Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çiğ et bakteri üretir bağırsakta gerçi onu isot ile pişiriyor yoğuran ama sen bilirsin. Sakatat da yasak.

yildiz63 Katılıyorum. Ve şu bize yaptıkları testlerde baktıkları şeylerden biri mesela çoğunlukla çiğ etten bulaşan bir hastalık. Toksoplazma. Hamileyken bulaşması çok çok tehlikeli. Bebeğe büyük etkileri olabilir. Kara haberci gibi şöyle olur böyle olur demek istemiyorum ama istersen bir oku sen.
Çok ciddi zararları var bebeğe, eğer anneye bulaşırsa

Günaydın herkese
Kizim hala ateşli
Bir çıkıp ,bir iniyor
Az önce tüm tuvaleti geldi uyandı
Benim yine uykum kaçtı
Boğazlarım da çok acıyor
Yetmezmiş gibi yarin 6 saat dersim var

kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz doktorum bana istediğin şeyi kullan vücut yapısına bağlıdır yine de olabilir dedi kafam karıştı şimdilik nivea bebek yağı kullanıyorum çatlak kremine geçmedim daha

anladım zaten yemiyorum 6. Ci aydan sonra yerim dedim ama korktum baya tesekur.ederim

Ben ilk hamileligimde lierac kullandim dünya para verip yine de catladim
Bunda o yüzden boşa para vermek istemiyorum
Evde vyes Rocher in nemlendiricisi vardı
O bitsin,bebeyagi alacağım ben de
Maksat o bölgeleri nemli tutmak
Bu arada gogusletimden nerdeyse dizlerimw kadar sürüyorum.oralar da catlamya çok müsait bölgeler

Hindistancevizi yagi suruyorum ben 1 aydir.
Ama lierac siparisi verdim.
Bilmiyorum buyudukce karnim yag yeterli olmaz diye dusundum
Donusumlu kullanicam

Bende Dalin bebek yağı kullanıyorum akşamları TV karşısında gobisimi yağlıyorum kaşıntısini alıyor ama ne derece faydası olur bilmiyorum :/

bende bebe yagı badem yağı kullanıyorum çok düzenli olmasada. evet biraz genetikmiş çatlıcagı varsa çatlıyor malesef. bu hamilelikteki dr um kakao yağı önerdi belki ondan da alır dönüşümlü sürerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…