Geçti gitti canım çok sağ olÇok geçmiş olsun canım
Benim de 2 haftadır ugraşıyorum 4 aylık olacam geç fark etik ne yapacağımı şaşırdım bu ikinci gebeligim dediler eger birinci gebeliginde de pozitif de korkma ama onun sonucunu bulamadık 3 yıl olmuşToxoplazma kötüydü çıktı benim adivite ıgm yapılması istendi(hamilelikte mi yoksa hamilelikten önce mi kaptığım araştırıldı)
2 ay önce.
eğer o tesstte kötü çıkarsa(yani hamilelik döneminde kaptığım enfeksiyon ise) bebeğin alınması söylendi o enfeksiyon anne kanında var olduğu içi ve bebeğe direkt geçermiş ve kör sağır sakat ya da ölü doğum olacağı söylendi
Allaha şükür gebelik öncesi kapmışım bağışıklık kazandığım içinde bebeğe geçmiyormuş şükürler olsun ki.. çok zor bir süreçti 1 hafta sürdü bunlaresomesom canım en büyük destekçilerimdendi hakkı ödenmez❤
Benimde ilk gittiğim doktor istemedi o testi 2,5 ayda doktor değiştirdim bu doktor bu testi isteyince şaşırdım meğersem yapılması gereken önemli bi testmiş... geç kalınmışlık ilk doktorun ihmali ya da başka bişey...Benim de 2 haftadır ugraşıyorum 4 aylık olacam geç fark etik ne yapacağımı şaşırdım bu ikinci gebeligim dediler eger birinci gebeliginde de pozitif de korkma ama onun sonucunu bulamadık 3 yıl olmuş
Ağır isim çocuğa sorumluluk yukleyebilecegimizi dalga konusu olabileceği hareketlerini ismine göre şekillendirmek isterken yanlış davranabilecegi çoğu kişi ağır isim dedi.. birde köpek ismi kedi ismi dediler ama ben bunu hiç umursamamıştım artık her ismi koyuyorlar çünkü hayvanlara hem onlarda bir can dedim. Ama çok fazla fikrini önemsediğim kişilerden ağır isim diye yorum alınca göremediğim bisey var herhalde dedim risk almadımAsil ismini biz de düşünüyoruz. Ne gibi olumsuz yorumlar aldınız?
Gecmis olsun oncelikle.. Bende hamileligin ilk aylarinda yaptirmistim kalp atisindan sonraki randevuda negatif cikmisti. Evde 2 seneye yakindir kedimiz var, kediler gunah kecisi bu enfeksiyonda dışkısından bulasabiliyormus ama disarda yedigimiz salata, iyi yikanmamis sebze meyve ve çiğ etten bulaşabiliyor. Kedimizin tuvaletini eşim temizliyor sadece kuru mama yer kuzum hic çiğ et yemez, testimizde negatif çıkmıştı ama yorumu görünce korktum vallahi cunku hergun kedimle iç içeyim. Hamilelikten once sokaktaki hayvanlarida cok seviyordum.Toxoplazma kötüydü çıktı benim adivite ıgm yapılması istendi(hamilelikte mi yoksa hamilelikten önce mi kaptığım araştırıldı)
2 ay önce.
Üşütünce de göbek bölgesi ağrır,ya da ağır fan kaldırdıysan ya da erkek bebekse göbek bölgesinde oluyor,genişlemeden de olabilirİyi akşamlar kızlar. Göbek deliğimin etrafında bi ağrı var. Daha öncede olmuştu doktor bebekle ya da rahimle ilgili değil demişti. Ama neden olduğunu da bilemedi. 2-3 saattir yine agriyorsebebini de bilmiyorum. Bi şeyler yiyince daha da artıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı.
Kedim ve köpeğim var ama 20 senedir kedili evde 7 senedir de köpekli olduğum için doktor hayvandan olmadığını sushi yediğim için hamilelik öncesi ondan kapma olasılığımın %100 olduğunu söyledi.Gecmis olsun oncelikle.. Bende hamileligin ilk aylarinda yaptirmistim kalp atisindan sonraki randevuda negatif cikmisti. Evde 2 seneye yakindir kedimiz var, kediler gunah kecisi bu enfeksiyonda dışkısından bulasabiliyormus ama disarda yedigimiz salata, iyi yikanmamis sebze meyve ve çiğ etten bulaşabiliyor. Kedimizin tuvaletini eşim temizliyor sadece kuru mama yer kuzum hic çiğ et yemez, testimizde negatif çıkmıştı ama yorumu görünce korktum vallahi cunku hergun kedimle iç içeyim. Hamilelikten once sokaktaki hayvanlarida cok seviyordum.
Buda bizim sınavımız herhalde dua etmek ten başka bir şey gelmiyor Allah hepimizin bebegini saglıcakla kucağımıza almayı nasip etsinBenimde ilk gittiğim doktor istemedi o testi 2,5 ayda doktor değiştirdim bu doktor bu testi isteyince şaşırdım meğersem yapılması gereken önemli bi testmiş... geç kalınmışlık ilk doktorun ihmali ya da başka bişey...
yaaaaa keşke bulabilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?