Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hamilelik cok guzel ama hamileyken kiyafet sikintisi oluyor ozellikle altalsan bir suru dogmdan sonra giyilmiyor artik normal pantololnnoluyor ama rahat edemiyorum..bosluktayim

kizlar nasilsiniz bayadir yazamadim ya benim bu akinti kafama takiliyor bugun banyo yapicam bacaklarimin arasindan akiyor resmen koku yok kasinti yok varmi bu sekilde olan cuma muanem var altan bakilirmi ki dr desem

Sadede çantayı almak yeterli aslında. O zaman 305 tl. Evet çok fatketti gerçekten Arada indirimler oluyor. Onları kollamak lazım. Ben indirimden almıştım. Nerde indirim orda ben
İndirimi yakaladiginda haber et yanindaki kucuk cantalar biberon emzik cantalarida cok guzel

Göstermiyor mu? Bana normal muayenede bile baya detaylı gösterdi kadın. Ama eşler giremiyor malesef. Ilkinde ali ipek e yaptirmistim. Eşimle birlikteydik. Bunda düşünmemiştim hiç. Eşim de görmek isterse olmadi yine ali ipekten aliriz. Ama ikisine birden gitmene gerek yok bence. Sen bilirsin tabi

İndirimi yakaladiginda haber et yanindaki kucuk cantalar biberon emzik cantalarida cok guzel
Kadınlar gününde ve anneler gününde kesin indirim olur. Sevgililer gününde yaparlar mı bilemedim ama. İndirim görürsem haber ederim. İnstagramdan takip ediyorum zaten.

Ben olsam 1 taneye giderdim çünkü en ufak bi olumsuz yorum yapsa morelim bozulucak acabalar kalacak içinde..

kizlar nasilsiniz bayadir yazamadim ya benim bu akinti kafama takiliyor bugun banyo yapicam bacaklarimin arasindan akiyor resmen koku yok kasinti yok varmi bu sekilde olan cuma muanem var altan bakilirmi ki dr desem
Doktoruna danış genelde hep normal diyorlar

Bendede akinti oluyor ama oyle bacaklardan suzulcek kadar olmuyor cnm akinti normal aslinda kasinti ve koku olmadigi surece.amniyon sivisi olsa onun sekerli degisik bir kokusu var

Arabalardan bahsetmişsiniz. Ben de tecrübelerimi yazayım. Benim ilk arabam buydu. Bugaboo cameleon. İlk 7-8 ay bunu kullandım. Evet çok konforlu, evet çok rahat bir araba. Ama hiç pratik değil ve çok ağır. Bir süre sonra dışarı çıkıp gezmek sıkıntı vermeye başlıyor. Anca arabayla bir yere giderken bagaja atılabilir ki o şekilde de her bagaja sığacak gibi değil. O sebepten ben bu arabayı sattım. Gereksiz de pahalı bir şey.

Eklentiler

• 7A6A5244-5B11-442C-A547-2D887B47C2F7.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 33
  • CD19F6DF-D5D7-40C2-82C2-B25514F38E4A.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 32
Sonra maclaren BMW m aldım. Hala tepe tepe kullanıyorum. Maclarenler gerçekten harika. Enimde sonunda herkes ikinci el dahi olsa maclarene geçiş yapıyor.

Eklentiler

• 3B034D01-FE30-45E8-B1D3-D191F0B24090.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 32
Hamilelik lahusa yenidigan cocuk adi gecen hersey cok pahali degil mi cnm r biz bosuna indirim kovalamiyoruz ben kizima bahsettigim bebek arabasini aldigmda 500 tlydi dun 1800 tlden satistaydi ben sok oldum

Maclaren güzeldi hoştu ama 7,5 kilo olduğu İçin o da çok pratik olmuyordu toplu taşımada ya da tek başına gezmede dolaşmada. Maclarene ek olarak Chicco ohlala aldım ben de yine bir çok insan gibi. Bu araba 3,5 kilo. Çok konforlu değil evet ama çok hafif ve pratik. Maclarenle bunu dönüşümlü kullanıyorum.

Eklentiler

• 4AD8C7F9-AF20-499E-964E-5A7DE3CBE908.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…