bende kasiklarimda dünden beri hissediyorum merak ettim tek bendemi böyle
aynen benimde öyle
benimde öyle baya asagda çıksınlar artık asagda sıkılmışlardır:)))
Benimki baya baya asagda ara ara pit pit vuruyor neyse demek zamanı var o zmzn sağlıklı olsunlarda tüm bebisler
Benimde oyleydi yeni bu hafta gobek deligi yaninda gordum kwndini yukseltii tepe gibi oldu disardan bwlli oluyor artik cnm seninde onumuzdeki hafta yukswlir
Evet güzel kız aynen öyle oluyor. Yani olmayanı tek tek olanı da var ama benim aldığım öyle,hem de gayet uygun. Tabi kullanımını zamanla görücez fikir istersen; ben resimdekini Eki Görüntüle 2568069
Eki Görüntüle 2568070
aldım.
Benimde oyleydi yeni bu hafta gobek deligi yaninda gordum kwndini yukseltii tepe gibi oldu disardan bwlli oluyor artik cnm seninde onumuzdeki hafta yukswlir
Bugün kontrolümüz vardı. 10 gün sonra tetenoz aşısına gideceğiz.
Çok şükür her şey yolunda, 10 gün önce erkeğe benzetmişti bugün kesinleşti. :)
174 gr, 17 cm şu anda ağırlığı ve boyu
Herkesin hevesle alıp pişman olduğu meşhur travel sistem olur kendisi 8.ayda bastona geçtik oğlum kiloluydu aracın kendisi ağır olunca işkence oluyor hele asansör yok ise ana kucağı oto koltuğu olan modellerden almıştım şimdi onu kullanacağım arabada ve ilk günlerde taşımak için bir de ek kanguru alırım bebek beden oğlumun kangurusu çocuk beden onu kullanamayız. Ama bebek arabası olarak kullanmak zorlar beni en iyi ihtimal arabaya koyar orada tutarım in çıkar olmaz ama araca ile tekerlek çıkıp koyuluyordu ☹
Selam hamişler
Dun gece ruyamda siyah kobra yılanın camdan içeri grmeye caliştiğini gördüm
Bugunde wcye gidiyorum peceteye kan geliyor başima kötü şeyler mi gelecek korkuyorum bsey olacak die