Plasenta içinde kanama alanı varmış ve benim hissedemediğim kasılmalarım varmış. Dün akşamüstü usgde kanama alanı neredeyse bitmişti ama sabah yine wcde kağıda kan geldi. İlk gebeliğimde yaşamadığım ne varsa bu sefer yaşıyorum. Allah tez vakitte feraha çıkarsın inşallah tüm şifa bekleyenleri
Evet güzel kız aynen öyle oluyor. Yani olmayanı tek tek olanı da var ama benim aldığım öyle,hem de gayet uygun. Tabi kullanımını zamanla görücez fikir istersen; ben resimdekini Eki Görüntüle 2568069
Eki Görüntüle 2568070
aldım.
Selam hamişler
Dun gece ruyamda siyah kobra yılanın camdan içeri grmeye caliştiğini gördüm
Bugunde wcye gidiyorum peceteye kan geliyor başima kötü şeyler mi gelecek korkuyorum bsey olacak die
Evet güzel kız aynen öyle oluyor. Yani olmayanı tek tek olanı da var ama benim aldığım öyle,hem de gayet uygun. Tabi kullanımını zamanla görücez fikir istersen; ben resimdekini Eki Görüntüle 2568069
Eki Görüntüle 2568070
aldım.
Selam hamişler
Dun gece ruyamda siyah kobra yılanın camdan içeri grmeye caliştiğini gördüm
Bugunde wcye gidiyorum peceteye kan geliyor başima kötü şeyler mi gelecek korkuyorum bsey olacak die
Kızlar günaydın enerjik haftalarımız olsun
Bebek arabası kullanıp memnun olan, kullanmayıp komşusundan duyan tavsiye etmek isteyen var mıdır?
Haftasonu biraz baktık kolay açılsın, hafif olsun,az yer kaplasın, ilk zamanlar kullanıcağım için puşeti olsun tabi pahalı olmasın ama kafam çok karıştı..
Canim ben casual cadillac oneririm mukemmel saglam bir araba oglumda almistim 4yil oldu tas gibi ve nerdeyse her gun ustundeydi 3.5 yasina geldigi zaman arabasindan zor ayrildi.
Günaydın kızlar hastanedeki 5. Günüm Kanamam bitip bitip tekrar oluyor. Dualarınızda lütfen bana da yer verin. Allah hastanede olanlara sabır, güç, şifa versin.
Evet cuma günü vuruldum, herkes kötü şeyler yazıyor ama ben güzel bir şey söyleyeyim, en ufak ağrı sızı ateş yan etki olmadı günlerdir, buz falanda koymadım, iğne yerine elimi değdirmedikten sonra hi bişey hissetmedim çok şükür
Eki Görüntüle 2568070
aldım.