Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkese iyigeceler bisey sormak istiyroym suan gecenin saat 3 u ayak bilek bacak agrisindan yine uyandim huzursuzluk bacaklarda ayak bileklerinde agri yasadinizmi ilk gebeligimde son ayimda yasamistim bu ikinci gebeligim ve ve xok erken basladi

Herkese iyigeceler bisey sormak istiyroym suan gecenin saat 3 u ayak bilek bacak agrisindan yine uyandim huzursuzluk bacaklarda ayak bileklerinde agri yasadinizmi ilk gebeligimde son ayimda yasamistim bu ikinci gebeligim ve ve xok erken basladi
Heh işte ben de koca gece bu yüzden uyuyamadım. Muhtemelen dolaşımla ilgili. Hamileliğin yan etkilerinden biri. Ben de ilkinde daha ilerde yaşadım diye hatırlıyorum bu arada. Ama zamanı karıştırıyor da olabiliriz.

Allah sana ve bebeğine sağlık versin şifa versin

Kizlar bnmki litte way plus du cihicconun umarim dogru yaziyorumdur 1 5 yasina kadar pusetli kullaniluyo sonra bastona donuyor cok memnundum ben cok hafif kullanisliydi bi bakmanizda
valla baktım şimdi aslında kullanışlı ve güzel alabilir arkadaşlar benim travel sistem+baston arabam olduğu için onları kullanacağım mecburen.

Rabbim 40 haftayı göstersin inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin evladın canım.

Ohh anneliğe hazirlik, e sacimizi tariyacak zaman kalmayacak

Arkadaslar bacaklarinizdaki agri, uyanip koşma isteği ya da hareket etme isistegi gibi ise yaşadiginiz muhtemelen huzursuz bacak sendromu. Hamilelikte de yasanabiliyormus. Benim eşim 2 3 sene surekli yasadi geece uyanip uyanip geziyodu evde kosuyodu yerlerde uyuyup kaliyodu. Sonra arastirdim ve buna Hardal tohumunun iyi geldigini ogrendim. 15 gun sabah aksam 1 cay kasigi 15 gun sadece gece ve bitti. Doktorunuza sorun. Hem misler gibi uyutuyor hardal tohumu hemde baya faydali bisey kas eklem icin. Eger hamilelikte sakincasi yoksa kullanmanizi oneririm.

Bebiş çantası almayı düşünen hanımlar almayın derim pek işe yaramıyor sırt çantasına dönüyoruz onlarda da iyi bir şey bulmak zor oluyor, ben bundan aldım rengi daha koyu 3 bölmesi var kıza ve oğlana diye bundan önce tek bölmeli de işimi gördü ama karışıklık oluyor tabi deri olmayınca yıprandı birazcık .

İleri boyutta değil canım ama benim de gece yatarken yada akşam uzanıken oluyor ayağımı ittirme isteği huzursuzluk. sonra kramplar başlıyor zaten bir kaç aya

güle güle kullan güzel losuha topuzu olur bu saç ile mayısta

Benim sırtım ağrıyor huzursuz sırt sendromu var bende. Bir de artık yatarken bacaklarımın arasına bir şey koymadan duramıyorum yastık ya da yorgan. Hayat zorlaşıyor

Kızlar merhaba 20 hafta 6 günlük hamileyim. Ama hala içimde hareketlerini tam anlamıyla hissedemiyorum. Erken mi henüz
Birkaç haftaya belli eder kuzu,il
Çok iyi yapmışsınız,çok rahat doğum sonrası içinde öyle yıka çık,uzundu bende kestirdim böyle daha bakımlı gözüküyor

benimde belimdeydi saclarim bende omzun asagisinda kestirdim rahatladim ugrasamiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…