Hamilelik cok guzel ama hamileyken kiyafet sikintisi oluyor ozellikle altalsan bir suru dogmdan sonra giyilmiyor artik normal pantololnnoluyor ama rahat edemiyorum..bosluktayim
Doktor enerjisi gerçekten çok önemli bizler için,bir yerde can emanet edicez,inşallah o kişi her kimse süreklilik yakalarsın,yoksa sanıyorum ki doğumda bile şansına kim olursa olabilir galiba.
kizlar nasilsiniz bayadir yazamadim ya benim bu akinti kafama takiliyor bugun banyo yapicam bacaklarimin arasindan akiyor resmen koku yok kasinti yok varmi bu sekilde olan cuma muanem var altan bakilirmi ki dr desem
Sadede çantayı almak yeterli aslında. O zaman 305 tl. Evet çok fatketti gerçekten Arada indirimler oluyor. Onları kollamak lazım. Ben indirimden almıştım. Nerde indirim orda ben
Kızlar haftalar önce detaylı ultrason için devlet hastanesinden randevu almıştım 16 ocak’a. Şimdi orada doktor bebişi göstermiyormuş kendi bakıp geçiyormuş e eşler de giremiyor içeri bu sebeplerden özel bir muayenehaneden yeniden randevu aldım 8 ocak için. Devlettekini iptal etsem miii yoksa iki ayrı hoca ne diyecek diye baksam mı ne dersiniz
Göstermiyor mu? Bana normal muayenede bile baya detaylı gösterdi kadın. Ama eşler giremiyor malesef. Ilkinde ali ipek e yaptirmistim. Eşimle birlikteydik. Bunda düşünmemiştim hiç. Eşim de görmek isterse olmadi yine ali ipekten aliriz. Ama ikisine birden gitmene gerek yok bence. Sen bilirsin tabi
Kadınlar gününde ve anneler gününde kesin indirim olur. Sevgililer gününde yaparlar mı bilemedim ama. İndirim görürsem haber ederim. İnstagramdan takip ediyorum zaten.
Kızlar haftalar önce detaylı ultrason için devlet hastanesinden randevu almıştım 16 ocak’a. Şimdi orada doktor bebişi göstermiyormuş kendi bakıp geçiyormuş e eşler de giremiyor içeri bu sebeplerden özel bir muayenehaneden yeniden randevu aldım 8 ocak için. Devlettekini iptal etsem miii yoksa iki ayrı hoca ne diyecek diye baksam mı ne dersiniz
kizlar nasilsiniz bayadir yazamadim ya benim bu akinti kafama takiliyor bugun banyo yapicam bacaklarimin arasindan akiyor resmen koku yok kasinti yok varmi bu sekilde olan cuma muanem var altan bakilirmi ki dr desem
Bendede akinti oluyor ama oyle bacaklardan suzulcek kadar olmuyor cnm akinti normal aslinda kasinti ve koku olmadigi surece.amniyon sivisi olsa onun sekerli degisik bir kokusu var
Arabalardan bahsetmişsiniz. Ben de tecrübelerimi yazayım. Benim ilk arabam buydu. Bugaboo cameleon. İlk 7-8 ay bunu kullandım. Evet çok konforlu, evet çok rahat bir araba. Ama hiç pratik değil ve çok ağır. Bir süre sonra dışarı çıkıp gezmek sıkıntı vermeye başlıyor. Anca arabayla bir yere giderken bagaja atılabilir ki o şekilde de her bagaja sığacak gibi değil. O sebepten ben bu arabayı sattım. Gereksiz de pahalı bir şey.
Sonra maclaren BMW m aldım. Hala tepe tepe kullanıyorum. Maclarenler gerçekten harika. Enimde sonunda herkes ikinci el dahi olsa maclarene geçiş yapıyor.
Arabalardan bahsetmişsiniz. Ben de tecrübelerimi yazayım. Benim ilk arabam buydu. Bugaboo cameleon. İlk 7-8 ay bunu kullandım. Evet çok konforlu, evet çok rahat bir araba. Ama hiç pratik değil ve çok ağır. Bir süre sonra dışarı çıkıp gezmek sıkıntı vermeye başlıyor. Anca arabayla bir yere giderken bagaja atılabilir ki o şekilde de her bagaja sığacak gibi değil. O sebepten ben bu arabayı sattım. Gereksiz de pahalı bir şey.
Hamilelik lahusa yenidigan cocuk adi gecen hersey cok pahali degil mi cnm r biz bosuna indirim kovalamiyoruz ben kizima bahsettigim bebek arabasini aldigmda 500 tlydi dun 1800 tlden satistaydi ben sok oldum
Maclaren güzeldi hoştu ama 7,5 kilo olduğu İçin o da çok pratik olmuyordu toplu taşımada ya da tek başına gezmede dolaşmada. Maclarene ek olarak Chicco ohlala aldım ben de yine bir çok insan gibi. Bu araba 3,5 kilo. Çok konforlu değil evet ama çok hafif ve pratik. Maclarenle bunu dönüşümlü kullanıyorum.