Az önce alışverişten döndüm, markette biraz yoruldum sağ tarafa kramp girdi, eve gelip yatağa direkt uzandım ve karnımda dikey uzunca bir yaratık gördüm daha pıt pıt hareketleri karnımda göremezken bu şekilde bir manzara eşimi ve beni epey korkuttu. Bu normal bir şey mi acaba tecrübeli anneler?
Az önce alışverişten döndüm, markette biraz yoruldum sağ tarafa kramp girdi, eve gelip yatağa direkt uzandım ve karnımda dikey uzunca bir yaratık gördüm daha pıt pıt hareketleri karnımda göremezken bu şekilde bir manzara eşimi ve beni epey korkuttu. Bu normal bir şey mi acaba tecrübeli anneler?
Baştan beri hep sıkıntılı kanamalı hamilelik geçirdim 18 hafta olduk yatıyom hala şöyle bir heveslenip daha ne kıyafetine ne beşiğine bakabildim bazen temkinli olmak adına asıl heyecanları ikinci plana atmak zorunda bırakıyor işte hayat o yüzden sıkıntısız olan tüm hamişler doldurun poşetleri yaşayın heyecanınızı
Canım öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Splat organic olanını kullandım yeşil yazılı üstü. Ama o da acayip midemi bulandırdı 5 ay bitti hala diş macunu şampuan hassasiyetim geçmedi. Dişlerimi fıtçalamaktan nefret ettim
Canım sen bilirsin tabiki ama insandan insana göre çok fazla değişen bişi sanırım. Bende seninle ayni vakitteyim bende hissedemedim. Ama benim arkadaşım vardı 7. Ayda bile çok zor hissediyordu. Maşallah Nur topu gibi kızı var. Bende o yüzden panik olmadan bekliyorum. Sıkma yani canını
sanırım zayıf değil sanırım o yok beden olarak 0 bedennnn yaniiii bu kadar net hissetmek için çok erken diye düşünsem de kendisi adına sevindim,maşallah ufaklığa.
valla kilom düşük ama göbeğimi bi görsenizzz eşim fındık yutmuş solucan gibisin diyor çok erken göbeğim çıktı daha 11 haftalık yoktu hamile kıyafetlerine başlamıştım valla bu kadar erken bu kadar çok hissetmek bana da bi tuhaf geliyor ama hareket ettiğini göbeğime bakarak gözle görebiliyoruz eşimle
Canım öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Splat organic olanını kullandım yeşil yazılı üstü. Ama o da acayip midemi bulandırdı 5 ay bitti hala diş macunu şampuan hassasiyetim geçmedi. Dişlerimi fıtçalamaktan nefret ettim