Bebiş çantası almayı düşünen hanımlar almayın derim pek işe yaramıyor sırt çantasına dönüyoruz onlarda da iyi bir şey bulmak zor oluyor, ben bundan aldım rengi daha koyu 3 bölmesi var kıza ve oğlana diye bundan önce tek bölmeli de işimi gördü ama karışıklık oluyor tabi deri olmayınca yıprandı birazcık .
Örneğin bennnn,saçlarım doğuştan permalı ve son 1 yıdır hep kısa,daha da kabarıp bedri baykama dönmemek için köpükleyip çıkıyorum kızımda benim gibi orijinal kıvırcık olsa keşkee
Cool green Gogi for those who like it calm and peaceful and who prefer it in the colors of the nature. A stylish and adaptable diaper backpack designed by parents that has eight interior and exterior pockets.
Herkese iyigeceler bisey sormak istiyroym suan gecenin saat 3 u ayak bilek bacak agrisindan yine uyandim huzursuzluk bacaklarda ayak bileklerinde agri yasadinizmi ilk gebeligimde son ayimda yasamistim bu ikinci gebeligim ve ve xok erken basladi
Huzursuz bacak sendromu ben de ilkinde 7.aydan sonra yasamistim bacagini napcanı sasiriyo insan. Bunda daha baslamadı. Tavsiyem bacaklara ilik duş ve aksamları altına yüksek koyup uzanıp yukarda tutmak ve yatış saatini 10u gecmemek. Geç saatte yatarsan hiç bırakmıyor.
Günaydın kızlar hastanedeki 5. Günüm Kanamam bitip bitip tekrar oluyor. Dualarınızda lütfen bana da yer verin. Allah hastanede olanlara sabır, güç, şifa versin.
Cool green Gogi for those who like it calm and peaceful and who prefer it in the colors of the nature. A stylish and adaptable diaper backpack designed by parents that has eight interior and exterior pockets.
O da senden hoşlandıysa oldu bu iş Başka renk ve hayvan çılartmaları da var. Kız anneleri için pembiş tonlar mevcut. Ben bizim oğlan ilerde de kullanır diye bu rengi aldım.
Boyle derin cantalarda bisey bulmak cok zor. Ben ilkinde evrak cantasi gibi olanlardan almistim cok da memnun kaldim hastanede falan kontrollerde. Dışarda acil bisey arıyorsun bu tür cantalarda bulmak zor oluyor ama ben cantamı açtığımda icindeki herseyi goruyorum.
Boyle derin cantalarda bisey bulmak cok zor. Ben ilkinde evrak cantasi gibi olanlardan almistim cok da memnun kaldim hastanede falan kontrollerde. Dışarda acil bisey arıyorsun bu tür cantalarda bulmak zor oluyor ama ben cantamı açtığımda icindeki herseyi goruyorum.