Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hastalara şifa dertlilere deva dilerim. Saç benimde belimde uçlarından aldırırken bile korkaraktan gidiyordum kuaföre artık evde kendim hallediyorum zaten düz kesim iş gereği hep toplu sıkı bir topuz o yüzden daha fazla bakım gerekiyor doğumdan sonra ne olur bilemem 2 çocukla ama yok kestirmem

Gunaydinlar efendimmmbol bebis hareketli bir gun olsun tum anneler hissetsin kuzularini❤bende insagramda gordum bebek cantasi ondan alicam insallah resmini bulursam atarim simdi

Benim sırtım ağrıyor huzursuz sırt sendromu var bende. Bir de artık yatarken bacaklarımın arasına bir şey koymadan duramıyorum yastık ya da yorgan. Hayat zorlaşıyor

huzursuz sırt sendromunun tek çaresi konur sokakta Aspava'da yoğurtlu adana yemek...
offf olsa da yesek.. ben neden seni görünce hep yemekleri gözümün önünden geçiriyorum

Günaydın kızlar Bugun randevum vardı oğluşumu gördüm doktor kilo ve boyu şimdi gözükmez diyor makinasından mı kaynaklı gelişimi iyi dedi en azından o rahatlattı beni

ne güzel keşke benim içinde zaman geçse de gidip minik kuşumu görsem boy kilo söylüyorlar aslında ama dediğin gibi belki de cihazdandır. gelişimi iyi dediyse endişeye etme, 21inci haftadaysan uygulamaya göre su kabağı kadarmış :) onu hayal et

huzursuz sırt sendromunun tek çaresi konur sokakta Aspava'da yoğurtlu adana yemek...
offf olsa da yesek.. ben neden seni görünce hep yemekleri gözümün önünden geçiriyorum
Nayn hanımefendi benim iştahım normal insan düzeyine indi beni artık yemeklerle ilişkilendirmeyiniz. Sadece kızarmış patates mayonez ketçap kaşarlı tost ve makarna salatasıyla ilişkilendirebilirsiniz

Nayn hanımefendi benim iştahım normal insan düzeyine indi beni artık yemeklerle ilişkilendirmeyiniz. Sadece kızarmış patates mayonez ketçap kaşarlı tost ve makarna salatasıyla ilişkilendirebilirsiniz

geriye ne kaldı diyesim geldi ama önce ağzımın sularını silmem lazım benim iştahım da nedense bu sıralar tavanda, yani ekmek arası lahmacun yiyebilecek kıvamdayım
şimdi bol turşulu bir makarna salatası için sanırım kavga çıkartabilirim..
offf evde olanlar bu akşam kocalarına makarna salatası ve börek yapsın bizim için yesinler

Kızlar şehir hastanesinde veya devlet hastanesinde 3lu test yaptırıp internetten öğrenen var mi? Doktora yaptırmak istemiyorum dememe rağmen yaptı. 10 günü gecti e nabizda sonuc yok. Boşu boşuna beni meraklandirdi kadın yaa. Sonunda hastaneye gidip öğrenicem heralde

Bak güzeldi bu tez zamanda gelsin randevun haftaya da ayrıntılı ultrason da görecem miniğimi

İleri boyutta değil canım ama benim de gece yatarken yada akşam uzanıken oluyor ayağımı ittirme isteği huzursuzluk. sonra kramplar başlıyor zaten bir kaç aya
Dedigim gibi hardal tohumu buna birebir eger hamilelikte zarari yoksa bir cay kasigi bitip gidiyor. Cok zor eşimden biliyorum Allah yardimciniz olsun insallah şifa bulursunuz

E-nabız da çıkmıyor onların sonuçları diye biliyorum ben

Benim sırtım ağrıyor huzursuz sırt sendromu var bende. Bir de artık yatarken bacaklarımın arasına bir şey koymadan duramıyorum yastık ya da yorgan. Hayat zorlaşıyor
Kocaman gobegimiz olcak e kolay degil anayiz ana belimiz büküldü bebisleri taşirken bunlari cocuklara soylicez buyuduklerinde
Bacak arasinda yastikla cok guzel uyunuyo ama ya. Ben eşimin üstüne atiyodum, yastiga gectim yumusacik ohh yeni aşkim canim yastigim sarmaşıyozzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…