Ya hic basima gelmemisti nefesimi tikiyor beni resmen peki sen nasil çözüm buldun buna cunku uykusuzluktan basim da agriyo suan ve istesem de yine uyuyamiyorum
Ya hic basima gelmemisti nefesimi tikiyor beni resmen peki sen nasil çözüm buldun buna cunku uykusuzluktan basim da agriyo suan ve istesem de yine uyuyamiyorum
Sagol kuzum gitmedim yani dun gece ilk defa oldu boyle mide yanmam arada oluyodu ama sut yogurt falan idare ediyordum eger bu gece de tekrarlarsa yarin gidicem bugun zaten tatildedir heralde doktorlar
Canım benim o kadar şiddetli olmadı arada oluyodu. Doktor muhtemelen bazı şeyleri yeme diyecek ve ilaç verecektir sana yastığını da yüksek tutmaya çalış geçmiş olsun
Gunaydiiiin kizlar pazartesi ayrintiliya giricem kac tane fotograf verdiler video verdiler mi ne kadar surdu toplamda icerde kalma sureniz kafamda deli sorular
Günaydinn ♥
Ben bu gece hic uyuyamadim öksürük mü desem gicik mi desem uyutmadi bir turlu. Yattigim anda basliyor ayaga kalkinca geciyor. Birkac gundur midem yaniyordu yemek boruma kadar hissediyordum ondan olmus olabilir mi? Oksurmeye calisinca baya derinden ve hiriltili öksürüyorum doktora gitsem mi bilemedim ama bu gece de uyutmazsa ne yapicam bilmiyorum
Rüyamda Atiye’de oynuyormuşum oyuncuyken bile korktum. Söz konusu korku filmi olunca izlemeden bile etkilenebilme yeteneğine sahibim siz ve iş yerindeki arkadaşlar sayesinde
Sagol kuzum gitmedim yani dun gece ilk defa oldu boyle mide yanmam arada oluyodu ama sut yogurt falan idare ediyordum eger bu gece de tekrarlarsa yarin gidicem bugun zaten tatildedir heralde doktorlar
Düzenli değilse kasılmaların endişelenme hiç. Bu haftalardan itibaren yalancı kasılmalar olmaya başlıyor artık. Doktorun daha iyi bilgilendirecektir mutlaka, magnezyum takviyesi verebilir o da rahatlatır.
Mutlu yillar güzel anneler ❤ bu sene bizim yilimiz, saglicakla bebislerimizi kucaklarimiza alalim insallah. Yeni senenin yeni guzellikler, yenilikler ve mutluluklar getirmesi dileğiyle
Düzenli değilse kasılmaların endişelenme hiç. Bu haftalardan itibaren yalancı kasılmalar olmaya başlıyor artık. Doktorun daha iyi bilgilendirecektir mutlaka, magnezyum takviyesi verebilir o da rahatlatır.