Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de kızıma doğduğundan beri kitap okuyorum. Artık simdi de ben okuyacam diye aliyor elimden ve ezberlemiş bi şekilde okuyo sipa. Benim kütüphanemden geniş kütüphanesi var hanimefendinin
Ne güzel. Çocuklarımızı yapabileceğimiz en büyük iyiliklerden biri bu. Aferin ponçiğe, okuyormuş bir de. Darısı bizlerin başına.

Kızlar sizde sıcak basması oluyor mu resmen alev basıyor durup dururken normalde el ayak asla ısınmayan biriydim kız bebekle mi ilgili acaba

Kızlar sizde sıcak basması oluyor mu resmen alev basıyor durup dururken normalde el ayak asla ısınmayan biriydim kız bebekle mi ilgili acaba

Çalışırken botlarımı çıkarıp çorapla yere basarken buluyorum bazen kendimi. Kızgın kumlardan soğuk sulara atlayasım geliyor. Sıcak sıcak.. ayaklarım yanıyor

Kız bebekde oluyormus evet.
Bende bazen cami acip önune oturuyorum ates basiyo.
Bugun dolmusta gelirken bi basti.

Rica ederim, birçok kitap hakkında yoruma,alıntılara ulaşabilirsin,kendine hedef koyabilir,okuduklarınk kaydedebilirsin, güzel bir uygulama. evet ben de seni takip ediciiim:)
Bende baktim ne guzel seyler yazmissiniz. Masallah cnm ben genelde gerilim.romani okuyorum her okudugumda aksam sayikliyorum ama vazgecemiyorum.tabi bu ara okumyamiyorum o ayri

Yaa az almissin ne cogu bende aliyorum yavastan ama almamiz normal artik

Ben 8 kilo aldım bile rekorumu kıracağım herhalde ilkinde 28 kg ile kapatmıştım sonra çabuk gidiyor ama alıyorum demekki bünyem müsait ama onca kiloya sıfır çatlak tatlı badem yağı sürün her banyodan sonra kiloya meilli arkadaşlarım işe yarıyor

Ay içim çıktı ağlamaktan sefirin kızı diye dizi izledim dedim bi türk dizisi izliyim mafoldum çocuklu anneli şeyler mafediyo bu ara beni
pazar günü bende türk filmi vardı izledim beyoğlu güzeli diye... kadın hamile 7.ayda teşhis koyuyorlar ve ölecek Allahım ne ağladım ne ağladdımmmm eşim fark edince kanalı kapadı da kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…