Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
O da senden hoşlandıysa oldu bu iş Başka renk ve hayvan çılartmaları da var. Kız anneleri için pembiş tonlar mevcut. Ben bizim oğlan ilerde de kullanır diye bu rengi aldım.

Arada sevgili kocacığımın da taşıyacağını düşünürsek siyah her zaman iyidir,yani koca adamın omzunda pembe çanta da ne bileyimmm

O tarz var yan bende cnm da bide boyle denemek istiyorum sirt cantasi gibi de oluyor bakalim alirsam kullanislimi degilmi yorum yazarim

Kızlar bir ben mi kaldım öğürüp duran hala offff yaaaa hiç kusmadım ama öğürmediğim gün de yok hele sabah işe giderken o bulantı mahvediyor.
Cok ac kalirsam kusuyorum bile.cnm

Baba olmak bunu gerektirir ki benim eşimde vallahi taşır ama adamı da şimdi aleme rüsva edesim yok. Aaa sanırım kocamı seviyorum ahh gadasını adığımınnnn mini kuşuu
Dusunceli hanim.vesselam

Benim kardeşimin sacina elimizi attigimizda elimiz kayboluyor o kadar kivircik ve kabarık kii her gun dua ediyor sacim ablamin ki gibi olsun diyee kivircik saci kullanmak biraz zor ama bence cok havalii

Sefirin kizini izledinizmi cok aglatti beni o kizin aglamasi beni mahvetti.birde kucuk cocuga annesinin hapse gidecegim falan demesi ne kadar dogru tartisilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…