Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Evet ne aç ne tok bende öyle düşündüm ama uzun sürmesi korkuttu tansiyonum benimde düşer hemen çantaya çikolata kraker atıım bari iyi fikir temkinli gitmek
Ben tok gitmiştim sorun olmadı çok aç olunca da birseyler ye bebek çok hareketsiz diyorlar

Senin yine daha büyükler üç yaş ideal .benim iki yaşında olacak kızım tek artı yönü odasını ayırdım uyku eğitimi verdim

Cok gecms olsun allah tez zamanda sifa versin insallah evet 24 nisanda basliyor ramazan iyi olur bnce malum lohusalik gelen giden cok olmaz darlanmayiz diye düşünüyorum

Cook geçmiş olsun ...Evet benimki 24 mayis bayramının 1.günü oluyor ama öncemi olur sonrada nasip artık:))))

Kızlar pazartesi günü doktora gittim. 16.haftamız oldu cinsiyet kız her şey yolunda çok şükür. Serenity midir nedir tarama testleri yerine o testi yaptırıyorum birkaç güne sonucu gelecek. Bir de benim çok sivilcelenmem oldu sırtımda, boynumda, göğsümde. Onun için de sağlık ocağında karaciğer fonksiyon testi yaptır dedi.
Bi de taa 5 hafta sonraya randevu verdi o zamana kadar panik atak olurum herhalde

Geçmiş olsun. Şehir hastanesinde epidural normal doğum imkanı var ebeye sordum ben :) şehir hastaneleri farklı mı devlet hastanelerinden yarı özel gibi bişey mi tam bilmiyorum

Sevgili annişler detayli ultrasonu kime yaptiricaz radyologlar mi yapiyor yoksa perinatologlar mi? Bir de birkac gündür gece uyurken bacagima gerilirken ani kramplar giriyor uykumdan uyaniyorum cok aciyo bunu yasayan var mi aranizda ben doktora sormayi unuttum ne yapmak lazim acaba olmamasi icin ???

ben perinatologa gidicem, cevizliye yakın oturan varsa iyi bir profesör önerebilirim. fiyatı da normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…