Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ahahhaha yaratık demeyelim lütfen bebiş o

Yaratık mı bebek kız o bebek

Benim kızımın da maşallahı var bu ara canımı bile acıtır oldu ama hep otururken hissediyorum tekmelerini

Allahın izniyle kucağına alırsın bebişini inşallah kötü düşünme canım dualarım seninle. Allah herkesin zorunu kolaylaştırsın

Splat kullaniyorum ben gratiste var kimyasal icermeyen bir ürün
Canım öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Splat organic olanını kullandım yeşil yazılı üstü. Ama o da acayip midemi bulandırdı 5 ay bitti hala diş macunu şampuan hassasiyetim geçmedi. Dişlerimi fıtçalamaktan nefret ettim

Ben hala hissetmiyorum gitsem mi acaba 18+4 üm
Canım sen bilirsin tabiki ama insandan insana göre çok fazla değişen bişi sanırım. Bende seninle ayni vakitteyim bende hissedemedim. Ama benim arkadaşım vardı 7. Ayda bile çok zor hissediyordu. Maşallah Nur topu gibi kızı var. Bende o yüzden panik olmadan bekliyorum. Sıkma yani canını

sanırım zayıf değil sanırım o yok beden olarak 0 bedennnn yaniiii bu kadar net hissetmek için çok erken diye düşünsem de kendisi adına sevindim,maşallah ufaklığa.
valla kilom düşük ama göbeğimi bi görsenizzz eşim fındık yutmuş solucan gibisin diyor çok erken göbeğim çıktı daha 11 haftalık yoktu hamile kıyafetlerine başlamıştım valla bu kadar erken bu kadar çok hissetmek bana da bi tuhaf geliyor ama hareket ettiğini göbeğime bakarak gözle görebiliyoruz eşimle

Ben splatın lavantalısını kullanıyorum. Mide bulantısı yapmıyor bende. Gayet memnunum.

Travazol kremi bana da vermişti ama fitil vermedi krem bitti kaşıntı bitti şişlik gecmedi salı günü bende söyleyeyim doktora o zaman
Benim kaşıntı da geçmemişti mantar ilerlemiş fitili onun için verdi

Coook normal
Benimki de bir ara öyleydi bugun
İlk hamileligimde özellikle son haftalar olurdu kızım.oyle
Mozaik pasta adını takmistim hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…