Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bnmde evimde odalarm genis amma bir cocuk odam yok o yuzden su anda oturdugumz odaya bir besik ve yatak yani kucuk bi besik dusunuyorm kiyafetlerini nerelere koysam bilemiyorm yatak yanini buyuk ihtimal ikinci el alirm temiz az kullanilms nerden bulabilirm

Ben 300 liraya letgo dan aldım baby&plus anne yanı beşiği tertemiz ordan araştırabilirsin

Bir iki yorum okudum göstermiyor diye, detaylı usg’de.

Hamilelik cok guzel ama hamileyken kiyafet sikintisi oluyor ozellikle altalsan bir suru dogmdan sonra giyilmiyor artik normal pantololnnoluyor ama rahat edemiyorum..bosluktayim
Katılıyorum ya ..benim de normal pantolonlarım oluyor ama belinden dusuyorlar ,gobus kocaman olunca .elbise de bulamadım gönlüme göre ..elbiseleri dw düğmeli ya da açık yakalı birşeyler alayım diyorum
Seneye de giyerim emzirirken ..

Doğum zamanlarımız aynı sizinle. Ben 10 kilo aldım hepsi karnımda sanki gören 7 8 aylık hamile saniyor. Ama benim 2. Gebelik belki ondandır
Bende 5 kilo aldım doktorum fazla diyor diyetisyene gitmemi söyledi ama çok yiyorum yaa durduramıyorum kendimi hamur işi ekmek tatlı ne bulursam aynen ikinci hamilelikte daha çabuk çıkarmış bide çok zayıfsanız belki o yüzden 10 kilo alıp karnımız çabuk sismistir

Bende bacak bel ağrısından 3 4 gün önce gece acile gittim kalsiyum magnezyum verdi o kadar rahatladım ki anlatamam kullanmiyorsaniz bi doktorunuza sorup kullanin isterseniz.

Kızlar bel bacak için gittiğim acil de idrar yolu enfeksiyonum çıktı antibiyotik içiyorum ama icim rahat değil var mı aranızda kullanmış olan acaba

Bildik bir magazadan alirsan guzel elbise yazarsan ben de elbise dusunuyorum cnm

Bende bacak bel ağrısından 3 4 gün önce gece acile gittim kalsiyum magnezyum verdi o kadar rahatladım ki anlatamam kullanmiyorsaniz bi doktorunuza sorup kullanin isterseniz.
Yeni başladım onu kullanmaya. Henüz etki etmedi demek ki. Ne kadar zamanda iyi geldi size ?

Kizlar fiyati baya uygun renkleride var ama kucuk mu acaba yeterli olur mu

Eklentiler

• Screenshot_20191224-193739.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20191224-193733.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba herkese
Bugün doktor kontrolüm vardı
Çok şükür suyum,plesanta hepsi iyi durumda
Bebiş de haftasiyla uyumlu 20 cm 214 Gr olmuş
Cinsiyetimiz de kesinleşti ,2.kizim geliyor inşallah
Allah gönlüme göre verdi
Bu arada doktoruma 3,4gundur kasilmalarim var dedim magnezyum yazdı
Demir hapını 24.haftada verecekmiş kabızlık yapıyor diye.simsdi previt kullanıyorum ,onda da var bir miktar .
Benden haberler şimdilik böyle ..toplamda 6 kilo almışım.nwyse ki doktorum bir sey demedi Detaylı ultrason zamanı geldiğini söyledi .bir daha da 3 hafta sonra cagirdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…