Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Birkaç haftaya belli eder kuzu,il

Çok iyi yapmışsınız,çok rahat doğum sonrası içinde öyle yıka çık,uzundu bende kestirdim böyle daha bakımlı gözüküyor
Şimdilik inanılmaz rahat. Saçım var mı yok mu belli değil. Elimi saçlarımın arasından şöyle bir geçiriyorum vee dışarı çıkmaya hazırım

Ben bunu kullanıyorum hala. Baya bir memnunum

Eklentiler

• 6C5B1D6F-CB13-4282-B87D-4DA887168BB9.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 44
Ben bunu beğendim sanıırım ama markası falan belli değil, varsa linkini alabilir miyim saçları ahenkle kolbastı oynayan yokonocuğumm
Çok güzel ama küçük görünüyor büyük mü normalde. Ben de esomesom gibi marka merak ettim.
Hemen paylaşayım canlar. Evet biraz pahalı ama pratik ve dayanıklı. En güzeli de ilerde büyüdüğünde çocuğunuz da kullanabilir.

Herkese iyigeceler bisey sormak istiyroym suan gecenin saat 3 u ayak bilek bacak agrisindan yine uyandim huzursuzluk bacaklarda ayak bileklerinde agri yasadinizmi ilk gebeligimde son ayimda yasamistim bu ikinci gebeligim ve ve xok erken basladi
Huzursuz bacak sendromu ben de ilkinde 7.aydan sonra yasamistim bacagini napcanı sasiriyo insan. Bunda daha baslamadı. Tavsiyem bacaklara ilik duş ve aksamları altına yüksek koyup uzanıp yukarda tutmak ve yatış saatini 10u gecmemek. Geç saatte yatarsan hiç bırakmıyor.

Beğenmedim diyemem. Hoşlandım sanırım. Düşüniciiiim. Tişikkirlerrr bağğğyannnnn

Beğenmedim diyemem. Hoşlandım sanırım. Düşüniciiiim. Tişikkirlerrr bağğğyannnnn
O da senden hoşlandıysa oldu bu iş Başka renk ve hayvan çılartmaları da var. Kız anneleri için pembiş tonlar mevcut. Ben bizim oğlan ilerde de kullanır diye bu rengi aldım.

Hmm bence de dar ve derin olmasındansa geniş ve alçak olsa daha iyi olmaz mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…