Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim.oglumda kiloluydu puset cok kullanmadik 12 aylikta baston kullaniyordum bende

Kizlar bnmki litte way plus du cihicconun umarim dogru yaziyorumdur 1 5 yasina kadar pusetli kullaniluyo sonra bastona donuyor cok memnundum ben cok hafif kullanisliydi bi bakmanizda
Bende bunu gördüm açması kapaması rahat duruyor çok hoşuma gitti ama satışını bulamadım :/

Bende bunu gördüm açması kapaması rahat duruyor çok hoşuma gitti ama satışını bulamadım :/
Ben 4 yil once aldim cok pratik ve hafif 4 yildr carsi pazar hep onunla halletim chicco nun ucretsiz bakim olanagi da vardi ben aldigimda satistan kalkmis olamaz dye dusunuyorum cnku cok talep goren bir model

Evet kızlar saniyelik kasıklara giriyo çıkıyo bir garip üşüttüm mü acaba diyorum.iki de bir tuvalete gidiyorum allah korusun bişey var mı diye
Bende de bugün kasıkta beş on saniyelik kısa süreli kramplar var canım heralde normaldir diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bebeğimin hareketleri normal çünkü..

Benim annemde hiç yok ama ben o kadar kreme dikkat etmeme rağmen tamda oh catlamadim dediğim zaman 36.haftada çatladım halalara çektim galiba
Benim annem de hep catlak karnı bacaklari falan fakat ben ilkinde hiç çatlamadim. cilt yapısı yaglı ve esnek olanlar az çatlıyo bence bakalım bunda catlayacak mıyım

Kızlar merhaba 20 hafta 6 günlük hamileyim. Ama hala içimde hareketlerini tam anlamıyla hissedemiyorum. Erken mi henüz

Bu çocuk bağırsaklarima doğru büyüyor sanirsam akşamları var gibi oluyor belli oluyor ince pijamayla felan ama sabah yarisi gidiyor :)))) sizin nasıl?
Doğum zamanlarımız aynı sizinle. Ben 10 kilo aldım hepsi karnımda sanki gören 7 8 aylık hamile saniyor. Ama benim 2. Gebelik belki ondandır

Ben 4 yil once aldim cok pratik ve hafif 4 yildr carsi pazar hep onunla halletim chicco nun ucretsiz bakim olanagi da vardi ben aldigimda satistan kalkmis olamaz dye dusunuyorum cnku cok talep goren bir model
Kesinlikle cok iyi bir urun ve kucuk arabalarin bagajina bile sigiyor. Acması kapamasi tasımasi cok rahat ben de tavsiye ederim

Bende de bugün kasıkta beş on saniyelik kısa süreli kramplar var canım heralde normaldir diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bebeğimin hareketleri normal çünkü..
Benim de bıçak saplanması gibi canım azaldı sanki ama ara ara giriyor.rahim büyüdüğü için herhalde.ben de gün içinde 4-5kez pıt pıt ları hissettim

Merhaba canlar. Bacak ağrısından ölücem sanırım. Biraz fazla yürüyünce gece uyutmayacak kadar ağrıyorlar. Hamilelikle ilgili sanırım. Önceden bu hale gelmek için maraton yürümem gerekirdi. Bir de herkes şu rahime bıçak batması durumundan bahsetmiş. Maalesef bikaç gündür bana da oluyor. İlk gebeliğimde de olmuştu ve olması gereken de bir şey. Ama insan yine de endişe ediyor di mi

Bugün bir çılgınlık yapıp saçlarımı kısacık kestirdim. Umarım pişman olmam. Ama şu an öyle rahat ve freş hissediyorum ki şu beni uyutmayan bacaklarla dans edebilirim

Eklentiler

• 6BE4B197-6A41-463F-8880-3E407503770B.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 69
Güle güle uzat canım

Hahahah yaaa cok mu belli ettim yaa ben hep kisa kestirip sonra hemen pisman oluyorum da
Ben şu yaşıma kadar saçımı 3 kez mi ne kısa kestirdim ve hiçbiri de bu kadar kısa değildi. Yani fanatik bir uzun saç kullanıcısıyım. Ahah o ne demekse. Uzun saça bayılırım ama hem dökülmesinden bıktım hem de 2 senedir kafamdan eksik olmayan lohusa topuzundan Yoksa uzun saç forever

Kisa sacin rahatligi da enfes oluyor tabii simdi uzatmaya çalışıyorum inşallah hemen uzar

Arkadaşlar ben geçen hafta aşı olduğumda 4 gün uyutmayacak kadar ağrı çektim.Herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir tabii. Ağrı olmadığı için şanslısınız. Farkında olmadan tedirgin etmişim sanırım özür dilerim düşünemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…