Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızlar bişey sorcam eskiden forumda kimler online ise altta ismi çıkıyordu bu sayfa altında sayfa numaralarının yanında şimdi yok öyle birşey değilmi ben mi görmüyorum?
Evet ben de hatırlıyorum
İlk hamileligimde ,2016 Ocak annelerini takip ederken vardı o özellik

Ne kadar dogru bilmiyorum ama iliskide erkek once bosalirsa erkek olurmus.kiz da kadin once bosalirsa kiz olurmus diye duymustum arti 18 oldu gibi.
bende tam tersi diye biliyorum kuzum ilk kız boşalırsa kaygan zeminde daha çabuk tutunurmuş yler hızlı olanmış x ler uzun yaşayanmış falan öyle bişeyler okumuştum konu gerçekten artı 18 bendede tuttu kızımda ve şimdi erkek bende tuttu ama bilmem doğru yanlış

baktım şimdi tutmamış o canım bende

Ay içim çıktı ağlamaktan sefirin kızı diye dizi izledim dedim bi türk dizisi izliyim mafoldum çocuklu anneli şeyler mafediyo bu ara beni
Şu an tekrari basladi izliyorum o kizinin aglayisi
Kızlar az önce Marriage Story filmini izledim ve ağlamaktan yüzüm gözüm şişti Oğulları olan bir çiftin dokunaklı boşanma hikayesini konu alıyor film. Of çok kötüydü ya

Minik kuşlarımmmmm size hamileliğimin bana verdiği yetkiye dayanarak ağlamacalı şeyleri izlemeyi yasaklıyorum

Herkeseeeeee bendennnnnnnn ılıkkkk sütttttttt günaydınnnnnnnnnnn cemaaatiiii müslimmmmmmmmmm,sabah şerifleriniz hayırlı olsun,allah işinizi gücünüzü rast getirsin,her türlüüü patron,kaynana,elti,görümce,fesat arkadaşşşşşşş badirelerinden sizi korusunnnnnn,bol bolllllllll bebek tekmeleriiii versinnnn yarabbbbbimmmmmm hadi bakalımmmmm herkes işinin başınaaaa,şurda doğurmaya ne kaldıı,bilenler bilmeyenlere her şeyi anlatsınnn ya da sonsuza dek sussunnnnn

Hepiniziii seviyoreeeeee
Ama en çok seni bahtsızz bedevimmm mr_ca

Kızlar az önce Marriage Story filmini izledim ve ağlamaktan yüzüm gözüm şişti Oğulları olan bir çiftin dokunaklı boşanma hikayesini konu alıyor film. Of çok kötüydü ya
Bende 3 gun once izledim 2-3 damlacik geldi. Hormonlarin ayaktaymis, belkide benim hormonlar duygular hepsi uyuyodu

Bu kadar ağlayacağımı bilsem izlemezdim. Ben zaten hamilelik hormonları olmasa da içli bir şey duyduğumda ya da izlediğimde ağlarım. Bir de üstüne hormonlar eklenince of of.

Ama filmi iyi pazarladın ben de çok merak ettim. Etsem de izlemicem ama belki bir gün :) sağlam bir masterchef izleyicisiyiz eşimle,tv8 türk versiyonunu almadan önce de yurt dışı programlarını ksçırmazdık hele ki çoukların yarışması enfestir, çünkü mutfak ciddi ilgi alanımız (hem yapmak hem yemek açısından). Onun haricinde de futbol izleriz ve ben deli gibi kitap okurum. Ama futbol izlerken gol atan futbolcu eşine selam işaretleri yaparken bile gözlerim doluyor ahahahaha

Arkadaslar önce bosalmayla ya da günle ya da bu takvimlerle cinsiyet belli oluyosaa, ikiz olup bi kiz bi erkekler nasil oluyo

İsveçli bilim adamlarınııııııı buraya davett ediyorummm. Peynir yoksunu bu hanım efendininnnn sorusunuuu yanıtlayınnnn,amerikan başkanı dahil tüm kuvvetler harekete geçsinnn

Eşimle futbol izlesem herhalde sevinçten ağlardı Yabancı yemek programlarını ben de arada izlerdim. Özellikle pastacıları Ama iştahımı daha da açtığı İçin uzak duruyorum artık Eşim de ben de dizi-film manyağıyız. Kitap da okurum da çocuktan sonra zor olmaya başladı. Kafam dalıp gidiyor okurken. Bir bakmışım sözde okuduğum koca paragraf uçmuş gitmiş aklımdan. Eskiden tam bir kitap kurduydum ama ben de. Bizim oğlan da kitaplara bayılıyor. Şimdiden 30-40 tane kitabı var sıpanın.

Benimle futbol izlemeyecek bir Erkek benim dünya ahiret bacım olurdu

Kitap okuyanın da okutturanın da karşısında saygıyla eğilir ceketimi iliklerim.

Şuan 2019 yılının 87inci kitabını okuyorum,hedefim 100 dü ama süpriz hamilelik ve peşinde getirdiği uyuma silsilesi beni hedefimden alı koydu:) inşallah 2020 de kızıma okurken ben de yeni hedefimi yakalarım

1 senede nerdeyse 90 kitap mı? Yok artık. Ben de haftada bir kitap bitirdiğim zamanlar kendimi rekortmen gibi hissederdim. Halt etmişim Çocuklar ne kadar erken kitapla tanışırsa o kadar iyi. Bizim oğlan kitaplıktaki kitaplardan birini seçip büyük insan edasıyla koltuğa yerleşip okur gibi sesler çıkarmaya bayılır. Onu öyle görünce benim de kitap okuyasım geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…