Canim ben casual cadillac oneririm mukemmel saglam bir araba oglumda almistim 4yil oldu tas gibi ve nerdeyse her gun ustundeydi 3.5 yasina geldigi zaman arabasindan zor ayrildi.
bende ayrıntılı ultrasondan sonra alışveriş yapmayı planlıyorum şu an yazlıklar indirimde olabilir diye düşünüyorum kış geldiği için bizim yavrucuklarda yaza denk geliyor hayırlısı
Yani ben elime para gectikce aliyirum evet yilbasi indirimi hep yazliklarda tam bizim yavrulara gore ama ihtiyaclar cocuga yasanilan sehre gore degisiyor korkarak aliyorum o yuzden
Yani ben elime para gectikce aliyirum evet yilbasi indirimi hep yazliklarda tam bizim yavrulara gore ama ihtiyaclar cocuga yasanilan sehre gore degisiyor korkarak aliyorum o yuzden
benim cinsiyet için 13+1 de kız denildi 20. haftama geldim ne devlet nede tekrar özel hastene de netlik kazanmadı o yüzden artık ayrıntılıda tam belli olur o yüzden beyaz çıtçıtlı alabildim ancak onun için alışveriş de yapamadık
benim cinsiyet için 13+1 de kız denildi 20. haftama geldim ne devlet nede tekrar özel hastene de netlik kazanmadı o yüzden artık ayrıntılıda tam belli olur o yüzden beyaz çıtçıtlı alabildim ancak onun için alışveriş de yapamadık
Anladim suphe varsa tabi alinmasi zor citcitli badi cok lazim oluyor zaten indirimlerden bolca alabilirsiniz ben kizima e bebegin beyaz badisinden aldim hep cok kullanislilar kaynatinca butun lekeler cikiyor aklinizda olsun
@slnkhrmn008 , Puseti elde taşımak zor ve ağırmış.Puset alıcaksanız ya eski tip bezlerden alın taşıması kolay olsun diyorlar yada diğer türlü araba ile uyumlu birşey alın. Bende çok gerekli görmüyordum ama önümüz yaz ihtiyacın olur yorumları geldi azcık bakındım enazından fikrim olsun diye ama çok geniş bir yelpaze. esomesom
sen ne aldın canım? tavsiye üzerine mi aldın?
Sadece puset almak dogru degil bnce ben kizimda aldim bebek arabasiyla hem evde kullaniyordum hem araba koltugu hem bebek arabasina takiyirdum yani uyandrmadan yer degistrebiliyorsunuz cok kullanisli oluyor ayrica tek pusete verilen parada azimsanicak miktar degil
@slnkhrmn008 , Puseti elde taşımak zor ve ağırmış.Puset alıcaksanız ya eski tip bezlerden alın taşıması kolay olsun diyorlar yada diğer türlü araba ile uyumlu birşey alın. Bende çok gerekli görmüyordum ama önümüz yaz ihtiyacın olur yorumları geldi azcık bakındım enazından fikrim olsun diye ama çok geniş bir yelpaze. esomesom
sen ne aldın canım? tavsiye üzerine mi aldın?
Ebebekten aldım ben Mağazada deneyerek,çok hafifti şahsen,şikayet almayan çokta sattığımız bir ürün demişti satıcı. Artık iyi kötü ne çıkarsa bahtımıza,beğenmezsek yenisini alırız,ne için çalışıyoruz dimi