Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende bebek arabasını erkenden alanlardanım yıl sonu indirimleri kaçmadan alalım demiştik güle güle kullanın inş
Sen hangi marka aldın?

Canim ben casual cadillac oneririm mukemmel saglam bir araba oglumda almistim 4yil oldu tas gibi ve nerdeyse her gun ustundeydi 3.5 yasina geldigi zaman arabasindan zor ayrildi.
Not aldım inceleyeceğim :) teşekkürler

bende ayrıntılı ultrasondan sonra alışveriş yapmayı planlıyorum şu an yazlıklar indirimde olabilir diye düşünüyorum kış geldiği için bizim yavrucuklarda yaza denk geliyor hayırlısı
Yani ben elime para gectikce aliyirum evet yilbasi indirimi hep yazliklarda tam bizim yavrulara gore ama ihtiyaclar cocuga yasanilan sehre gore degisiyor korkarak aliyorum o yuzden

Yani ben elime para gectikce aliyirum evet yilbasi indirimi hep yazliklarda tam bizim yavrulara gore ama ihtiyaclar cocuga yasanilan sehre gore degisiyor korkarak aliyorum o yuzden
benim cinsiyet için 13+1 de kız denildi 20. haftama geldim ne devlet nede tekrar özel hastene de netlik kazanmadı o yüzden artık ayrıntılıda tam belli olur o yüzden beyaz çıtçıtlı alabildim ancak onun için alışveriş de yapamadık

Anladim suphe varsa tabi alinmasi zor citcitli badi cok lazim oluyor zaten indirimlerden bolca alabilirsiniz ben kizima e bebegin beyaz badisinden aldim hep cok kullanislilar kaynatinca butun lekeler cikiyor aklinizda olsun

Sadece puset almak dogru degil bnce ben kizimda aldim bebek arabasiyla hem evde kullaniyordum hem araba koltugu hem bebek arabasina takiyirdum yani uyandrmadan yer degistrebiliyorsunuz cok kullanisli oluyor ayrica tek pusete verilen parada azimsanicak miktar degil

Ebebekten aldım ben Mağazada deneyerek,çok hafifti şahsen,şikayet almayan çokta sattığımız bir ürün demişti satıcı. Artık iyi kötü ne çıkarsa bahtımıza,beğenmezsek yenisini alırız,ne için çalışıyoruz dimi

Eklentiler

• Screenshot_20191223-121053_Chrome.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20191223-121044_Chrome.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20191223-150045_Chrome.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 101
Evet kızlar saniyelik kasıklara giriyo çıkıyo bir garip üşüttüm mü acaba diyorum.iki de bir tuvalete gidiyorum allah korusun bişey var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…