Neden acaba doktorların bir söylediği diğerini tutmuyorki alla alla ...banada b12 baya düşmüş dedi ozelledki doktor iğne vurdum 1 hafta boyunca sağlık ocağına gittim geçen hafta doktor b12 yüksek dedi ee okadar iğne yedim dedim..niye vermiş zaten b12 güzelmiş yükselmiş dedi
Bana da gecen aynisini dedi yine yaptirdi sinir oldum bide izne cikmis doktorla hemsire beni cagirdigi gun baska doktora gorundum bide tavir gordum delirdim
Çocuğumun daha donu yokken arabasını almıştık biz,pusetlerin çoğu artık zaten arabalar ile uyumlu ya,hani travel sistem muhabbeti,alalım gitsin diyorsun. Sonuçta dediğin gibi yeni doğduğunda puset gerek, pusetlerde artık arabaya takılabilir olduğundan, x+y= travel sistem araba efsane anlattım 100 puan banaaaa.
BettyRuble
, Puseti elde taşımak zor ve ağırmış.Puset alıcaksanız ya eski tip bezlerden alın taşıması kolay olsun diyorlar yada diğer türlü araba ile uyumlu birşey alın. Bende çok gerekli görmüyordum ama önümüz yaz ihtiyacın olur yorumları geldi azcık bakındım enazından fikrim olsun diye ama çok geniş bir yelpaze. esomesom
sen ne aldın canım? tavsiye üzerine mi aldın?
Bana da gecen aynisini dedi yine yaptirdi sinir oldum bide izne cikmis doktorla hemsire beni cagirdigi gun baska doktora gorundum bide tavir gordum delirdim
BettyRuble
, Puseti elde taşımak zor ve ağırmış.Puset alıcaksanız ya eski tip bezlerden alın taşıması kolay olsun diyorlar yada diğer türlü araba ile uyumlu birşey alın. Bende çok gerekli görmüyordum ama önümüz yaz ihtiyacın olur yorumları geldi azcık bakındım enazından fikrim olsun diye ama çok geniş bir yelpaze. esomesom
sen ne aldın canım? tavsiye üzerine mi aldın?