Sadede çantayı almak yeterli aslında. O zaman 305 tl. Evet çok fatketti gerçekten Arada indirimler oluyor. Onları kollamak lazım. Ben indirimden almıştım. Nerde indirim orda ben
Çantalar konuşulmuş ben normal büyük bir sirt çantası aldim ikizlerime içine 10 bez 1er kat kıyafet oyuncak yemek ne ararsan koyuyorum ve çok geniş rahat o yüzden yüksek meblağlar vermeye gerek görmüyorum bebek çantasına zaten 2.5 yaşından sonra çocuğa küçük çanta takıyorsun sırtına kıyafetlerini felan koymak için hem sorumluluk hem annenin ağırlığı azalıyor çantam bu
Hanımlar ve bebişleri herkese merhaba, konu çantalardan açılmışken ben de ekte gördüğünüz çantayı aldım, farklı renk ve desenleri de var oldukça kullanışlı görünüyor kalitesi de gayet iyi. Eki Görüntüle 2568504
Cool green Gogi for those who like it calm and peaceful and who prefer it in the colors of the nature. A stylish and adaptable diaper backpack designed by parents that has eight interior and exterior pockets.
Çantalar konuşulmuş ben normal büyük bir sirt çantası aldim ikizlerime içine 10 bez 1er kat kıyafet oyuncak yemek ne ararsan koyuyorum ve çok geniş rahat o yüzden yüksek meblağlar vermeye gerek görmüyorum bebek çantasına zaten 2.5 yaşından sonra çocuğa küçük çanta takıyorsun sırtına kıyafetlerini felan koymak için hem sorumluluk hem annenin ağırlığı azalıyor çantam Eki Görüntüle 2568505
bu
Büyükce bi sirt çantamız vardi ici termoslu alt açması var içinde islak mendil koyma yeri falan var. Bebisken kullanıyorduk sonra küçük boya gectik. Yine onlari kullanırız heralde. Yalnız o çanta da nerdeyse bebek kadar ağır oluyor başlarda ya da ben ne bulsam dolduruyodum
Kızlar haftalar önce detaylı ultrason için devlet hastanesinden randevu almıştım 16 ocak’a. Şimdi orada doktor bebişi göstermiyormuş kendi bakıp geçiyormuş e eşler de giremiyor içeri bu sebeplerden özel bir muayenehaneden yeniden randevu aldım 8 ocak için. Devlettekini iptal etsem miii yoksa iki ayrı hoca ne diyecek diye baksam mı ne dersiniz
Kızlar haftalar önce detaylı ultrason için devlet hastanesinden randevu almıştım 16 ocak’a. Şimdi orada doktor bebişi göstermiyormuş kendi bakıp geçiyormuş e eşler de giremiyor içeri bu sebeplerden özel bir muayenehaneden yeniden randevu aldım 8 ocak için. Devlettekini iptal etsem miii yoksa iki ayrı hoca ne diyecek diye baksam mı ne dersiniz
Sürekli gittiğin her kimse neden ona ya da onun önerdiği kişiye gitmiyosun? Eğer beyanlarda tutarsızlık olursa Benim kafam karışır tedirgin olurum eminim. O topa girmezdim. Haftalardır tek doktordayım, nefes alma dese almam o derece. Detaylı içinde kimden istediyse ondan randevu aldım
ben kendi doktoruma girdim detaylıya 19 haftalıkken ama devletede almıştım 2 ay önce iyiki almışım doktorum kalbinde parlaklık gördü kendisi perinatalog değil bidaha 3 ocakta gidicem randevuya o doktor perinatolog 2 kişi bakması benim için iyi olucak
Sürekli gittiğin her kimse neden ona ya da onun önerdiği kişiye gitmiyosun? Eğer beyanlarda tutarsızlık olursa Benim kafam karışır tedirgin olurum eminim. O topa girmezdim. Haftalardır tek doktordayım, nefes alma dese almam o derece. Detaylı içinde kimden istediyse ondan randevu aldım
Ben şehir hastanesine gidiyorum kim denk gelirse, her zaman aynı doktor mümkün olmuyor. Ama bir doktoru sıkı takibe aldım randevularını kovaliycam hep ona gitmek için.
ben kendi doktoruma girdim detaylıya 19 haftalıkken ama devletede almıştım 2 ay önce iyiki almışım doktorum kalbinde parlaklık gördü kendisi perinatalog değil bidaha 3 ocakta gidicem randevuya o doktor perinatolog 2 kişi bakması benim için iyi olucak
Ben şehir hastanesine gidiyorum kim denk gelirse, her zaman aynı doktor mümkün olmuyor. Ama bir doktoru sıkı takibe aldım randevularını kovaliycam hep ona gitmek için.
Doktor enerjisi gerçekten çok önemli bizler için,bir yerde can emanet edicez,inşallah o kişi her kimse süreklilik yakalarsın,yoksa sanıyorum ki doğumda bile şansına kim olursa olabilir galiba.
Büyükce bi sirt çantamız vardi ici termoslu alt açması var içinde islak mendil koyma yeri falan var. Bebisken kullanıyorduk sonra küçük boya gectik. Yine onlari kullanırız heralde. Yalnız o çanta da nerdeyse bebek kadar ağır oluyor başlarda ya da ben ne bulsam dolduruyodum
Ya ben hala çantayı deli gibi dolduruyorum. “Aman şu olursa bu gerekebilir. Ay belki bu bir şekilde lazım olur. Şunu geçen gün almamıştım da lazım olmuştu. “ diye diye bir bakıyorum 1 haftalık ihtiyaç çantanın içinde Yedeğin yedeğinin yedeğinin yedeği
Kızlar şehir hastanesinde veya devlet hastanesinde 3lu test yaptırıp internetten öğrenen var mi? Doktora yaptırmak istemiyorum dememe rağmen yaptı. 10 günü gecti e nabizda sonuc yok. Boşu boşuna beni meraklandirdi kadın yaa. Sonunda hastaneye gidip öğrenicem heralde