Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok geçmiş olsun Allah tez vakitte şifasını versin, dualarımız sizinle.

Selam hamişler
Dun gece ruyamda siyah kobra yılanın camdan içeri grmeye caliştiğini gördüm
Bugunde wcye gidiyorum peceteye kan geliyor başima kötü şeyler mi gelecek korkuyorum bsey olacak die

Selam hamişler
Dun gece ruyamda siyah kobra yılanın camdan içeri grmeye caliştiğini gördüm
Bugunde wcye gidiyorum peceteye kan geliyor başima kötü şeyler mi gelecek korkuyorum bsey olacak die
Kötü düşünme, hayr olsun de ruyalari guzel yormak lazim arkadasim doktorunla konus istersen

Canim ben casual cadillac oneririm mukemmel saglam bir araba oglumda almistim 4yil oldu tas gibi ve nerdeyse her gun ustundeydi 3.5 yasina geldigi zaman arabasindan zor ayrildi.

Günaydın kızlar hastanedeki 5. Günüm Kanamam bitip bitip tekrar oluyor. Dualarınızda lütfen bana da yer verin. Allah hastanede olanlara sabır, güç, şifa versin.
Cok gecmis olsun canım ilk oglumda 3 gun yatmistim artik fenalik gelmisti bak simdi yanimda oturuyor Rabbim sifa versin

Aynen kuzum ben de hic bi sey hissetmedim. Oyle anlatilanlar gibi hic olmadi degdigim zaman bile hissetmedim

Cok ama cok gecmis olsun rabbim sifani versin insallah bol dua ediyorum senin icin
Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun Allah tez vakitte şifasını versin, dualarımız sizinle.
Çok teşekkür ederim inşallah
Cok gecmis olsun canım ilk oglumda 3 gun yatmistim artik fenalik gelmisti bak simdi yanimda oturuyor Rabbim sifa versin
İnşallah bende sağ salim kavuşurum Allah ömür, sağlık versin oğluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…