Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İ

Ayni durumdayım canım
Az önce tartilayim dedim 6kilo olmuş
Karbondonhidrat yeme istegime engel olamıyorum maalesef..
Bende bendebenim oğlum makarna,mantı,erişte seviyor,alıştırdım çocuğu yemek beğenmeyince kolayıma geliyor arada ben de yemiş oluyorumsonu pişmanlık oluyor

Herkesin bebeği farklı, cinsiyet farklı, haftalar farklı kıyaslama yapmayın. Oğlum ayrıntılıda 500 grdı ama bu kez 350 gr olur en fazla muhtemelen küçük gidiyor kızcem.

İlk bebekte normal doğuma engel olcak bir sorun yoksa yapılıyor,doğum şeklini belli olsun diye 36 yada 37. Haftadaydı sanırım
Normal doğum istiyorum Allah kısmet ederse sonra o kadar acı çektikten sonra catı dar diyip sezeryan a almasınlarda Bi de hazırlıksız olmayalım temiz pak olsun

Sezeryan kararı verilmiş ise yapılmıyor ama normal doğum bekleniyor ie 38 haftada yapılıyor. Kısa süren birişlem
Yok zaten sezaryen istemiyorum devlete gidiyorum malum orda hemen işlemi bitirip diğer hastayı aldıkları için önemsemezler diye korktum

Normal doğum istiyorum Allah kısmet ederse sonra o kadar acı çektikten sonra catı dar diyip sezeryan a almasınlarda Bi de hazırlıksız olmayalım temiz pak olsun
Herşey normalse,bebek kanala girmişse eğer son haftalarda yapıyor zaten,uygunsa bekliyorsun,çatın darsa sezeryan için gün alıyorsun,ama açılma olmadı,tansiyon falan problem oluncada son anda sezeryan olabiliriz

Evet canım Atiye’den bahsediyoruz. You’ ya bende başlıcam onu da çok merak ediyorum

Kizlarrr ne zamandir giremiyorum cok hastalandim crp 73 cikmis ates titreme ne ararsaniz var serum veriyolar hergun antibiyotik hamilelige basladigim kiloya yeni kavusmustum gene 3 kilo vermisim insallah bebis iyidir iyi bakin sizde kendinize
Çok geçmiş olsun. Kanamam olduğunda benimde crp 59 du antibiyotikle düştü. Çok iyi bak kendine bebeğine kilo alınır nasıl olsa sıkma canını.

Kızlar herkese merhaba. Yeni doktordan çıktım. Özele bugün başladım. Çok şükür herşey iyi dedi. Kızım 360 gr olmuş bile. Benim çocukluğumda geçirdiğim bi kalça çıkıklığım vardı o yüzden kesinlikle sezeryan demişlerdi. Ama bu doktor normal yaparsın büyük ihtimal kendini hazırla dedi inanılmaz mutlu oldum (ilerleyen zamanlarda ortopediyle görüşüp tabiki ) yeni yıl hediyesi gibi oldu bu randevu bize. Eşimde ilk defa gördü inanılmaz mutluyuz şu an herkese çookk güzel bi sene diliyorum

Ayy brn de soracaktım onu öyle kötü kokuyor ki hamile değilken böyle değildi anlamıyorum neden

Bana normal doğumu engellemez dedi ama bi de doktorumla konusucam. Umarım sorunsuz kolay dogumlarimiz olur
Amiiinn,Yukarı çıkarsa sorun yok normal doğum için,rahmi kapatıp aşağıda kalırsa sezeryan dedi,bende ayrıntılıya girince rahat etcem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…