Bende yumurtlamadan önce(regl tarihine 14 gun sayiliyor yumurtlama hesabinda) iliski olursa kız sonraysa erkek diye okumustum duymustum.
Nekadar doğru bilgim yok dicem ama benim yumurtlamadan once idi kız demisti doktor yarin net belli olcak gerci kız mı
Ben de bekliyorum ve iple çekiyorum o günleri yaaa... akşamları onun mis kokusu eşliğinde ona bakarak uyuduğumu iki dk sonra uyanıp emzirdiğimi falan hayal ediyorum ne zaman gelecek o günler beklemek ne zormuş 9 ay ne uzunmuş
İnşallah canım hepimizin Sana da geçmiş olsun. 15i duymak rahatlattı ne yalan söyleyim sağolasın
Ben 62 ile başladım. Şimdi 65im. Beni yakalayıp geçmişsin. İlk hamilelikte ben de 58le başlamıştım. Anan dikkat et canım. Nerdeyse 2 sene 72 kiloyla gezdim. Kilolar zor verilebiliyor bazen.
Ben ilk hamileligimde 55le basladim son ay 80i gectim doktor tartmayi birakmistioglan 3800 dogdu. Dogumdan 1 hafta sonra 67ye dustum. 4 ay sonra 58efalan düştüm. Emzirme ve bol suyla hepsi gitti kilolarin. Ayrıca hiç çatlamam olmadı. Ama yaş ilerliyo tabi bakalım bu sefer nasıl olcak.
Ben ilk hamileligimde 55le basladim son ay 80i gectim doktor tartmayi birakmistioglan 3800 dogdu. Dogumdan 1 hafta sonra 67ye dustum. 4 ay sonra 58efalan düştüm. Emzirme ve bol suyla hepsi gitti kilolarin. Ayrıca hiç çatlamam olmadı. Ama yaş ilerliyo tabi bakalım bu sefer nasıl olcak.
Ne güzel. Normal doğum değilse hele hepten süper. Ben ilk hafta 66ya düşmüştüm. Ama benim oğlanda dil dudak bağı varmış. Drlar bunu 3 ay farketmeyince ben de sütüm artsın diye yedim de yedim. Ben yedim oğlan ememedi. Ben yedim oğlan ememedi. Hepsi bende kilo olarak kaldı. 72lere çıktım ve bir daha da inemedim. Tam 62 oldum, bir baktım yine bir oğlana hamileyim. Bu kez direk dil bağına baktırıcam. Sizler de dikkat edin buna arkadaşlar. Sonra sütüm yetmiyor yanılgısına düşmeyin.
bir de biyolojik bi takvim var.
anne ve baba dogum tarihleri yaziliyor.
sene ve aya gore hamile kalinirsa kiz mi erkek mi olacak yaziyor.
Geriye donukde bakabiliyorsun.
Ben ogluma baktim dogru cikti.
Bu kiz gosteriyordu ki dr. kiz dedi gecen kontrolde.
Tutarsa bir arkadasim haber bekliyo benden
o da deneyerek hamile kalmak istiyor.
Ben cinsiyet tahminleri esnasinda gezinirken denk gelip merak edip bakmistim
bir de biyolojik bi takvim var.
anne ve baba dogum tarihleri yaziliyor.
sene ve aya gore hamile kalinirsa kiz mi erkek mi olacak yaziyor.
Geriye donukde bakabiliyorsun.
Ben ogluma baktim dogru cikti.
Bu kiz gosteriyordu ki dr. kiz dedi gecen kontrolde.
Tutarsa bir arkadasim haber bekliyo benden
o da deneyerek hamile kalmak istiyor.
Ben cinsiyet tahminleri esnasinda gezinirken denk gelip merak edip bakmistim
Aslında çok korkuyorum ve hala 3.cocuk durumuna alışamadım.bu yüzden biraz panik durumdayım kimseye muhtaç olmak istemiyorum hele hele de kayinvalideye kesinlikle o yüzden çok dua ediyorum sağlıklı ve uslu gazsız bir bebek olsun diye. Haha hemşire asi yaptirmami istedi bende öncekinde de yaptırmadım şimdide yaptırmayacağım deyince kaydını almam diye şaka gerçek beni tehdit etti bende siz bilirsiniz dedim
Evet batma tarzı ağrılar çok normal değil veriyoruz gebelere bi zararı yok için rahat olsun kullan bu arada hemsireyim ben kadın doğum servisinde kızlar sormak istediğiniz olursa yazabilirsiniz bana
Evet batma tarzı ağrılar çok normal değil veriyoruz gebelere bi zararı yok için rahat olsun kullan bu arada hemsireyim ben kadın doğum servisinde kızlar sormak istediğiniz olursa yazabilirsiniz bana
kızlar bişey sorcam eskiden forumda kimler online ise altta ismi çıkıyordu bu sayfa altında sayfa numaralarının yanında şimdi yok öyle birşey değilmi ben mi görmüyorum?
Kızlar az önce Marriage Story filmini izledim ve ağlamaktan yüzüm gözüm şişti Oğulları olan bir çiftin dokunaklı boşanma hikayesini konu alıyor film. Of çok kötüydü ya