Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
canım tunikodan alabilirsin bir de babywearing sayfasını takip edersen çok bilgi veriyor üyeler bir de onda da ikinci el temizler var çok kullanışlı oluyor. Bize hediye gelmişti ama oğlum hiç sevmedi meğer ergonomik değilmiş baby plus tı markası sonra neko aldım 82 cm sonrası diye çok güzel kullandık, ki oğlum 13 kiloydu ben kullanırken hamilelikte 3 aydan sonra kullanmadım tabi.

Telsiz bnmde elim ayagim di ama bn uyutunca rahat 2 saat uyuyordu kizim bazi bebekler 15 dkda bir uyaniyor bikemiyorum acikcasi

o halde doğuma yakın olacak indirimlerde telsiz kollama görevini kendime veriyorum..
Aman dikkat cok hassas bir sey almayin bize hediye gelmisti ust komsu kapiyi sert kapatsa basluyirdu otmeye titremeye allhtan bebegmn uykusu derindi 1 ay dayanabildim sonra degstrdik duz ucuz birsey isimi gordu

Brnim doktorum da amacımız 30lu haftaları görmek dedi

Ben de anne yanı beşik düşünüyorum canım hangi marka aldın? Ben galiba ikinci el bakarım ona.

Ebebek markası baby plus aldım fiyatı da gayet uygun, orijinal çıkış markası chiqqonun aynj özelliklerine sahip, bunda bir de ufak bir müzik adaptörü var,içerisinde birkaç ninni kayıtlı,titreşimi var,ayrıca telefonunuzu bağlayıp müzik vs açabiliyorsunuz.

Eklentiler

• Screenshot_20191224-170513_Chrome.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20191224-170530_Chrome.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20191224-170535_Chrome.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 28
Ben chicconunkini alacaktım. Ama bu da gayet iş görür bir şeye benziyor. Vay be 2 sene önce chicco bu fiyatlaraydı. İyice uçup gitmiş fiyatlar.

Alışveriş demek ben demek. Kargo şirketleriyle kankiyiz. Bütün elemanlar beni tanır. Ama gel gör ki bebek alışverişi çok başka. Çabucak şişip büyüyor bu mayalı hamurlar. 3-5 kere giydirirsen şanslı hissediyorsun kendini. O kadar dikkat ettiğim halde hiç giydiremediğim şeyler var benim de. Elzem olan şeyleri miktarını abartmadan önceden almakta bence de fayda var zaten. İndirimde iken tutup kulağından yakalayacaksın Amma velakin gereğinden fazla alınca da o indirimin bir anlamı kalmıyor işte. Ben çok riskli bir gebelik yaşadığım İçin bir çok şeyini sonradan aldım bebişin. Ne fırsatım oldu almaya ne de hevesim. Hiçbir şeyin de eksikliğini yaşamadım. Ondan dedim ilk anneliğin olduğunu düşünerek. Ama zaten 2.kez anne oluyormuşsun. Bilirsin neyin alınıp alınmayacağını, neyin ne kadar lazım olacağını. Alışverişin tadını çıkar. İnternet alışverişi en sevdiğim

Ben chicconunkini alacaktım. Ama bu da gayet iş görür bir şeye benziyor. Vay be 2 sene önce chicco bu fiyatlaraydı. İyice uçup gitmiş fiyatlar.

Yanyana duruyolardı mağazada,fiyat farkıda bayağı vardı,ya prego ya da bunu alıcaktım, prego o an o mağazada yoktu ve yarışı bu kazandı. Kısa süreli kullanılacak şeylere fahiş fiyat veresim gelmiyor. Cimri değilim, maddi anlamda gücümüz de var zaten ilk çoucuk,ama huyunu suyunu bilmediğim ürünler vr bir bebek için en başta savrulasım yok beklemedeyimmm.. zaman ne gösterirse,çocuk neyi severse onu alırız. Geçen de dediğim gibi, ne için çalışıyoruz?

Bu arada ben yine kuafördeyim. Bizim veledi anneme satıp satıp kendimi kuaföre atıyorum 2 gündür. Bu kez kaş operasyonu.

Aynen katılıyorum. Zaten çoğu üründe markaya veriyoruz o fiyatı. Söylemesen ben ilk bakışta chicco sanacaktım onu. Aynı işi görüyorsa neden daha fazlasını verelim.

telsiz konusu açılmış ama üzerinde pek durulmamış sanki, hangi markaları önerirsiniz? sanırım çok önemli bir konu.

Ilk bir yil zaren herseyi 5 kereden fazla gydremedim bn ilk bbgime bklm 2. Ne olur bilinmez ama yaz bebegi surekli degstremk gerekicektir citcitli badi felan alicam bklm zamanla akli basina geliyor insanin ihtiyaclar vebege gore de degisiyor ☺

Bu arada ben yine kuafördeyim. Bizim veledi anneme satıp satıp kendimi kuaföre atıyorum 2 gündür. Bu kez kaş operasyonu.
Ya bende boyatacaktim ombre var bende dr boyatma dedi organik ancak olur dedi o yuzden vazgectim dogsun kizim öyle.

Ya bende boyatacaktim ombre var bende dr boyatma dedi organik ancak olur dedi o yuzden vazgectim dogsun kizim öyle.
Yok ben boyatmadım zaten bir şey. Normalde de saçını boyatan biri değilim. En fazla gölge artırıyorum. Saç kesimi, kaş alımı gibi şeyler için gidiyorum kuaföre.

Ben gıgaset diye bir marka netten almıştım,fiyatı uygun ses kalitesi iyidi,fakat pek kullanmadım,bebekle beraberdim.Ev büyükse ama kameralı tavsiye ederim,izlemek için ikinci el.az kullanılmış satan çok kişi var

Slm kizlaaaaarr...biz kontrole gttik bugun 13..hftada kesn olmayan sonuclar smdi kesnlesti kizima kiz kardes gelioooo...14 cm 150 gr canina yandgm findk burnlum..bi mutluyum ki iki kiz annesi olcam..rbbm sglkla hayrla dunyaya gelmelerni nsp.etsn butun evlatlarmizin insallahh ..tbi kusmaya devam onda zerre gelsme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…