Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cok şık cnm ama cok kisa sure kullaniliyor cabuk buyuyorlar eger arabaya pek binilmiyorsa alinabilir ama.arabayla heryer gidiliyorsa ilerki yaslardada kullanilabilecegi daha ekonomik bir sey alinabilir.hatta konu komsu akrabada varsa odunc alinir bebek buyuyunce geri verilebilir.ben sahsen arkadasimin cocukgu buyudu ondan alirim oda benden yurutec mama sandalyesi oyun halisi gihi seyler aldi kullandi geri getirdi

Hamilelik lahusa yenidigan cocuk adi gecen hersey cok pahali degil mi cnm r biz bosuna indirim kovalamiyoruz ben kizima bahsettigim bebek arabasini aldigmda 500 tlydi dun 1800 tlden satistaydi ben sok oldum
Bir de o var. 2-3 sene önce aldığımız şeyler şimdi kim bilir kaç para. Bebekle ilgili her şey gerçekten çok pahalı. Bir de çoğu ithal olduğu İçin vergileri bindirdikçe bindiriyorlar. Ben maclareni yurt dışından almıştım bu yüzden. Ama şimdilerde dolar ve yuro da aldı başını gitti. Bu şekilde de çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum.

En güzeli sağdan soldan, eşten dostan almak aslında. Bu konularda hiç gocunmamak lazım. Çocuk büyütmek çok masraflı bir iş. Temiz ikinci ellere bile sıcak bakıyorum ben bu yüzden.

En güzeli sağdan soldan, eşten dostan almak aslında. Bu konularda hiç gocunmamak lazım. Çocuk büyütmek çok masraflı bir iş. Temiz ikinci ellere bile sıcak bakıyorum ben bu yüzden.
Aynen cnm ben ogluma letgodan korsan yatak.almistim cilegin ic yatagini degistim kullaniyoruz ben 700 e aldim.magazada 2000 ne gerek var

Sonra maclaren BMW m aldım. Hala tepe tepe kullanıyorum. Maclarenler gerçekten harika. Enimde sonunda herkes ikinci el dahi olsa maclarene geçiş yapıyor.
Çok güzel araba,alamadım çok beğenmiştim çünkü 3 tane araba var bizde,arkadaşlar çok gezen toplu ulaşım kullanan veya yalnızda gezmeye çıkan ben gibi portatif bir elle bebek taşırken kullanılabilen arabalara bakın,hevesle alınıp kenarda bekliyor,tecrübeyle sabit

Aynen cnm ben ogluma letgodan korsan yatak.almistim cilegin ic yatagini degistim kullaniyoruz ben 700 e aldim.magazada 2000 ne gerek var
Heh işte ne güzel. Hem bu şekilde daha iyisini de kullanabilir anne ve bebekler. Çoğu ürün fazla kullanılmadığı İçin yepyeni kalıyor zaten.

Bir heves alınan arabalar ya hiç kullanılamıyor ya da kullanımı eziyet oluyor. O yüzden iyice araştırmak ve öyle almak lazım. Herkesin yaşam koşulları farklı. Kimi bebek arabasını yele yele kullanır kimi hiç ihtiyaç duymaz. İhtiyaçları esas alarak alışveriş yapılmalı ki boşa masraf yapılmamış olsun. Benim de zaman zaman ağzım yandı bu konularda maskeler

1200 civarı almıştık 4 sene evvel ilkini kullanamadık 110 tl ye aldığımla tatil sokak dolmuş otobüs taşıdım,oda takımı beşiğini hiç kullanmadım yeni bebekle bir oda yapabilrdim bekleyip boşa masraf ama yaşayıp görmek lazım demekki hep heves

Heh işte ne güzel. Hem bu şekilde daha iyisini de kullanabilir anne ve bebekler. Çoğu ürün fazla kullanılmadığı İçin yepyeni kalıyor zaten.
Aynen bebek telsizide almistim bu sekilde bencede temiz bulundugu surece alinabilir

Kızlar ben de bebek arabasi tecrubemden bahsedeyim. Casual travel sistem almıştım. Güzel ama çok ağır çok yer kaplıyor sonra bastona gectik. Ama hepsinden rahatı sling ve ergonomik kanguru. Boba 4g kanguruyla dağ tepe gezdik biz nerelere nerelere çıktık rahatca. Kızımı kanguruda emzirdim uyuttum yollarda. Buyuuuk rahatlık. Hatta şimdi bir de boba x çıktı. Onu daha da uzun süreler kullanabilirsiniz.

Birde bazi bebeler araba sevmiyor durmuyor arabada.arastirayim onu bende hic kullanmadim

Ben oğlumun oda takımını ikinci el aldım valla. Oda takımları uçmuş gitmiş çünkü. Mis gibi de oda. Şimdi diğer oğlum da o odada büyüyecek. İnanılmaz kar ettim. Öbür türlü iyi ve bebeğin sağlığına uygun bir oda takımı için 8-10bini gözden çıkarmam gerekecekti. Sunta olanlar bile çok pahalı. Oda takımı için acele etmesin kimse. Zaten ilk 6ay sizin odanızda uyuyacak ponçikler. O arada halledersiniz. Ben 8.ayda aldım da öyle ayırdım oğlanın odasını.

Ilk 6 ay mi subatta 4 olicak daha bizim yataktan kopartamiyiruz kendisini odasinda uyutuyirum sabah gozumu bir aciyorum yanimda oda bencede gereksiz bir besik dgerleri ihtiyac duydukca aliniyor cocuk icinde oyun alani daha cok oluyor malesef evler kucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…