Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kisa sacin rahatligi da enfes oluyor tabii simdi uzatmaya çalışıyorum inşallah hemen uzar
Valla rahatlığı ve hafifliği paha biçilmez o kesin. Öyle ki bir sonraki dr muayenesinde 1 kilo eksik çıksam şaşırmamNe uzunlukta seninkiler?

Canım aslında biraz da kasın üstüne denk gelmesiyle ilgili. Denk geldi mi kas ağrısı yapıyor maalesef. Ben ilk aşıda kolumu kaldırıp saçımı düzeltememiştim. 2.de aşı olduğumu unuttum bile. O sebepten de herkeste farklı etki yaratıyor.

Bence senin hemsiren bu isi becerememis canim

Yaaa nasill kiydinn demezler mii simdii
Omuz hizasinda
Saçımı kestirmeden önce “nasıl kıydın” diyecek olan kitleye önceden haber verip fikir aldım. Önce hepsi kestirmeee diye tepki verdi. Sonra kendilerini bana model bakınırken buldular ahshsh. Artık beni görünce nasıl kıydın diyemezler. Hepsini etkisiz hale getirdim ahah. Omuz hizası candır. Ne fazla uzun ne fazla kısa. Ama öte yandan insanı kolayca günaha sokup yeniden kısa kestirebilecek cesareti de verir

Heeh iste aynen oyle bi an diyorum ebru tamam hadi git kestir degisiklik iyidir sonra esimm hemen o cesaretimi kırıyor

Heeh iste aynen oyle bi an diyorum ebru tamam hadi git kestir degisiklik iyidir sonra esimm hemen o cesaretimi kırıyor
Aman Ebrucum yapma. Hazır değilsen önceki deneyimlerin gibi sonu pişmanlık. Ben karar verene kadar bi 6-7 ay kendimi sorguladım. Bu arada benim eşimin saçı benimkinin 2 ya da 3 katı şu an

Bence senin hemsiren bu isi becerememis canim
Sizin tam olarak kolun neresine vurdu ? Benim omuza yakın üst orta tarafa doğru vurdu. Söyliyimde bida ordan vurmasın

Sizin tam olarak kolun neresine vurdu ? Benim omuza yakın üst orta tarafa doğru vurdu. Söyliyimde bida ordan vurmasın
Valla benim ilk ikisinin üstünden 2 seneden fazla zaman geçtiği için hatırlamıyorum. Sonuncusu geçen seneydi gerçi ama o bile çok uzak geliyor.

Bu arada profil fotona baktım Ebru. İşte beni bu noktaya getiren tam da o topuzdu. Son 2 yılımın %90ını o topuzla geçirdim ben Bu arada oğlun da sen de pek şekersiniz. A Alisinannesi

Aman Ebrucum yapma. Hazır değilsen önceki deneyimlerin gibi sonu pişmanlık. Ben karar verene kadar bi 6-7 ay kendimi sorguladım. Bu arada benim eşimin saçı benimkinin 2 ya da 3 katı şu an
Hadi canimm masallahh Allahimm biraz bana da ver Yarabbimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…