Bizde de aynı muhabbet dönüyor. İçeride horon tepiyor diyoruz bir de benim canım bu aralar çok fazla çay istiyor çoook açık içiyorum diyorum çay içinde yüzüyor bu çocuk
Benim kardeşim bebeyağı kullanmıştı doğum yaptı ama çatladı. Bikaç kişiden kantoron yağını duydum işe yaramış onu kullanıyorum 2 aydır. Genetik bence annemizde de çok çatlaklar var bende de olur muhtemelen elimden geleni yapıp minimumda tutucam
Bugün tam hamileliğin ortasındayım 140 gün gitti 140 gün kaldı
Benim kardeşim bebeyağı kullanmıştı doğum yaptı ama çatladı. Bikaç kişiden kantoron yağını duydum işe yaramış onu kullanıyorum 2 aydır. Genetik bence annemizde de çok çatlaklar var bende de olur muhtemelen elimden geleni yapıp minimumda tutucam
Bugün tam hamileliğin ortasındayım 140 gün gitti 140 gün kaldı
Bende bebe yagi kullanmistim oglumda catladim.
Genetik olduguna inaniyorum.
Cunku annemle ayni yerde catlaklarimiz.
Yinede iste insan hic bisi yapmamakdansa diyor iste..
kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz doktorum bana istediğin şeyi kullan vücut yapısına bağlıdır yine de olabilir dedi kafam karıştı şimdilik nivea bebek yağı kullanıyorum çatlak kremine geçmedim daha
Ben şu an bir şey kullanmıyorum. Ilk hamileligimde karnım çok büyümüştü. Son zamanlarda kakao yağlı vazelin kullanmıştım. Çatlağın olmadi ama bence de genetik ve cilt yapısıyla ilgili bu çatlama olayi
Tm anladık kızsın sana habire tekme at demiyoruz ama bari bir dokun bi sev anneni de annen hissetsin ama diğmi bugun tam 18 olduk ama kipirdanacagi yok
Tm anladık kızsın sana habire tekme at demiyoruz ama bari bir dokun bi sev anneni de annen hissetsin ama diğmi bugun tam 18 olduk ama kipirdanacagi yok