Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ne kadar yorucu stresli bir surec gebelik her kadinin zorlugu farkli farkli Allahim bu gunleri unutturup yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
yavrularimizin gulucukleri bakislari minik elleriyle hayat bulalim #yorgunhissediyor

Çok geçmiş olsun canım. Kız mı erkek mi buna takılmak yerine sağlığına odaklanmak gerektiğini hatırlatıyor böyle dürümler bana. Neyseki geçmiş gitmiş. Sağlıkla gelsin ponçik.

Üşütünce de göbek bölgesi ağrır,ya da ağır fan kaldırdıysan ya da erkek bebekse göbek bölgesinde oluyor,genişlemeden de olabilir
Teşekkür ederim cevabın için. bugün okul çok soğuktu her zamankine göre usuttum o zaman. Doğru diyorsun. Ya neden olduğunu tahmin etmek bile insanın içini ferahlatiyor.

Ben dün gece okadar ağrılı geçirdim ki ; bel fıtığım var.. Bel kemerinin solundan sanki bıçak saplayıp çekiyorlar gibi yırtılır tarzda Bi ağrı, o anki acıyı anlatamam sol ayağımın üzerine basamıyorum, yawrum Göbeğimin sol tarafına toplandı hissediyorum taş gibi oldu karnım geçiyo azcık rahat yine aynı şiddet ile başlıyor 17+2 yiz biz prensesim ile
Dedim kesin doğruyorum ben
Paldır küldür acile gittik çok şükür yawrum da bişey yok ama şunu anladım çocuk kilosu artmaya, büyümeye yeni başladı benim fıtık zorluyor Allahım yardımcımız olsun inş
İnanılmaz korktum Allahım Bi daha yaşatmaz inşallah

Teşekkür ederim cevabın için. bugün okul çok soğuktu her zamankine göre usuttum o zaman. Doğru diyorsun. Ya neden olduğunu tahmin etmek bile insanın içini ferahlatiyor.
Rica ederim,soğuk dikkat edin,dr.lar bilemiyor eşimde çok oluyor benim ama b.anneme çok gelirlerdi göbek düşmesi diye bakardı,geçer inşallah hemen

Çok geçmiş olsun canım. Kız mı erkek mi buna takılmak yerine sağlığına odaklanmak gerektiğini hatırlatıyor böyle dürümler bana. Neyseki geçmiş gitmiş. Sağlıkla gelsin ponçik.
Teşekkür ederim
Evet cinsiyet ayrımı nasıl yaparlar anlam veremiyorum zaten
Oooyyy dürüm müüüüü dedin pekiiiiiii

Sizin doğum izinleri çok iyi oluyor
Evet ama yinede yetmio bence ozel kamu dinlemeden dogum iznleri 1 yil olmali.belki cok utopik ama 2 3 aylk bebegi birakip ise gitmek cok zor birsey..hele gurbetteysen ve kmsen yoksaben ucretsiz izin almayi dusunyorm o yuzdn ztn gebelk surecnde yeternde yolruyo insan

4 ay maaşlı
6 ay maaşsız izin var özel sektörde sanırım ama sizde maaşsız izin bay uzatabilme hakkına sahipsiniz büyük bir avantaj.
Gurbet zor ama üstesinden gelirsiniz eminim

Teşekkür ederim
Evet cinsiyet ayrımı nasıl yaparlar anlam veremiyorum zaten
Oooyyy dürüm müüüüü dedin pekiiiiiii
Bu dürümlerin bir anlamı olmalı Benim de canım çekti şimdi iyi mi? Lavaşı ince olacak, malzemesi bol olacak. Yerken ağzında dağılacak. Ühühü

4 ay maaşlı
6 ay maaşsız izin var özel sektörde sanırım ama sizde maaşsız izin bay uzatabilme hakkına sahipsiniz büyük bir avantaj.
Gurbet zor ama üstesinden gelirsiniz eminim
Evet 2 yil ucretisz hakkmz var 4 ayda ucretli .insallahh canm 2 cockla nasil olrsa ole yapicam artk...

Yanınada buzzz gibi kola, minik biber ve gevurdağ salatası Allllaaaahhh..... açıllııınnnnn
Offf Allahım sana geliyorum Hayır kendimizi perişan ettiğimiz yetmedi daha kaç kişinin kanına girdik kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…