Ben de kızıma doğduğundan beri kitap okuyorum. Artık simdi de ben okuyacam diye aliyor elimden ve ezberlemiş bi şekilde okuyo sipa. Benim kütüphanemden geniş kütüphanesi var hanimefendinin
Çalışırken botlarımı çıkarıp çorapla yere basarken buluyorum bazen kendimi. Kızgın kumlardan soğuk sulara atlayasım geliyor. Sıcak sıcak.. ayaklarım yanıyor
Ben öğrendiğimi o an kullanır sonra kafamda yer tutmasın diye silerim lise üni okul birinciliğin var yüksek lisans mezunuyum ama okuma yok belge veriyorlarsa okurum diploma olsun takdir teşekkür
Rica ederim, birçok kitap hakkında yoruma,alıntılara ulaşabilirsin,kendine hedef koyabilir,okuduklarınk kaydedebilirsin, güzel bir uygulama. evet ben de seni takip ediciiim:)
Bende baktim ne guzel seyler yazmissiniz. Masallah cnm ben genelde gerilim.romani okuyorum her okudugumda aksam sayikliyorum ama vazgecemiyorum.tabi bu ara okumyamiyorum o ayri
Ben 8 kilo aldım bile rekorumu kıracağım herhalde ilkinde 28 kg ile kapatmıştım sonra çabuk gidiyor ama alıyorum demekki bünyem müsait ama onca kiloya sıfır çatlak tatlı badem yağı sürün her banyodan sonra kiloya meilli arkadaşlarım işe yarıyor
Hellooo kızlarrr minnoş bi prensesim oluyor moon83
eklersin listeye
Bu arada ayrintili icin Ankara da olan arkadaslar ucretsz nerde yptirdiniz gttiğim hastanede 550 liraymiş smdiden randevu almam lazimmiş
260 gr 20 cm
esomesom
bahtsız bedevi de seni pek sever kremalı bisküvim ve selamllaaarrrrr herkesseeeee
Günlerimiz şahannneeeeeeee geçsiiinnnnnnnnnnnn tekmelerimiz bol, bebeklerimiz ve biz musmutlu olalım tüm şans ve hayırlar bizlerle olsuunnnnnnnnnnnnnnnn
pazar günü bende türk filmi vardı izledim beyoğlu güzeli diye... kadın hamile 7.ayda teşhis koyuyorlar ve ölecek Allahım ne ağladım ne ağladdımmmm eşim fark edince kanalı kapadı da kendime geldim
Kızlar herkese selam cumadan beri sessiz takipteyim Ani bir dönme yüzünden vertigo oldum Allah düşmanımın başına vermesin. Dünyanın döndüğünü hissediyordum resmen. Çok şükür iyileşiyorum artık