Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bebek doğmadan çözmem lazım,zor ki ne zor ya bana ya eşime sarılır hemende uyumaz nereye gidiyorsun diyo bir de fena alışık bize inşallah alışır
Biraz zaman ve sabır ister ama illa alışır. Bebiş doğmadan önce alıştırın bence de. Yoksa çok yıptatıcı olur. Onun İçin de sizin için de.

anadolu yakasında detaylı ultrasona gidecek olan var mı kızlar nereyi tavsiye edersiniz günlerdir Zeynep kamilden randevu almaya çalıstım ama imkansız sanırım

Birde bazi bebeler araba sevmiyor durmuyor arabada.arastirayim onu bende hic kullanmadim
Tuniko nun sitesine bakabilirsin. Neko kangurular da var daha uygun fiyatlı. Ilk 6 ay neko sling kullanmıştım. Gaz sancisina birebir. Benim kangurum boba 4g

yok kuzum bu sivisida kati olan kismida var beyaz az once pecete de yesilde gordum cok az ☹
merhaba bende de beyaz peynir kesiği gibi akıntı vardı dün dr alttan muayene etti. enfeksiyon var dedi ve fitil verdi umarım geçer. sizde bir doktorunuza sorun isterseniz

Birde bazi bebeler araba sevmiyor durmuyor arabada.arastirayim onu bende hic kullanmadim
Tuniko nun sitesine bakabilirsin. Neko kangurular da var daha uygun fiyatlı. Ilk 6 ay neko sling kullanmıştım. Gaz sancisina birebir. Benim kanguru bu

işte gelelim en önemli konuya, anne yanı beşiği aldım ben ve anası babası çok gezenti bir bebek olacağında, sessizliğe sakinliğe alışmasın istiyorum. bu sebeple de evin muhtelif yerlerinde ışıkte tv açıkken vs uyusun istiyorum, eğer kendisi de buna izin verirse bu şekilde alıştırıcaz. yoksa onu gezmeye götüremeyiz evde bizi bekler bu telsizlere özensem de oda bana en başta lazım olacak gibi gelmedi, günden güne fikir değiştiriyorum, kendimi pataklayasım var. ama çocuk mümkün olduğunda mutfakta dahil hep etrafımda olacak fikrindeyim, tabi 6 ay kadar. sonra o anneanneyeeeeeee ben de işeee

merhaba arkadaşlar, bebek arabaları konuşuluyor bende tecrübemi anlatmak isterim. bende ilk çocuğuma inglesina almıştım puseti ile birlikte. beni uyaranlar olmuştu her bebek arabayı sevmiyor diye. haklılarmış benim çocuğum ilk dönemlerinde hiç arabada durmak istemedi sonrasında kullandık ama tepe tepe kullandık diyemem :) inglesinadan çok memnunum 3 yaşına kadarda kullanabileceğim bir araba, hafif katlanıyor araba bagajına da rahat sığıyor. çift yönlü kullanımı, yatar pozisyona gelmesi vs vs istediğim şeylerdi ama pahalı da bir araba. gerek var mı derseniz şimdiki aklım olsa ben aynı markanın 2. elini alırdım. ama işte ilk çocuk hevesli olunuyor. kanguru kullanmadım bende bu bebekte kanguru araştırıp kullanmak istiyorum.

anadolu yakasında detaylı ultrasona gidecek olan var mı kızlar nereyi tavsiye edersiniz günlerdir Zeynep kamilden randevu almaya çalıstım ama imkansız sanırım
merhaba ben anadolu yakasındayım. benim doktorum perinatolog zeki şahinoğlunu tavsiye etti. bende 11 ocağa randevu aldım.

Başta ben de aynı düşünceyle yola çıkmıştım. Her yerde de uyutuyordum ponçiği. En çok da salonda yanımızda uyuyordu. Gürültünün ve ışığın tam merkezinde. Ama sonda öğrendim ki bu çocuk İçin çok sağlıksızmış. Çocuğun uyuduğu yerde mümkün olduğunca uyarıcı olmayacakmış ki sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişsin. Gürültülü ortamda uyumak minnoş ponçiklerin uykusunda bile dinlenememesine sebep oluyormuş. Ondan sonra karanlık ve sessiz odada uyutmaya başladım. Biz de çok gezentiyiz. Peki bu bizi olumsuz mu etkiledi? Aksine oğlum her yerde her ortamda uyuyabiliyor uykusu geldiğinde. Otelin restoranında bile kaç defa koltuğa kıvrılıp kendi kendine uyudu. Ya da arabasında salatalığını yerken bir bakmışım uyumuş. Havuz başında şezlongta kendinden geçivermiş. Burda önemli olan çocuğu düzenli uyku saatlerinde uyumaya alıştırmak. Sonra kendiğiliğinden sızıveriyorlar her yerde. Elbette bu çocuktan çocuğa değişiklik gösterecektir. Ama işin özünde düzenli saatler ve istikrar yatıyor. Sonra gezin gezebildiğiniz kadar birlikte.

Ay hesaplayarak almaya calisiyorim umarim giyer ucuza da almis olsam cok uzulurum giymezse
Canım her şeyi birden almaya da kalkma zaten. İhtiyaç doğdukça da alabilirsin. İnan bol bol zaman oluyor bunu yapmak İçin. Zaten hediyeler de gelecek sağdan soldan. Rahat ol ve hiç kasma. Temel şeyleri al yeter. Ama sakın çok çok alma. Çıtçıtlı atletler en giderli şeyler olacak bu arada. Hele ki yaz ayLarında tam bir kurtarıcı.

o halde doğuma yakın olacak indirimlerde telsiz kollama görevini kendime veriyorum..

o halde doğuma yakın olacak indirimlerde telsiz kollama görevini kendime veriyorum..
Dolar yuro aldı başını gitti ama yine de yurtdışında daha ucuzdur diye tahmin ediyorum. Ben aldığımda 120 TL’ye mi ne denk geliyordu. Mis gibi de görüntü veriyor. Sıcaklık göstergesi var. Mikrofonu var. Salondan odasına konuşabiliyorsun. Gerçi bu çok gerekmiyor Beşiğinde oynarken oyalansın diye müzikleri var. Türkiye’de bu özellikte telsizler 500den başlıyordu o zamanlar ve ekranları da küçücüktü. Bebeği büyüteçle görmen gerekiyordu

Ilk hamileligimde bu tarz seyleri cok duydum internetten alisveris kesinlikle yapmiyirduk karsiydik dyebilirim hastane cikisi bir kac parca disinda birsey almadim gelin gorinki surekli emmek isteyen emzik ve biberon asla almayan avm ye grildigi anda haykiran bir bebek sunu al bu al denildiginde en alakasiz seyleri alan bir koca ike karsilastim suan yaptigim sey sadece indrm zamnn da almk yaza dogru bunlar cok pahali olucak resimde gordugunuz takimlarin adeti 15 tlinn altinda hep aldigm seyler genelde oyle gordukce almayada devam edicem cunku almayida seviyorum sıkıstrip almak ta olmuyor alisveris yaomak kanimda var bnm de dyebilirz

İnşallah

Amin canım inşallah ilk hedef 32 haftayı görmek dedi doktorum. Şükür evdeyim artık.
Brnim doktorum da amacımız 30lu haftaları görmek dedi
Ben de anne yanı beşik düşünüyorum canım hangi marka aldın? Ben galiba ikinci el bakarım ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…