Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benimde oyleydi yeni bu hafta gobek deligi yaninda gordum kwndini yukseltii tepe gibi oldu disardan bwlli oluyor artik cnm seninde onumuzdeki hafta yukswlir

Aa güzel görünüyor güzel günlerde kullanın
Acaba kaç yaşa kadar kullanılıyor böyle bir araba
Herkesin hevesle alıp pişman olduğu meşhur travel sistem olur kendisi 8.ayda bastona geçtik oğlum kiloluydu aracın kendisi ağır olunca işkence oluyor hele asansör yok ise ana kucağı oto koltuğu olan modellerden almıştım şimdi onu kullanacağım arabada ve ilk günlerde taşımak için bir de ek kanguru alırım bebek beden oğlumun kangurusu çocuk beden onu kullanamayız. Ama bebek arabası olarak kullanmak zorlar beni en iyi ihtimal arabaya koyar orada tutarım in çıkar olmaz ama araca ile tekerlek çıkıp koyuluyordu ☹

Selam hamişler
Dun gece ruyamda siyah kobra yılanın camdan içeri grmeye caliştiğini gördüm
Bugunde wcye gidiyorum peceteye kan geliyor başima kötü şeyler mi gelecek korkuyorum bsey olacak die
Hormonların etkisi cnm korkma kötüyü çağırma

Dün oğlum uykudan uyanınca ağladı kucakta gezmek istedi ağırda ondna beri altta sızı var biraz telaş etmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…