O da senden hoşlandıysa oldu bu iş Başka renk ve hayvan çılartmaları da var. Kız anneleri için pembiş tonlar mevcut. Ben bizim oğlan ilerde de kullanır diye bu rengi aldım.
Boyle derin cantalarda bisey bulmak cok zor. Ben ilkinde evrak cantasi gibi olanlardan almistim cok da memnun kaldim hastanede falan kontrollerde. Dışarda acil bisey arıyorsun bu tür cantalarda bulmak zor oluyor ama ben cantamı açtığımda icindeki herseyi goruyorum.
Baba olmak bunu gerektirir ki benim eşimde vallahi taşır ama adamı da şimdi aleme rüsva edesim yok. Aaa sanırım kocamı seviyorum ahh gadasını adığımınnnn mini kuşuu
Baba olmak bunu gerektirir ki benim eşimde vallahi taşır ama adamı da şimdi aleme rüsva edesim yok. Aaa sanırım kocamı seviyorum ahh gadasını adığımınnnn mini kuşuu
napıyorsunuz çanta önerileri başlamış
amanda ammaaaan herkesin kafası artık nasılda rahatladı nasılda 5-6 aylık olduk
Allah bu mutluluklarımızı asla bozmasın
Örneğin bennnn,saçlarım doğuştan permalı ve son 1 yıdır hep kısa,daha da kabarıp bedri baykama dönmemek için köpükleyip çıkıyorum kızımda benim gibi orijinal kıvırcık olsa keşkee
Benim kardeşimin sacina elimizi attigimizda elimiz kayboluyor o kadar kivircik ve kabarık kii her gun dua ediyor sacim ablamin ki gibi olsun diyee kivircik saci kullanmak biraz zor ama bence cok havalii
Benim kardeşimin sacina elimizi attigimizda elimiz kayboluyor o kadar kivircik ve kabarık kii her gun dua ediyor sacim ablamin ki gibi olsun diyee kivircik saci kullanmak biraz zor ama bence cok havalii
Sefirin kizini izledinizmi cok aglatti beni o kizin aglamasi beni mahvetti.birde kucuk cocuga annesinin hapse gidecegim falan demesi ne kadar dogru tartisilir.
Sefirin kizini izledinizmi cok aglatti beni o kizin aglamasi beni mahvetti.birde kucuk cocuga annesinin hapse gidecegim falan demesi ne kadar dogru tartisilir.
Hanımlar ve bebişleri herkese merhaba, konu çantalardan açılmışken ben de ekte gördüğünüz çantayı aldım, farklı renk ve desenleri de var oldukça kullanışlı görünüyor kalitesi de gayet iyi.