Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba. Ben Lierac kullanmaya başlamıştım ama karnımda yanma ve kaşıntı yaptı bıraktım. Bepanthol vücut losyonu kullanıyorum birkaç gündür kaşıntılarım çok azaldı, rahatladım. Önemli olan bol su içmek ve cildi nemli tutmak ama genetik yatkınlığa bağlı en çok. Sağlıklı olsun da bebeklerimiz çatlarsak da yapacak bir şey yok

bende öyle diyorum küçük oğlum geçen gün gördü karnımı anne dedi bunlar ne senden izler oglum dedi hoşuna gitti :))) oğlumun bana armağanı onlar canları sağolsun

Arkadaşlar 2li taramayı yaptırmayıp 4lüyü yaptıran var mı? Doktorun 2liyi yaptırmadın ama 4lüyü öneririm yaptırabilirsin dedi ne düşünüyorsunuz??

Ben de kakao yağı kullanıyorum. Sanki buram buram yağ kokuyomuş gibi rahatsız hissediyorum bazen.
Of şu güzel pazar gecesi tembellik yapmak varken ders çalışmak zorunda olmak çok kötü kızlar ders derdi olmayanlar kıymet bilin

Arkadaşlar 2 gündür acayip kalçam ağırıyor. Yarın kontrolüm var ama endişelendim yine de. Oturup kalkarken bile canım yanıyor

İlk hamileliğimde badem yağı kullandım ama hiç çatlamadım derken 36-37 haftada bir baktım çatlamış altlar sonra kapanıyor ama deri küçüldükçe

Arkadaşlar 2li taramayı yaptırmayıp 4lüyü yaptıran var mı? Doktorun 2liyi yaptırmadın ama 4lüyü öneririm yaptırabilirsin dedi ne düşünüyorsunuz??
Benim doktorumda demisti 2 li tarama yaptirmistim ben 4 luye gerek var mi dedim 2 li test haftasini gecirenler icin 4 lü istiyoruz dedi

Benimde ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde Allaha sükür ne çatlama oldu nede kilo alimi inş.bundada hersey yolunda gider

Valla hiç becerim yok daha doğrusu çok çabuk sıkılırım açıkçası o yüzden öğrenemedim el işi felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…