- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Evet ben de hatırlıyorumkızlar bişey sorcam eskiden forumda kimler online ise altta ismi çıkıyordu bu sayfa altında sayfa numaralarının yanında şimdi yok öyle birşey değilmi ben mi görmüyorum?
Canım hemen endişelenme. Çok küçük daha. Detaylıya kadar düzelir bile muhtemelen.
saolun kızlar inşallahİnşallah gecer canım ,sıkma canını
bende tam tersi diye biliyorum kuzum ilk kız boşalırsa kaygan zeminde daha çabuk tutunurmuş yler hızlı olanmış x ler uzun yaşayanmış falan öyle bişeyler okumuştumNe kadar dogru bilmiyorum ama iliskide erkek once bosalirsa erkek olurmus.kiz da kadin once bosalirsa kiz olurmus diye duymustum arti 18 oldu gibi.
bende 64 le kaldım 58 e düştüm şimdi 62 yim çok mutluyum63.7 ile hamile kaldım 61e kadar düştü şimdi de 62 yim. Tabi sorunlar yüzünden stresten verdim ben ama 1.60 boyum. Zaten zayıf değilim
baktım şimdi tutmamış o canım bendebir de biyolojik bi takvim var.
anne ve baba dogum tarihleri yaziliyor.
sene ve aya gore hamile kalinirsa kiz mi erkek mi olacak yaziyor.
Geriye donukde bakabiliyorsun.
Ben ogluma baktim dogru cikti.
Bu kiz gosteriyordu ki dr. kiz dedi gecen kontrolde.
Tutarsa bir arkadasim haber bekliyo benden
o da deneyerek hamile kalmak istiyor.
Ben cinsiyet tahminleri esnasinda gezinirken denk gelip merak edip bakmistim
Ay içim çıktı ağlamaktan sefirin kızı diye dizi izledim dedim bi türk dizisi izliyim mafoldum çocuklu anneli şeyler mafediyo bu ara beni
Şu an tekrari basladi izliyorum o kizinin aglayisi
Kızlar az önce Marriage Story filmini izledim ve ağlamaktan yüzüm gözüm şiştiOğulları olan bir çiftin dokunaklı boşanma hikayesini konu alıyor film. Of çok kötüydü ya
ÜhühüMinik kuşlarımmmmm size hamileliğimin bana verdiği yetkiye dayanarak ağlamacalı şeyleri izlemeyi yasaklıyorum
3 kisiyiz iki bebis bekleyenGrupta kaç tane ikiz varikiz benim hayalimdi yürek yemişim gibi
Bu kadar ağlayacağımı bilsem izlemezdim. Ben zaten hamilelik hormonları olmasa da içli bir şey duyduğumda ya da izlediğimde ağlarım. Bir de üstüne hormonlar eklenince of of.Ağlama beni de ağlatıcaksın
Bende 3 gun once izledim 2-3 damlacik geldi. Hormonlarin ayaktaymis, belkide benim hormonlar duygular hepsi uyuyoduKızlar az önce Marriage Story filmini izledim ve ağlamaktan yüzüm gözüm şiştiOğulları olan bir çiftin dokunaklı boşanma hikayesini konu alıyor film. Of çok kötüydü ya
Hormonlar olmasa da ağlardım ki ben. Çok duygusalım. Hele anne olduktan sonra çocuklarla ilgili olumsuz her şeye ağlar oldum.
Bende 3 gun once izledim 2-3 damlacik geldi. Hormonlarin ayaktaymis, belkide benim hormonlar duygular hepsi uyuyodu
Bu kadar ağlayacağımı bilsem izlemezdim. Ben zaten hamilelik hormonları olmasa da içli bir şey duyduğumda ya da izlediğimde ağlarım. Bir de üstüne hormonlar eklenince of of.
Arkadaslar önce bosalmayla ya da günle ya da bu takvimlerle cinsiyet belli oluyosaa, ikiz olup bi kiz bi erkekler nasil oluyo
Eşimle futbol izlesem herhalde sevinçten ağlardıAma filmi iyi pazarladın ben de çok merak ettim. Etsem de izlemicem ama belki bir gün :) sağlam bir masterchef izleyicisiyiz eşimle,tv8 türk versiyonunu almadan önce de yurt dışı programlarını ksçırmazdık hele ki çoukların yarışması enfestir, çünkü mutfak ciddi ilgi alanımız (hem yapmak hem yemek açısından). Onun haricinde de futbol izleriz ve ben deli gibi kitap okurum. Ama futbol izlerken gol atan futbolcu eşine selam işaretleri yaparken bile gözlerim doluyor ahahahaha
Eşimle futbol izlesem herhalde sevinçten ağlardıYabancı yemek programlarını ben de arada izlerdim. Özellikle pastacıları Ama iştahımı daha da açtığı İçin uzak duruyorum artık Eşim de ben de dizi-film manyağıyız. Kitap da okurum da çocuktan sonra zor olmaya başladı. Kafam dalıp gidiyor okurken. Bir bakmışım sözde okuduğum koca paragraf uçmuş gitmiş aklımdan. Eskiden tam bir kitap kurduydum ama ben de. Bizim oğlan da kitaplara bayılıyor. Şimdiden 30-40 tane kitabı var sıpanın.
Eşimle futbol izlesem herhalde sevinçten ağlardıYabancı yemek programlarını ben de arada izlerdim. Özellikle pastacıları Ama iştahımı daha da açtığı İçin uzak duruyorum artık Eşim de ben de dizi-film manyağıyız. Kitap da okurum da çocuktan sonra zor olmaya başladı. Kafam dalıp gidiyor okurken. Bir bakmışım sözde okuduğum koca paragraf uçmuş gitmiş aklımdan. Eskiden tam bir kitap kurduydum ama ben de. Bizim oğlan da kitaplara bayılıyor. Şimdiden 30-40 tane kitabı var sıpanın.
1 senede nerdeyse 90 kitap mı? Yok artık. Ben de haftada bir kitap bitirdiğim zamanlar kendimi rekortmen gibi hissederdim. Halt etmişimKitap okuyanın da okutturanın da karşısında saygıyla eğilir ceketimi iliklerim.
Şuan 2019 yılının 87inci kitabını okuyorum,hedefim 100 dü ama süpriz hamilelik ve peşinde getirdiği uyuma silsilesi beni hedefimden alı koydu:) inşallah 2020 de kızıma okurken ben de yeni hedefimi yakalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?